Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

HirtshalsDanmark

På din rejse til Hirtshals kommer du helt tæt på havet og dets betydning for byen, og du får mulighed for at opleve et spændende dyreliv både over og under vandet.

Tag en ferie eller et weekendophold i Hirtshals, hvis du holder af Vesterhavet og de mange muligheder, det giver. Her er havet centrum for en del aktiviteter, og du kan få mange gode oplevelser, når du rejser til Hirtshals. Naturen og dyrelivet gør området til en spændende feriedestination, hvor der er meget at udforske.

På en rejse til Hirtshals kommer du til en fiskerby på toppen af Danmark ud til Vesterhavet, hvilket gør havet til omdrejningspunkt i byen. Hirtshals Havn er derfor et must på turen, da du her kan se bådene komme ind med fisk og andre aktiviteter relateret fiskeriet. På havnen kan du også opleve bygningsværket Trappe og Monument, der er bygget som en forbindelse mellem byen og havnen, men også udgør en sjov seværdighed og en udsigtspost.

Tag videre på din oplevelse af havet med et besøg på Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium. Her kan du se sæler samt ca. 70 forskellige slags fisk, blandt andet hajer, og deltage i forskellige aktiviteter. Du kan fange krabber og kravle rundt i et skibsvrag samt se dyrene blive fodret.

Vil du se flere dyr, kan du tage en tur til Fun-park Hirtshals, hvor der også er oplevelser for hele familien. Her er også ca. 70 forskellige dyrearter, der er mere eller mindre eksotiske, og nogle af dem er der mulighed for at komme helt tæt på. Tag en tur på ponyryg, klap geder, og vær med til at fodre dyrene. Her er også mange andre aktiviteter, der giver oplevelser til hele dagen.

Tager du ud til stranden ved Vesterhavet, må du ikke gå glip af Danmarks eneste komplette og udgravede tyske bunker, som er åben for adgang. På Bunkermuseet Hirtshals finder du 54 udgravede bunkere, der er forbundet af løbegange, samt udstillinger af forskellige våben.

Besøg Hirtshals i det nordligste Danmark, og få oplevelse for en hver smag med hjem. Både små og store kan nyde godt af de mange tilbud i naturen, ligesom du kan få et unikt indblik i områdets og Danmarks historie som minde.

Mest populære hoteller i Hirtshals

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Montra Skaga Hotel
Montra Skaga Hotel
4 out of 5
Willemoesvej 1, Hirtshals
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 895
pr. nat
14. apr. – 15. apr.

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Hirtshals, kun 15 minutters gang fra Nordsømuseet og Hirtshals Havn. Derudover ligger Hirtshals ...

3.9/5Very Good! (724 anmeldelser)
Mit Hjem i Hirtshals :-)

"Montra Skaga leverer varen - Hver gang!"…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Montra Skaga Hotel
Hotel Hirtshals
Hotel Hirtshals
3 out of 5
Havnegade 2, Hirtshals
Gratis afbestilling
DKK 795
pr. nat
14. apr. – 15. apr.

Dette hotel ligger i hjertet af Hirtshals, kun 10 minutters gang fra Hirtshals Strand og Hirtshals Havn. Derudover ligger Bunkermuseet Hirtshals og Hirtshals ...

3.4/5Good! (268 anmeldelser)
Afslappende tur

"En god oplevelse. Venligt personale."…"

Anmeldelse fra 31. aug. 2019

Hotel Hirtshals
Tornby Guesthouse bed and breakfast
Tornby Guesthouse bed and breakfast
2.5 out of 5
Bjergbyvej 2, Hirtshals, Sealand
DKK 500
pr. nat
5. apr. – 6. apr.

Dette Bed & Breakfast ligger i Hirtshals, kun 10 km fra Hjørring Bjerge, Bunkermuseet Hirtshals og Hirtshals Fyrtårn. Derudover ligger Hirtshals Strand og Hirtshals ...

4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)
GR8 Place to stay

"GR8 Place to stay"…"

Anmeldelse fra 23. okt. 2019

Tornby Guesthouse bed and breakfast

Seværdigheder i Hirtshals

Hirtshals Kirke
Billede af Hirtshals Kirke

Hirtshals Kirke

Tag forbi Hirtshals Kirke under dit ophold i Hirtshals. Området er vellidt for sin kyststrækning, hvis omgivelser giver god anledning til gåture.

Hirtshals Fyrtårn
Billede af Hirtshals Fyrtårn

Hirtshals Fyrtårn

Lær mere om historien i Hirtshals, når du besøger Hirtshals Fyrtårn. Området er vellidt for sin kyststrækning, hvis omgivelser giver god anledning til gåture.

Råbjerg Mile
Billede af Råbjerg Mile

Råbjerg Mile

4.5/5(10 anmeldelser)

I denne store vandreklit, der mest af alt ligner et ørkenlandskab, kan du se, hvad der sker, når strøm og vind skubber blødt sand rundt i flere hundrede år.

Hirtshals – anmeldelser

4

Populær destination

5 - Fremragende
1
5 - Fremragende 14.285714285714286%
4 - God
5
4 - God 71.42857142857143%
3 - Okay
1
3 - Okay 14.285714285714286%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

12. jul. 2019

Hyggelig by