Biludlejning Frederikshavn

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Frederikshavn

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Frederikshavn

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Frederikshavn
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Frederikshavn?
Daglige lejepriser ligger helt ned til i denne uge. Med sådan et prisniveau er det overkommeligt at køre omkring i Frederikshavn i egen bil for at se seværdighederne.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Frederikshavn?
Hvis du afbestiller mindst seks timer før afhentningstidspunktet, er de fleste forudbetalte udlejningsbiler kvalificeret til refusion. Det er dog ikke alle reservationer, hvor dette er muligt, så det er vigtigt, at du sætter dig ind i bilens lejeaftale. Tjek din rejseplan, eller gå til vores kundeservice for at få mere at vide.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Frederikshavn?
Hvad end, der passer dig! Vælg en mellemstor eller stor bil, hvis du har familien med. Hvis det skal være lidt sofistikeret, kan du opgradere til en premiumbil. Eller du kan udvælge en økonomibil, der er den mest populære type udlejningsbil i Frederikshavn. En økonomibil er til at betale og har god benzinøkonomi, hvilket gør den egnet til par, solorejsende og andre, der ikke har brug for en hel masse plads. Økonomibiler er særligt gode til køreture i byen. Med sådan én er det ligeledes nemt at parkere på smalle parkeringspladser!
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Frederikshavn?
Book en bil, få fat i nøglerne, og gør dig parat til at opleve de utallige seværdigheder i Frederikshavn. Men med de mange muligheder i det omkringliggende område er det synd, hvis det er vejs ende. Sæt kursen mod nogle af de andre flotte destinationer i området:

  • Mærk det energiske byliv, fra det øjeblik du kører ind i Aalborg. Den ligger omkring 55 km fra Frederikshavn og huser en masse spændende steder at opdage, såsom Aalborg Zoo.
  • I Herning, der ligger omkring 170 km væk, er der også mulighed for at have det sjovt. Leder du efter inspiration til seværdigheder? Jyske Bank BOXEN er et godt bud.
  • Efter al den tid på vejen kan du forkæle dig selv med lidt natur ved Dyrehaven. Stedet ligger omkring 220 km fra Frederikshavn.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Frederikshavn hos Expedia?
Med flere års erfaring i at finde de bedste tilbud til rejsende verden over er Expedia det ideelle sted at leje bil. Vi har biludlejningsfirmaer i Frederikshavn at vælge blandt, som tilbyder alt fra hurtige økonomibiler til store og komfortable SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere din udlejningsbil med hotel og flyrejser og opnå endnu flere besparelser? Med alt fra vores pakkerejser til vores medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjælpe dig med at komme på farten for mindre.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Frederikshavn hos Expedia?
Expedia gør det til en leg at sammenligne priser, tilbud og biludlejningsfirmaer samt læse bedømmelser fra kunder. Kombiner din billeje i Frederikshavn med en flyrejse eller et hotel, og spar endnu mere.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Frederikshavn?
I de fleste tilfælde skal du kun bruge dit kørekort og et kreditkort i samme navn, når du henter din udlejningsbil. Du skal muligvis også bevise, at du er dækket af en forsikring, hvis du fravælger at købe biludlejningsfirmaets forsikring. Disse krav kan variere alt efter leverandøren, så det er altid en fordel at tjekke, inden du gennemfører reservationen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Frederikshavn?
Med priser på billeje fra bare og per dag i Frederikshavn baseret på de sidste syv dage kan du tage på farten med dit eget fantastiske tilbud på ingen tid.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Frederikshavn?
Expedia gør det let at booke pålidelig langtidsleje af biler i Frederikshavn. Du skal blot gå til vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtaste dine rejseoplysninger og sammenligne tilbuddene.
Hvor finder jeg billeje i Frederikshavn, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en yngre rejsende, der ønsker at leje bil i Frederikshavn, er det en fordel at tjekke vilkårene og betingelserne hos de forskellige selskaber, du overvejer at bruge. Nogle udlejer måske til førere under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være gebyrer, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at undgå uventede gebyrer ved afhentning bør du sikre, at du kender til eventuelle tillægsgebyrer.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Frederikshavn?
Vælg først, hvilken type bil du vil leje, og læs udbyderens vilkår og betingelser for billejeforsikring grundigt igennem for at se, om det er den rette forsikring for dig.