Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

FrederikshavnDanmark

Toppen af Danmark byder på landets eneste palmestrand, hyggelig shopping, sælsafari og spændende dagsudflugter med båd til nogle af Kattegats mest fortryllende øer.

Rejs til Frederikshavn, og nyd et afvekslende ophold i den pulserende havneby. Frederikshavn har en hyggelig bykerne med mange spændende butikker og gode spisesteder, og byens beliggenhed ud til Kattegat betyder fine, familievenlige strande og masser af muligheder for maritime eventyr. Du kan derfor både tage på weekendophold i Frederikshavn eller en længere ferie. Her er masser at lave uanset årstid og interesser.

Er du på besøg i Frederikshavn om sommeren, så snup en gratis bycykel, og begiv dig ud til Palmestranden – en dejlig bystrand med palmer, grill og beachvolley. Eller hop om bord på kutteren Seadog, og tag på tur til Læsø eller naturreservatet Hirsholmene. Du kan også komme på sælsafari – sælgarantien ligger på 99 %!

Frederikshavn ligger i Nordjylland, som er Danmarks mest populære turistregion. Takket være sin strategisk gode beliggenhed spillede byen en vigtig rolle under 2. verdenskrig, hvor besættelsesmagten opførte et stort forsvarsanlæg uden for byen, Bangsbo Fort. Besøg det velbevarede fort, hvor I blandt andet kan lade jer underkaste et fiktivt forhør med Gestapo, besøge børnebunkeren eller prøve en højspændt bunkermission, hvor I skal undgå at blive opdaget af tyskerne.

Hvis du vil danne dig et godt indtryk af nutidens Frederikshavn, så tag de 315 trin op i Cloostårnet, og nyd den fantastiske udsigt over byen. I godt vejr kan du se helt til Skagen og Læsø. Kom endnu tættere på lokalområdet ved at besøge den autentiske fiskerby Strandby, der ligger et stenkast fra Frederikshavn. Tag en slentretur på havnekajen, nyd stemningen, og køb frisk fisk med hjem.

Er du på familieferie i Frederikshavn, så læg vejen forbi det lækre tropiske vandland, Reef Resort. Både børn og voksne har det som en fisk i vandet i de mange bassiner, boblebade og vandrutsjebaner. Prøv også FunHouse Frederikshavn, som er er stort indendørs legeland med action og sjov for hele familien.

En rejse til Frederikshavn er kort sagt den perfekte kombination af aktive oplevelser, byhygge og skøn natur. Tag på byferie i Frederikshavn - helt uden stress og jag i Nordjyllands mest charmerende lille storby.

Mest populære hoteller i Frederikshavn

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Jutlandia
Hotel Jutlandia
4 out of 5
Havnepladsen 1, Frederikshavn
DKK 799
pr. nat
26. apr. – 27. apr.

Dette hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 5 minutters gang fra Bangsbo Botaniske Have og Krudttårnet. Derudover ligger Frederikshavn Havn og Arena Nord ...

3.7/5Good! (677 anmeldelser)
Fantastisk og absolut anbefalelsesværdig 👍🙏

"Et fantastisk hotel med en dejlig ro og flot udsigt over havnen."…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Hotel Jutlandia
Hotel Frederikshavn
Hotel Frederikshavn
3 out of 5
Tordenskjoldsgade 15B, Frederikshavn
DKK 824
pr. nat
10. apr. – 11. apr.

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i Frederikshavn, kun 3 km fra Krudttårnet og Palmestrand Strand. Derudover ligger Bangsbo-området ...

4/5Very Good! (889 anmeldelser)

"Stort værelse med seperat soverum til to personer. Vi var 3 afsted."…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

Hotel Frederikshavn
Best Western Hotel Herman Bang
Best Western Hotel Herman Bang
3 out of 5
Tordenskjoldsgade 3, Frederikshavn
DKK 795
pr. nat
19. apr. – 20. apr.

Dette hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, kun 10 minutters gang fra Krudttårnet og Bangsbo Botaniske Have. Derudover ligger Frederikshavn Havn og Arena ...

4/5Very Good! (794 anmeldelser)
Ophold med lyd

"OK - men meget lille værelse og ditto badeværelse med en totalt irriterende og høj lyd fra udsugningen. Rest. & Cafeen Empire trækker opholdet op på et nogenlunde fornuftigt niveau."…"

Anmeldelse fra 21. dec. 2019

Best Western Hotel Herman Bang

Seværdigheder i Frederikshavn

Bangsbo-området
Billede af Bangsbo-området

Bangsbo-området

4/5(7 anmeldelser)

Lær mere om historien i Frederikshavn, når du besøger Bangsbo-området. Området er vellidt for sin havn, hvis omgivelser giver god anledning til gåture.

Frederikshavn – anmeldelser

4.1

Populær destination

5 - Fremragende
3
5 - Fremragende 21.428571428571427%
4 - God
10
4 - God 71.42857142857143%
3 - Okay
1
3 - Okay 7.142857142857143%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%