Biludlejning Frederikshavn

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Frederikshavn

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Frederikshavn

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Frederikshavn
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Frederikshavn?
Du bør være berettiget til refusion af hele beløbet i forbindelse med din forudbetalte reservation, hvis du giver os besked mere end seks timer forud for afhentningstidspunktet. Tjek bilens lejeaftale for at se alle detaljerne. Vores kundeservice kan også svare på dine spørgsmål.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Frederikshavn?
Når du råder over din egen bil, er det en smal sag at tage på roadtrip i det omkringliggende område. Frederikshavn er et oplagt sted at starte, men der er en masse at kigge nærmere på i området. Få fat i nøglerne til køretøjet, put tasken i bagagerummet, og drag mod disse andre fantastiske steder:

  • Mærk det spændende liv, fra det øjeblik du kører ind i Aalborg. Den ligger omkring 55 km fra Frederikshavn og huser en masse interessante seværdigheder at opdage, som Aalborg Zoo.
  • En anden by, der er en favorit hos de rejsende, er Randers, der ligger omkring 110 km væk. Randers Regnskov er blot en af mange årsager til, at besøgende elsker at komme her.
  • Efter de mange timer på vejen kan du forkæle dig selv med lidt frisk luft ved Dyrehaven. Stedet ligger omkring 220 km fra Frederikshavn.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Frederikshavn hos Expedia?
Fra hurtige forretningsrejser til uforglemmelige eventyr – Expedia har køretøjer, der passer til alle lejligheder. Vælg blandt pålidelige biludlejningsfirmaer i Frederikshavn. Med vores prisgaranti kan du være sikker på, at du får et godt tilbud på din billeje. Vidste du, at du kan kombinere dine reservationer i en pakkerejse? Føj en flyrejse eller et hotel til din reservation, og opnå gode besparelser!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Frederikshavn hos Expedia?
At finde en god pris på billeje i Frederikshavn er ingen sag med Expedia. Vælg din foretrukne bil, tilføj et par detaljer, og sammenlign priser fra alle de store biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje overnatning og flyrejser til din reservation? Du får adgang til endnu større besparelser, når du kombinerer dine reservationer i en pakkerejse.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Frederikshavn?
Alle biludlejningsfirmaer beder om to ting – dit kørekort og et kreditkort i samme navn. Hvis du ikke ønsker at købe udbyderens forsikring, skal du også fremvise dokumentation for din egen forsikring. Læs lejebetingelserne omhyggeligt, så du ved, hvad du skal medbringe, når du henter nøglerne til bilen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Frederikshavn?
Ifølge priserne fra de sidste syv dage var den laveste dagspris for billeje i Frederikshavn kun . Den næstlaveste pris var om dagen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Frederikshavn?
Ja, og du kan helt sikkert finde din perfekte bil på vores side med tilbud på langtidsleje af biler. Du skal bare indtaste dine rejseoplysninger for at finde billige muligheder fra en række populære udbydere.
Hvor finder jeg billeje i Frederikshavn, hvis jeg er under 25 år?
Om du kan leje en bil i Frederikshavn, hvis du ikke er fyldt 25, afhænger ofte af, hvilket biludlejningsfirma du vælger. Nogle firmaer opkræver et ekstra gebyr for unge førere mellem 21 og 24 år, alt imens andre muligvis ikke har ekstra omkostninger for denne aldersgruppe. Det er bedst at gennemgå vilkårene og betingelserne for dit foretrukne biludlejningsfirma for at undgå unødvendige gebyrer ved afhentning.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Frederikshavn?
Forsikringer af udlejningsbiler kan være vidt forskellige afhængigt af en række faktorer såsom førerens alder og biltypen. Glem ikke at læse selskabets vilkår og betingelser grundigt, inden du tager dit endelige valg.