Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Rejse til Sæby

Skal du snart rejse til Sæby, Sæby, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Sæby et godt sted at starte for at få lidt mere information om Sæby. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Sæby bliver perfekt.

Ferie Sæby:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Sæby? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Sæby. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Sæby for at nå det hele. Selvom du har besøgt Sæby før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Sæby for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Sæby, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Sæby. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Sæby, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Sæby? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Sæby. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Sæby, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Sæby ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Sæby og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Sæby. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Sæby

Se alle 273 overnatningssteder i Sæby
Stiholt Hotel DKK 650
Anmeldelse fra 13. mar. 2020
Se oplysninger
 
Stiholt Hotel

Stiholt Hotel

Trafikcenter Sæby Syd, Sæby
   
  2,0 ud af 5
  2.5 ud af 5.0 Stjerner

  Et oplagt emne til et nyt afsnit af "Nul stjerner". Jeg kommer ikke igen.

  Sæby Spektrum & Hostel DKK 370
  Anmeldelse fra 17. nov. 2019
  Se oplysninger
   
  Sæby Spektrum & Hostel

  Sæby Spektrum & Hostel

  Sæbygaardvej 32, Sæby
    
   3,7 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Virkelig godt til pengene. Der manglede ikke noget, og selvbetjeningsservice fungerer upåklageligt. Savnede kun et tispunkt for luk af morgenmadsbuffet som desværre var lukket da jeg kom.

   Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness DKK 1.245
   Anmeldelse fra 3. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness

   Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness

   Frederikshavnsvej 70-72, Sæby
     
    3,8 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Der var noget lydt

    Hotel Viking City DKK 575
    Anmeldelse fra 30. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel Viking City

    Hotel Viking City

    Vestergade 31, Sæby
      
     3,1 ud af 5
     2.5 ud af 5.0 Stjerner

     Super fin

     Syvsten Kro
     Anmeldelse fra 14. maj 2018
     Se oplysninger
      
     Syvsten Kro

     Syvsten Kro

     Ålborgvej 247, Svysten, Sæby
       
      3,4 ud af 5
      2.5 ud af 5.0 Stjerner

      Vi var på Syvsten kor for et års tid (?) siden. Hotellet var gammelt, men nogenlunde,- og billigt. Denne gang: meget nedslidt og dårligt vedligeholdt. Morgenbuffet´en var meget "ydmyg"/Mangelfuld. Det er nok FOR billigt!

      Idyllisk Ferie-villa v. Sæby Å. Hygge, Plads og Komfort til 12 Pers
      Anmeldelse fra 18. aug. 2019
      Se oplysninger
       
      Idyllisk Ferie-villa v. Sæby Å. Hygge, Plads og Komfort til 12 Pers

      Idyllisk Ferie-villa v. Sæby Å. Hygge, Plads og Komfort til 12 Pers

        
       3,7 ud af 5
       0.0 ud af 5.0 Stjerner

       It was a pleasure to stay in Sæby. The house was perfectly situated for every need. Easy access to the beach. shops, swimming pool, bakery, supermarket. Plenty of room and lots of thoughtful touches. We travelled north (Skagen) and south (Lyngsa) and also we were within easy reach of Aalborg and ...

       4 Stjernet Sommerhus i Sæby
       4 Stjernet Sommerhus i Sæby

       4 Stjernet Sommerhus i Sæby

         
        0.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette feriested ligger i Sæby, kun 15 minutters gang fra Sæby Nordstrand og Nellemanns Have. Derudover ligger Saeby Kirke og Saebygaard Skov - Saeby ca. 2 km derfra.

        5 Stjernet Sommerhus i Sæby
        5 Stjernet Sommerhus i Sæby

        5 Stjernet Sommerhus i Sæby

        ANNESVEJ 1, Sæby
          
         0.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette feriested ligger i Sæby, kun 15 km fra Minibyen Sæby, Fruen fra Havet og Saeby Kirke. Derudover ligger Sæby Nordstrand og Saebygaard Skov - Saeby ca. 15 km derfra.