Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Frederikshavn

Se alle udlejningsbiler i Frederikshavn

Biludlejning gennem Expedia i Frederikshavn

Biludlejning i Frederikshavn

Det er dejligt nemt og ligetil at leje bil i Frederikshavn med Expedia. Byen, der er den største by i Frederikshavn Kommune med over 23.000 indbyggere, ligger i Nordjylland lige ud til Kattegat, næsten så langt mod nord på den jyske halvø, som man kan komme.

Frederikshavn har en lang tradition for skibsbygning og fiskeri, men efter disse to industriers tilbagegang i 1980’erne satser byen nu i stedet på turisme og bosættelse. Uanset om du er tilflytter eller på besøg, er det rart at vide, at der er billig biludlejning i Frederikshavn. Byen har masser af hoteller, og det er ikke svært at finde overnatning i centrum.

Kongens by i lejet bil

Frederikshavn er opkaldt efter kong Frederik den 6. Byens beliggenhed har altid været vigtig rent forsvarsmæssigt, og under anden verdenskrig var Frederikshavn en del af Tysklands forsvarsområde mod Atlanterhavet. Syd for byen kan man besøge et af den tyske besættelsesmagts befæstningsanlæg, Bangsbo Fort. Fortet blev senere udvidet af det danske søværn under den kolde krig, og søværnet ejer stadig en del af anlægget. Her findes et fantastisk bunkermuseum, der bestemt er et besøg værd i din udlejningsbil. I tilfælde af at du har familien med, så har museet åbnet en såkaldt børnebunker for børn i alderen 3-7 år.

Der er andre bygninger Frederikshavn, som kan nås hvis man kører i udlejet bil. Ikke så langt fra Bangsbo Fort ligger således både Bangsbo Botaniske Have og Møllehuset ved Bangsbo Å, der siges at være et af Frederikshavns ældste huse. I dag er det gamle hus helt moderniseret og fungerer som restaurant og selskabslokaler.

Er man i det hele taget til historiske bygninger, er det værd at besøge det gamle krudttårn nede ved havnen, også en fascinerende konstruktion med en lige så fascinerende historie. Krudttårnet er i dag Frederikshavns vartegn og rummer et militærhistorisk museum.

Billeje med adgang til hele verden

Hvis rejsen til Frederikshavn foregår med fly, er den nærmeste lufthavn, Aalborg Lufthavn, under en time væk i bil. Fra Aalborg er der direkte flyruter til så forskellige steder som Grønland, Grækenland og Gran Canaria, og fra Frederikshavn er der er der også pakkerejser via Aalborg til Færøerne eller Toscana. Der er gratis parkering i lufthavnen, hvis du ankommer i udlejet bil, og mange muligheder for at leje en bil for at køre til Frederikshavn.

Frem og tilbage samme dag med udlejningsbil

Fra Frederikshavn er der heller ikke langt i lejet bil til Jyllands nordligste spids, Skagen. Køreturen tager omkring 40 minutter, er godt 40 km lang og er ad hovedvej 40 langt det mest af vejen. Skagen er bestemt et besøg værd, hvis man opholder sig i Frederikshavn. Med billig udlejningsbil kan man nemt komme frem og tilbage på samme dag og alligevel udforske byen, hvor kunstnerkolonien Skagensmalerne slog sig ned.

Helt ude ved Skagens, og hermed Danmarks nordligste spids, ligger Grenen, hvor man kan opleve de to have Skagerrak og Kattegat støde sammen. Skagen er også et sandt fugleparadis, og hvis man er interesseret i vilde fugle, er man ikke alene her i det nordjyske, da fuglekiggere fra hele landet flokkes til området, hvor der er iagttaget omkring 360 ud af de 465 arter, der findes i Danmark.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Frederikshavn

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Frederikshavn?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 446 i Frederikshavn.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Frederikshavn?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Frederikshavn er DKK 472.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Frederikshavn?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Frederikshavn?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Frederikshavn

Udforsk Frederikshavn med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!