Hirtshals

Hoteller i Hirtshals

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i Hirtshals

Tjek priser i Hirtshals for i aften, 17. aug. - 18. aug.
Tjek priser i Hirtshals for denne weekend, 23. aug. - 25. aug.
Tjek priser i Hirtshals for næste weekend, 30. aug. - 1. sep.

Hoteller i Hirtshals

Billede af Montra Skaga Hotel
4 out of 5
Willemoesvej 1, Hirtshals
Gratis afbestilling
DKK 814 pr. nat
5. sep. – 6. sep.
3.9/5Godt! (556 anmeldelser)

"Rolige omgivelser og tæt ved færgen til Norge. Rent og pænt hotel. Fornuftig pris for overnatting."…"

Anmeldelse fra 10. aug. 2019

Montra Skaga Hotel
Billede af Hotel Strandlyst
3 out of 5
Strandvejen 20, Hirtshals
Gratis afbestilling
DKK 400 pr. nat
18. aug. – 19. aug.
3.4/5 (137 anmeldelser)

"Var hyggeligt og komme nået tilbage i tiden. Ligger godt vis man vil ud og gå en tur."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2019

Hotel Strandlyst
Billede af B&B by the Sea Hirtshals
2.5 out of 5
Kystvejen 53, Hirtshals
Gratis afbestilling
DKK 700 pr. nat
1. sep. – 2. sep.
4.6/5Enestående! (8 anmeldelser)

"Skøn stemning og beliggenhed. Dejlig morgenmad. Virkelig serviceminded og venligt personale. Absolut ikke sidste besøg her!"…"

Anmeldelse fra 21. apr. 2019

B&B by the Sea Hirtshals
Billede af Motel Nordsøen
3 out of 5
Niels Juelsvej 32, Hirtshals
Gratis afbestilling
DKK 750 pr. nat
1. sep. – 2. sep.
3.7/5Godt! (527 anmeldelser)
Sov godt.

"God beliggenhed. Flot morgenbord."…"

Anmeldelse fra 22. apr. 2019

Motel Nordsøen
Billede af Seafront Hotel
3.5 out of 5
Havnegade 2, Hirtshals
Hent priser
Seafront Hotel
Billede af Hotel Hirtshals
3 out of 5
Havnegade 2, Hirtshals
Gratis afbestilling
DKK 995 pr. nat
7. sep. – 8. sep.
3.4/5 (250 anmeldelser)
Hotel lige ved havnen.

"Ligger meget centralt i centrum. Gode senge og fri parkering. Venlighed i receptionen. Vi overnattede i forbindelse med vi skulle til en fest. Rengøringen er ikke i højsædet. Men både sengelinned og håndklæder fejlede intet. Vi boede på anden sal og havde en dejlig udsigt."…"

Anmeldelse fra 14. maj 2019

Hotel Hirtshals
Billede af B&B Wharfside Hirtshals
3 out of 5
Sydvestkajen 7, Hirtshals
Hent priser
5/5Enestående! (1 anmeldelse)

"Großzügig mit fünf Fenstern zu drei Seiten, sauber, Schlüsselerhalt über Keybox mit Code unproblematisch, Parken nah beim Haus, gut ausgestattete"Teeküche", also kein Herd, nur eine Mikrowelle, ein Wasserkocher und eine Kaffeemaschine. Bad primitiv, aber praktisch und sauber."…"

Anmeldelse fra 5. jul. 2019

B&B Wharfside Hirtshals
Billede af Dette Sommerhus Ligger kun få Skridt fra Sandstranden ved Kjul. ..
Billede af Kærligt Designet Sommerhus på en Smuk Naturlig Grund nær Stranden
Billede af Sommerhus Beliggende på Naturgrund med Åbent til Naturen fra ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hirtshals, der starter fra DKK 400 pr. nat
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hirtshals

Hotel i Hirtshals: Når du bestiller et hotel i Hirtshals, har du rig mulighed for at opleve den danske natur, når den er bedst. Kombiner et hotelophold i byen med et besøg på et af Nordeuropas største akvarier, hvor du kan komme helt tæt på livet i havet.

Hirtshals, havn og hav

Hirtshals ligger på Danmarks skulder helt ud til Skagerak, og havet og fiskeriet er også en vigtig del af byen. Havnen i Hirtshals er hele året fuld af liv, og der er masser af aktiviteter. Her kan du opleve omfattende erhvervsaktiviteter med blandt andet fiskeri og transport. I den ældste del af havnen, Vesthavnen, finder du de mindre fiskekuttere og forskellige maritime værksteder. Hvis du er sejlbådsentusiast, kan du på Hirtshals Marina se mange flotte lystbåde. Ved Vest Molen finder du små fritidsjoller, og her er der også rig mulighed for at smide en snøre i havet og prøve lykken med at fange frokosten selv. Østhavnen huser gods- og færgetrafik, og der ligger også et værft. Her kan du opleve lastninger og losninger af store fragtskibe og reparationer af forskellige fartøjer. Hvis du rejser med børn, må I ikke gå glip af et besøg på Nordsøen Oceanarium, der er hjemsted for et af Nordeuropas største akvarier. Her kan I opleve alverdens havdyr, blandt andet sæler, hajer og den berømte klumpfisk. Der foregår altid mange aktiviteter, hvor I blandt andet selv kan røre ved fiskene eller prøve at fange en krabbe.

Historiens vingsus i Hirtshals

Hvis du er historieinteresseret, har Hirtshals masser af spændende fortællinger at byde på. Besøg Bunkermuseet Hirtshals, som er et komplet udgravet tysk forsvarsværk fra Anden Verdenskrig. Museet består af 54 udgravede bunkere, og du kan i øvrigt se opstillinger med kanoner, morterer og maskingeværer. Der er også radar- og lyskasteranlæg, som alt sammen giver et godt indblik i, hvordan der blev arbejdet i en bunker. Hele det enorme område forbindes af 3,5 kilometer løbegrave. Når du bor på et hotel i Hirtshals, skal du også huske at lægge vejen forbi Maarup Kirke, som ligger på Lønstrup Klint. Havet æder sig ind i klinten, hvilket betyder, at kirken på et tidspunkt vil ende i havet.

Hotelophold med masser af frisk luft

Når du booker overnatninger i Hirtshals, er det oplagt at nyde den smukke natur, der omgiver byen. Lej en cykel, og tag på en spændende tur i det kuperede terræn. Du kan også tage vandrestøvlerne på og nyde den friske luft i de omkringliggende skove og klitplantager. Uanset om solen skinner eller vinden rusker, byder Hirtshals strande på spændende oplevelser. Mærk vinden bide i kinderne på en stormfuld efterårsdag, eller slap af på de hvide sandstrande, når solen skinner. Du kan få et godt overblik over området med et besøg i byens vartegn, Hirtshals Fyr. Fyret ligger på toppen af Stenbjerg 22 meter over havoverfladen, og med fyrets samlede højde hæver det sig 57 meter over havets overflade. Tag de 144 trin op, og nyd en storslået udsigt over havet og området.

Hotelbooking: Hirtshals

Søg efter dit perfekte hotel i Hirtshals. Find et billigt hotel i Hirtshals nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Hirtshals, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Hirtshals på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Hirtshals. Book en af vores pakkerejser til Hirtshals: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hirtshals