Tilpasset til din søgning på :

Hotel Frederikshavn

Hoteller Frederikshavn
Frederikshavn

Tilbud med hotel + fly i Frederikshavn

Se alle tilbud på pakkerejser til Frederikshavn

Hoteller i Frederikshavn

Outlet Hotel Frederikshavn-hoteller i Frederikshavn
Rating: 3.0 Stars

Outlet Hotel Frederikshavn

Hotel Jutlandia, Havnepladsen 1, Frederikshavn - Kort
 
 
Fin standart - pænt og rent - personalet/receptionen tip top. Overnattede der i forbindelse med familiebesøg fra den 15/5 til 16/5-15. Super venlig reception - rigtig god behandling - kommer snart igen.
Rejsende fra Aabenraa
Dette hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 0,5 km fra Krudttårnet og 3,2 km fra Bangsbo-området. Derudover ligger …Mere
Park Hotel-hoteller i Frederikshavn
Rating: 3.0 Stars

Park Hotel

Jernbanegade 7, Frederikshavn - Kort
 
 
4,1 ud af 5 (96 anmeldelser)
Dette hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 0,4 km fra Krudttårnet og 3,5 km fra Bangsbo-området. Derudover ligger …Mere
Hotel Frederikshavn Sømandshjem-hoteller i Frederikshavn
Rating: 3.0 Stars

Hotel Frederikshavn Sømandshjem

Tordenskjoldsgade 15B, Frederikshavn - Kort
 
 
"Great value for money"
The staff were very friendly and helpful. Check-in and check-out was quick. Free parking, Position of the hotel was ideal, being close to the harbour and close to the centre. Lots of restaurants and cafes around. Hotel was very clean and satisfied all the basic needs. Breakfast was excellent - plenty of variety and food. Highly recommend this hotel.
En rejsende
Dette hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 0,3 km fra Krudttårnet og 3,3 km fra Bangsbo-området. Derudover ligger …Mere
Hotel Jutlandia-hoteller i Frederikshavn
Rating: 4.0 Stars

Hotel Jutlandia

Havnepladsen 1, Frederikshavn - Kort
 
 
3,5 ud af 5 (323 anmeldelser)
Dette hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 0,4 km fra Krudttårnet og 3,2 km fra Bangsbo-området. Derudover ligger …Mere
Hotel Lisboa-hoteller i Frederikshavn
Rating: 3.0 Stars
DKK 895

Hotel Lisboa

Søndergade 248, Frederikshavn - Kort
 
 
3,6 ud af 5 (112 anmeldelser)
Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Frederikshavn, kun 3 km fra Bangsbo-området, Krudttårnet og …Mere
Best Western Hotel Herman Bang-hoteller i Frederikshavn
Rating: 3.0 Stars

Best Western Hotel Herman Bang

Tordenskjoldsgade 3, Frederikshavn - Kort
 
 
4,0 ud af 5 (423 anmeldelser)
Dette hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 0,4 km fra Krudttårnet og 3,3 km fra Bangsbo-området. Derudover ligger …Mere
Herman Bang Bed & Breakfast-hoteller i Frederikshavn
Rating: 2.0 Stars

Herman Bang Bed & Breakfast

Skolegade 2, Frederikshavn - Kort
 
 
"Alletiders koncertovernat. For Beach boyfan.super."
Skøn koncert i arena nord med Beach Boy. Hele Frederikshavn havde lagt sig i selen og hvilken fest. Vi glade festaber fra Herning håber i laver en anden koncert i samme årgang. Så vender vi tilbage.
En rejsende
Dette Bed & Breakfast ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 0,4 km fra Krudttårnet og 3,5 km fra Bangsbo-området. Derudover …Mere
Scandic The Reef-hoteller i Frederikshavn
Rating: 4.0 Stars

Scandic The Reef

Tordenskjoldsgade 14, Frederikshavn - Kort
 
 
"Skønt badeland"
Hotellet er bygget op omkring vandlandet som er super. Det er nyt og lækkert. Værelserne er ok og det trådløse internet fungere fint. For børnefamilien er der tv kanaler for alle aldre. Morgenmadsbuffeen indeholder det meste fra koldt til varmt. Der kunne godt være en elkedel på værelset og gratis te, kaffe og juice/ saft til hotellets gæster. Priserne i baren og restauranten er i den øvre ende.
Majbritt fra København
Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Frederikshavn, kun 15 minutters gang fra Krudttårnet og …Mere
Danhostel Frederikshavn City-hoteller i Frederikshavn
Rating: 4.0 Stars

Danhostel Frederikshavn City

Læsøgade 18, Frederikshavn - Kort
 
 
"Dejligt tæt på færgen til Norge."
Oplevede en første klasses service, har sjælent mødt så imødekommende person. Alt kunne lade sig gøre. Alt med et smil. Vil gerne besøge dette sted igen.
Rejsende fra Hovedgård
Dette hostel ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 0,7 km fra Frederikshavn Havn og 3 km fra Bangsbo-området. Derudover …Mere

Søg blandt 9 hoteller i Frederikshavn


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 271.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Rejseguide for Frederikshavn

  Hotel Frederikshavn: Frederikshavn ligger smukt ud til havet, og du kan nemt finde et hotel enten midt i byen, eller hvor der er en pragtfuld udsigt fra hotelværelserne. Hvis du er ét med naturen, kan du overnatte på en campingplads eller ligefrem på en naturlejrplads.

  Historisk set har Frederikshavn haft en vigtig betydning som forsyningsrute til Norge, og hele byen emmer af spændende historie. Besøg f.eks. Bangsbo-området, hvor du kan opleve den smukke gamle herregård, der er omgivet af en voldgrav. Du kan også gå en tur på museet, som indeholder en stor samling med søfartshistorie. Eller udforsk Bangsbo Fort, og kom helt tæt på historien i udstillingsbunkerne, og oplev den interaktive formidling. Bangsbo ligger mellem Botanisk have og Dyrehaven, så du har både mulighed for at nyde de smukke haver og hilse på dyrene. Besøg også Krudttårnet, som blev brugt til at opbevare krudt, og som er Frederikshavns vartegn. Denne storslåede bygning blev i 1974 flyttet 270 meter til sin nuværende placering i ét stykke! Du kan måske også finde et godt hoteltilbud på The Reef, som ud over at være et lækkert hotel med muligheder for at afholde konferencer indeholder et eksotisk caribisk-inspireret vandland. Elsker du camping, men vil du gerne have lidt ekstra? Så kan du booke en overnatning på den firestjernede campingplads Nordstrand Camping, som både ligger tæt på byen og tæt på byens Palmestrand. På stranden kan du nyde det smukke hvide sand, nyde en kølig drink fra strandbaren eller tage et spil beachvolley.

  Hvis du skal på weekendophold med dine venner, byder Frederikshavn på mange lækre restauranter og spændende muligheder for shopping. Her finder du Danmarks længste gågade på hele 2 km, og du kan vælge mellem et bredt udvalg af tøj, sko og smykker samt flot kunsthåndværk og lokale specialiteter.

  Hvert år i slutningen af juni fejres søhelten Tordenskiold med en storslået festival, der kaldes Tordenskioldsdage. I disse dage omdannes Frederikshavn havn til livet i 1717, hvor folk er udklædte, og der er musik, boder, skuespil og anden underholdning. Når du booker et hotelophold i Frederikshavn, har du også et godt udgangspunkt for andre oplevelser på toppen af Danmark, da der er kort afstand til Skagen, Løkken og Aalborg. Og hvis du har modet til at gå op i toppen af det 60 meter høje Cloostårn, kan du i klart vejr se helt til Skagen!

  Søg efter dit perfekte hotel i Frederikshavn. Find et billigt hotel i Frederikshavn nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Frederikshavn, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Frederikshavn på dine foretrukne datoer.

  Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Frederikshavn. Book en af vores pakkerejser til Frederikshavn: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.