Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Skanderborg

Se alle udlejningsbiler i Skanderborg

Biludlejning gennem Expedia i Skanderborg

Flere kendte danske sangere har sunget om Skanderborgs fortræffeligheder – måske drømmer du også om at besøge byen? Skanderborg ligger centralt i Østjylland, og fra dit hotel i Skanderborg har du her et godt udgangspunkt for ferien. Hvis du så også benytter dig af billeje i Skanderborg, kommer du nemt rundt til det hele.

Vælger du at holde ferie i Skanderborg, bor du centralt i forhold til at opleve Østjylland. Herfra kan du nemt komme til storbyen Aarhus, de dejlige østjyske strande eller Søhøjlandet omkring Himmelbjerget og opleve både kultur og natur. Lej bil i Skanderborg, og glæd dig til en ferie med oplevelser.

Billig billeje i Skanderborg

Skanderborg er en mellemstor by, og der er flere muligheder for at benytte dig af billig biludlejning i Skanderborg. Det er derfor ikke svært at finde en bil, der passer til det, du skal bruge den til – uanset om den skal være nem at parkere i byens gader, eller om du skal have hele familien med på bagsædet, når I drager på opdagelse i Søhøjlandet.

Hvis du sørger for at reservere din billeje i Skanderborg, inden du tager hjemmefra, samtidig med at du bestiller hotel, kan du som regel spare nogle penge.

Lej bil i Skanderborg, og udforsk Søhøjlandet

Skanderborg ligger i det område, der kaldes Søhøjlandet, og som gemmer på mange gode oplevelser for hele familien. Sæt dig bag rattet i din lejebil, kør ud, og find det hele! Måske er du på udkig efter de gode fiskesteder langs Gudenåen – dem er der masser af – eller måske vil du hellere ud på åen og i kano padle dig op gennem landskabet og ud på de mange smukke søer? Du skal naturligvis også besøge udkigspunktet Himmelbjerget, som ganske vist ikke er Danmarks højeste punkt – men bestemt et af de smukkeste.

Hvis du har lyst til at bruge ferien på at gå på museer, er der masser af muligheder i området omkring Skanderborg. Ikke langt herfra kan du besøge ARoS, som ofte har spændende særudstillinger på programmet – og naturligvis regnbuen øverst, hvorfra du har en fantastisk – og farverig – udsigt over hele Aarhus. På Moesgaard Museum kan du fordybe dig i Danmarks historie, og det er også her, du kan se oldtidsfundet Grauballemanden. Kører du den anden vej, kan du besøge Museum Jorn i Silkeborg, som har en helt enestående samling af Cobra-kunstneren Asger Jorns værker.

Når man siger Skanderborg, må man også sige Smuk. Det er nemlig her i Skanderborg, at Danmarks Smukkeste Festival løber af stablen hvert år i den første weekend i august – og hvis du elsker god musik, er det her, du skal være med. Her kan du høre de etablerede navne, de nyeste navne, store navne – og de små. Smuk Festivalen afholdes i Skanderborgs bøgeskove, og det er netop den naturskønne beliggenhed, der har givet festivalen sit navn. Hvis du vil til Smukfest, skal du dog være ude og sikre dig billetter i god tid – de har en tendens til hurtigt at blive udsolgt.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Skanderborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Skanderborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 327 i Skanderborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Skanderborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Skanderborg er DKK 346.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Skanderborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Skanderborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Skanderborg

Udforsk Skanderborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!