COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Hoteller i Hirtshals

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Filtrer efter

Tornby Strand Camping
2 out of 5
Strandvejen 13, Hirtshals, jutland
4.22 km fra centrum
Tornby Strand Camping
Tornby Guesthouse bed and breakfast
2.5 out of 5
Bjergbyvej 2, Hirtshals, Sealand
7.33 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (18 anmeldelser)
"Dejligt sted og søde værter"

Anmeldelse fra 11. feb. 2021

Tornby Guesthouse bed and breakfast
5 Star Holiday Home in Hirtshals
Få adgang til lavere priser

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Expansive Holiday Home at Hirtshals With Private Pool
Welcoming Holiday Home in Hirtshals With Sauna
4 Star Holiday Home in Hirtshals
Simplistic Holiday Home in Hirtshals Near Sea
Stunning Holiday Home in Hirtshals With Jacuzzi
Comfortable Holiday Home in Jutland With Terrace
Quaint Holiday Home in Hirtshals With Sauna
Montra Skaga Hotel
4 out of 5
Willemoesvej 1, Hirtshals
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 933 pr. nat fra 22. aug. til 22. aug.
1.36 km fra centrum
4/5Very Good! (897 anmeldelser)
Super godt under svære vilkår
"Opholdet bar selvfølgelig præg af Corona restriktioner og meget nylig åbning efter nedlukning, men under disse omstændigheder var ophold, parkering og personale upåklageligt. Kommer meget gerne igen, når hotellet er helt oppe og køre ;-) Omgivelserne er dog lidt triste."

Anmeldelse fra 25. apr. 2021

Montra Skaga Hotel
Motel Nordsøen
3 out of 5
Niels Juelsvej 32, Hirtshals
1.58 km fra centrum
3.8/5Good! (621 anmeldelser)
"Vi var yderst tilfredse med opholdet. Dejlige værelser og faciliteter. Skønne omgivelser og gårdhave med masser af muligheder for hygge. Super morgen buffet. God service. Kan varmt anbefales."

Anmeldelse fra 4. apr. 2021

Motel Nordsøen
Serene Holiday Home in Hirtshals With Sauna
Hotel Hirtshals
3 out of 5
Havnegade 2, Hirtshals
Fuldt refunderbart
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 15. aug. til 15. aug.
0.03 km fra centrum
3.5/5Good! (300 anmeldelser)
"Super hyggeligt hotel med behagelig service, fantastisk udsigt og central beliggenhed, Clever lader 500 meter væk (ved Netto) hvis man har brug for strøm 😉"

Anmeldelse fra 6. apr. 2021

Hotel Hirtshals
Garden-view Holiday Home in Hirtshals With Terrace
Hotel Strandlyst
3 out of 5
Strandvejen 20, Hirtshals
4.18 km fra centrum
3.5/5Good! (247 anmeldelser)
badehotel
"Skønt gammelt badehotel i naturskønne omgivelser."

Anmeldelse fra 30. aug. 2020

Hotel Strandlyst
Haus mit Panoramablick auf das Meer, Wintergarten und Riesigem Grundstück
4 værelses overnatning i Hirtshals
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Ferienhaus Hirtshals
"Schön gelegenes Ferienhaus mit allem, was man als Familie für einen Urlaub braucht. Man sollte allerdings berücksichtigen, dass die Nebenkosten nach Verbrauch abgerechnet werden, was bei uns in 14 Tagen nochmals knappe 25% vom Mietpreis ausgemacht hat."

Anmeldelse fra 23. sep. 2020

4 værelses overnatning i Hirtshals
Kærligt designet sommerhus på en smuk naturlig grund nær stranden
3/5 (1 anmeldelse)
Tolles Haus aber die Beschreibung war falsch
"Das Haus ist wunderschön. Leider stand in der Beschreibung, dass eine Internetverbindung vorhanden wäre. Diese Beschreibung ist von der Firma dk-ferien, Birgit Hoffmann Ferienhausvermittlung. Es gibt kein Internet und der Besitzer der Hauses hat uns mitgeteilt, dass er die dk darum gebeten hat, diese ..."

Anmeldelse fra 26. aug. 2020

Kærligt designet sommerhus på en smuk naturlig grund nær stranden
3 værelses overnatning i Hirtshals
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hirtshals
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hirtshals

Hotel i Hirtshals: Når du bestiller et hotel i Hirtshals, har du rig mulighed for at opleve den danske natur, når den er bedst. Kombiner et hotelophold i byen med et besøg på et af Nordeuropas største akvarier, hvor du kan komme helt tæt på livet i havet.

Hirtshals, havn og hav

Hirtshals ligger på Danmarks skulder helt ud til Skagerak, og havet og fiskeriet er også en vigtig del af byen. Havnen i Hirtshals er hele året fuld af liv, og der er masser af aktiviteter. Her kan du opleve omfattende erhvervsaktiviteter med blandt andet fiskeri og transport. I den ældste del af havnen, Vesthavnen, finder du de mindre fiskekuttere og forskellige maritime værksteder. Hvis du er sejlbådsentusiast, kan du på Hirtshals Marina se mange flotte lystbåde. Ved Vest Molen finder du små fritidsjoller, og her er der også rig mulighed for at smide en snøre i havet og prøve lykken med at fange frokosten selv. Østhavnen huser gods- og færgetrafik, og der ligger også et værft. Her kan du opleve lastninger og losninger af store fragtskibe og reparationer af forskellige fartøjer. Hvis du rejser med børn, må I ikke gå glip af et besøg på Nordsøen Oceanarium, der er hjemsted for et af Nordeuropas største akvarier. Her kan I opleve alverdens havdyr, blandt andet sæler, hajer og den berømte klumpfisk. Der foregår altid mange aktiviteter, hvor I blandt andet selv kan røre ved fiskene eller prøve at fange en krabbe.

Historiens vingsus i Hirtshals

Hvis du er historieinteresseret, har Hirtshals masser af spændende fortællinger at byde på. Besøg Bunkermuseet Hirtshals, som er et komplet udgravet tysk forsvarsværk fra Anden Verdenskrig. Museet består af 54 udgravede bunkere, og du kan i øvrigt se opstillinger med kanoner, morterer og maskingeværer. Der er også radar- og lyskasteranlæg, som alt sammen giver et godt indblik i, hvordan der blev arbejdet i en bunker. Hele det enorme område forbindes af 3,5 kilometer løbegrave. Når du bor på et hotel i Hirtshals, skal du også huske at lægge vejen forbi Maarup Kirke, som ligger på Lønstrup Klint. Havet æder sig ind i klinten, hvilket betyder, at kirken på et tidspunkt vil ende i havet.

Hotelophold med masser af frisk luft

Når du booker overnatninger i Hirtshals, er det oplagt at nyde den smukke natur, der omgiver byen. Lej en cykel, og tag på en spændende tur i det kuperede terræn. Du kan også tage vandrestøvlerne på og nyde den friske luft i de omkringliggende skove og klitplantager. Uanset om solen skinner eller vinden rusker, byder Hirtshals strande på spændende oplevelser. Mærk vinden bide i kinderne på en stormfuld efterårsdag, eller slap af på de hvide sandstrande, når solen skinner. Du kan få et godt overblik over området med et besøg i byens vartegn, Hirtshals Fyr. Fyret ligger på toppen af Stenbjerg 22 meter over havoverfladen, og med fyrets samlede højde hæver det sig 57 meter over havets overflade. Tag de 144 trin op, og nyd en storslået udsigt over havet og området.

Hotelbooking: Hirtshals

Søg efter dit perfekte hotel i Hirtshals. Find et billigt hotel i Hirtshals nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Hirtshals, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Hirtshals på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Hirtshals. Book en af vores pakkerejser til Hirtshals: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hirtshals

Flere valgmuligheder