Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Hoteller i Hirtshals

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
1
Populære steder
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype
Tornby Guesthouse bed and breakfast
2.5 out of 5
Bjergbyvej 2, Hirtshals, Sealand
Prisen er DKK 450 pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.
7.33 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (12 anmeldelser)
En tilfreds gæst

"Meget fint sted, kunne sagtens finde på at bruge det en anden gang."…"

Anmeldelse fra 10. jul. 2020

Tornby Guesthouse bed and breakfast
Montra Skaga Hotel
4 out of 5
Willemoesvej 1, Hirtshals
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 750 pr. nat fra 26. nov. til 27. nov.
1.36 km fra centrum
4/5Very Good! (858 anmeldelser)
3 dags ferie

"Hotellet var fint til os. Alt var rent og pænt."…"

Anmeldelse fra 25. aug. 2020

Montra Skaga Hotel
Hotel Strandlyst
3 out of 5
Strandvejen 20, Hirtshals
Hent priser
4.18 km fra centrum
3.5/5Good! (241 anmeldelser)
Tornby

"Lidt slidt, men hyggeligt hotel, fint beliggende ved Tornby strand. Ingen TV på rom/hotel. Rimelige priser. Hotellets stuepige bør ikke komme brasende ind på gæstens værelse længe før check ud-tid....."…"

Anmeldelse fra 24. aug. 2020

Hotel Strandlyst
Få adgang til lavere priser

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Motel Nordsøen
3 out of 5
Niels Juelsvej 32, Hirtshals
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 650 pr. nat fra 26. nov. til 27. nov.
1.58 km fra centrum
3.8/5Good! (611 anmeldelser)
Fin service ved afbestilling

"Opholdet blev aflyst pga Colorline aflyste færgerne. Fin forståelse da vi gav Hotel Nordsøen besked. Har boet der flere gange, i f m vinterferie i Norge. Altid fin service."…"

Anmeldelse fra 28. feb. 2020

Motel Nordsøen
Kærligt Designet Sommerhus på en Smuk Naturlig Grund nær Stranden
3/5 (1 anmeldelse)
Tolles Haus aber die Beschreibung war falsch

"Das Haus ist wunderschön. Leider stand in der Beschreibung, dass eine Internetverbindung vorhanden wäre. Diese Beschreibung ist von der Firma dk-ferien, Birgit Hoffmann Ferienhausvermittlung. Es gibt kein Internet und der Besitzer der Hauses hat uns mitgeteilt, dass er die dk darum gebeten hat, diese ..."…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2020

Kærligt Designet Sommerhus på en Smuk Naturlig Grund nær Stranden
2 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
4 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
4 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
4 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
6 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
2 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
6 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
2 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
Prisen er DKK 930 pr. nat fra 27. nov. til 28. nov.
1.47 km fra centrum
2 Person Feriehus pa en Feriepark i Hirtshals
Helt Unikt Beliggende ved Tornby Strand Ligger Dette Sommerhus ..
4 Værelses Indkvartering i Hirtshals
2 Værelses Indkvartering i Hirtshals
3 Værelses Indkvartering i Hirtshals
Hotel Hirtshals
3 out of 5
Havnegade 2, Hirtshals
Prisen er DKK 626 pr. nat fra 30. nov. til 1. dec.
0.03 km fra centrum
3.5/5Good! (292 anmeldelser)
hotel på havnen

"Fantastisk udsigt overhavnen. Pæne værelser. Dårlig morgenmad"…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2020

Hotel Hirtshals
4 Person Feriebolig i Hirtshals
2 Værelses Indkvartering i Hirtshals
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hirtshals
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hirtshals

Hotel i Hirtshals: Når du bestiller et hotel i Hirtshals, har du rig mulighed for at opleve den danske natur, når den er bedst. Kombiner et hotelophold i byen med et besøg på et af Nordeuropas største akvarier, hvor du kan komme helt tæt på livet i havet.

Hirtshals, havn og hav

Hirtshals ligger på Danmarks skulder helt ud til Skagerak, og havet og fiskeriet er også en vigtig del af byen. Havnen i Hirtshals er hele året fuld af liv, og der er masser af aktiviteter. Her kan du opleve omfattende erhvervsaktiviteter med blandt andet fiskeri og transport. I den ældste del af havnen, Vesthavnen, finder du de mindre fiskekuttere og forskellige maritime værksteder. Hvis du er sejlbådsentusiast, kan du på Hirtshals Marina se mange flotte lystbåde. Ved Vest Molen finder du små fritidsjoller, og her er der også rig mulighed for at smide en snøre i havet og prøve lykken med at fange frokosten selv. Østhavnen huser gods- og færgetrafik, og der ligger også et værft. Her kan du opleve lastninger og losninger af store fragtskibe og reparationer af forskellige fartøjer. Hvis du rejser med børn, må I ikke gå glip af et besøg på Nordsøen Oceanarium, der er hjemsted for et af Nordeuropas største akvarier. Her kan I opleve alverdens havdyr, blandt andet sæler, hajer og den berømte klumpfisk. Der foregår altid mange aktiviteter, hvor I blandt andet selv kan røre ved fiskene eller prøve at fange en krabbe.

Historiens vingsus i Hirtshals

Hvis du er historieinteresseret, har Hirtshals masser af spændende fortællinger at byde på. Besøg Bunkermuseet Hirtshals, som er et komplet udgravet tysk forsvarsværk fra Anden Verdenskrig. Museet består af 54 udgravede bunkere, og du kan i øvrigt se opstillinger med kanoner, morterer og maskingeværer. Der er også radar- og lyskasteranlæg, som alt sammen giver et godt indblik i, hvordan der blev arbejdet i en bunker. Hele det enorme område forbindes af 3,5 kilometer løbegrave. Når du bor på et hotel i Hirtshals, skal du også huske at lægge vejen forbi Maarup Kirke, som ligger på Lønstrup Klint. Havet æder sig ind i klinten, hvilket betyder, at kirken på et tidspunkt vil ende i havet.

Hotelophold med masser af frisk luft

Når du booker overnatninger i Hirtshals, er det oplagt at nyde den smukke natur, der omgiver byen. Lej en cykel, og tag på en spændende tur i det kuperede terræn. Du kan også tage vandrestøvlerne på og nyde den friske luft i de omkringliggende skove og klitplantager. Uanset om solen skinner eller vinden rusker, byder Hirtshals strande på spændende oplevelser. Mærk vinden bide i kinderne på en stormfuld efterårsdag, eller slap af på de hvide sandstrande, når solen skinner. Du kan få et godt overblik over området med et besøg i byens vartegn, Hirtshals Fyr. Fyret ligger på toppen af Stenbjerg 22 meter over havoverfladen, og med fyrets samlede højde hæver det sig 57 meter over havets overflade. Tag de 144 trin op, og nyd en storslået udsigt over havet og området.

Hotelbooking: Hirtshals

Søg efter dit perfekte hotel i Hirtshals. Find et billigt hotel i Hirtshals nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Hirtshals, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Hirtshals på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Hirtshals. Book en af vores pakkerejser til Hirtshals: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Hirtshals?
Ifølge vores rejsedata er Montra Skaga Hotel et populært overnatningssted. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Andre gode muligheder til dit ophold omfatter Hotel Strandlyst og Motel Nordsøen.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Hirtshals?
Ja, de fleste af reservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at se de bedste muligheder i Hirtshals.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familieferie i Hirtshals?
Montra Skaga Hotel er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en indendørs pool og en restaurant. Andre gode valgmuligheder til en ferie med ungerne omfatter Hotel Hirtshals og Motel Nordsøen. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Nordsøen Oceanarium.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Hirtshals?
Montra Skaga Hotel er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Andre gode valgmuligheder til en rejse med dit kæledyr omfatter Motel Nordsøen og Hotel Strandlyst.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Hirtshals?
Hotel Hirtshals er et hotel ved stranden med 3 stjerner. Det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi og ligger inden for 4 minutters gang fra Hirtshals Strand. Andre gode muligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Hotel Strandlyst og Montra Skaga Hotel.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Hirtshals?
Montra Skaga Hotel er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og en restaurant, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Andre gode muligheder nær en golfbane tæller Hotel Hirtshals og Motel Nordsøen. Du kan spille et slag golf på Hirtshals Golfklub under dit ophold.
Hvilke overnatningssteder har pool i Hirtshals?
Montra Skaga Hotel er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en indendørs pool, gratis morgenmad og en restaurant.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hirtshals

Flere valgmuligheder