Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

HjørringDenmark

Brug en ferie eller et weekendophold i Hjørring på historiske oplevelser. Byen har mange velbevarede kulturskatte, som kan kombineres med gode oplevelser i naturen.

På en rejse til Hjørring får du et indblik i kultur helt tilbage fra oldtiden. Byen tilbyder flere måder at opleve historien på, så der er rig mulighed for at lære nyt om fortiden. Selv naturen byder på et historisk indblik, ligesom du har mulighed for at nyde landskabet og dyrelivet i området.

Købstaden Hjørring er hovedby i Vendsyssel i det nordlige Jylland. Byen har et centralt torv, hvor hovedgaderne mødes, og de tre middelalderkirker ligger tæt herpå. I den gamle bydel ligger Sct. Catharinæ Kirke, Sct. Olai Kirke og Sct. Hans Kirke usædvanligt tæt, og det er derfor oplagt at tage på en kirkevandring gennem flere århundreder, når du rejser til Hjørring. Kirkerne er blevet restaureret gennem tiderne, og du kan opleve denne sammensmeltning og mange gamle elementer på dit besøg.

På din rejse i tiden finder du også Håndværkernes Hus i Hjørrings gamle bydel. Museets formål er at bevare de gamle håndværkstraditioner ved at vise dem frem for de besøgende. Du finder et aktivt museum, hvor der bliver arbejdet på fremstilling af håndværk. Du kan også kigge nærmere på effekter, der er blevet brugt i fremstilling gennem tiderne.

På Vendsyssel Historiske Museum i Hjørring har du mulighed for at udforske den lokale historie yderligere. I historiske bygninger på forskellige lokaliteter finder du udstillinger helt tilbage fra oldtiden med samlinger fra området. I museumshaven kan du opleve en urtehave af gamle lægeplanter, som er blevet brugt som medicin i gamle dage, samt nogle rekonstruerede fortidsminder.

Trænger du til at komme ud i naturen, finder du flere vandre- og cykelruter. På en tur til Hjørring Bjerge kan du nyde udsigten over området fra det højeste bjerg, som endda har et udsigtstårn. Besøg også Bagterp Plantage, som er en byplantage med et rigt fugleliv hele året rundt. Begge steder er der god mulighed for at strække benene og få frisk luft.

På en tur til Hjørring finder du spændende indhold til din ferie. Området omkring byen har også meget at tilbyde, så tøv ikke med at besøge denne dejlige egn.

Mest populære hoteller i Hjørring

Hotellet
Hotellet
2.5 out of 5
Prisen er DKK 834 pr. nat fra 21. okt. til 22. okt.

Dette hotel ligger i hjertet af Hjørring, kun 5 minutters gang fra Sankt Olai Kirke og Vendsyssel Historiske Museum. Derudover ligger Vendsyssel Kunstmuseum ...

4.3/5Excellent! (9 anmeldelser)
OK-ophold på hotellet

"Hotellet ligger dejligt centralt. Værelserne er rene og pæne - ikke så store, men der er det, man har brug for! Desværre en del larm fra vejen foran hotellet."…"

Anmeldelse fra 26. jun. 2020

Hotellet
Hotel Phønix Hjørring
Hotel Phønix Hjørring
3 out of 5
Prisen er DKK 825 pr. nat fra 21. okt. til 22. okt.

Dette hotel ligger i hjertet af Hjørring, kun 0,1 km fra Vendsyssel Kunstmuseum samt mindre end 15 km fra Lønstrup Klint og Rubjerg Knude Fyr. Derudover ligger ...

3.8/5Good! (173 anmeldelser)
god oplevelse

"Hotellet er fint , dejlige senge og personalet venlige. Men hotellet er slidt, kunne godt trænge til en renovering"…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2020

Hotel Phønix Hjørring
Park Vendia
Park Vendia
2 out of 5
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 21. okt. til 22. okt.

Dette hostel med golffaciliteter ligger i Hjørring, kun 1,9 km fra Vendsyssel Kunstmuseum samt mindre end 20 km fra Rubjerg Knude Fyr og Nordsøen Oceanarium. ...

3.9/5Good! (66 anmeldelser)
Gode dage i Nordjylland

"Pæne værelser med gode senge og velholdte. Manglede dog et ekstra spejl. Meget venligt personale og rigtig fin morgenmad."…"

Anmeldelse fra 12. jul. 2020

Park Vendia
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Hjørring

Nørrevang
Nørrevang
2.5 out of 5

Dette lejlighedskompleks ligger ved vandet, kun 3,7 km fra Det Gl. Elvaerk og 3,8 km fra Tannis Strand. Derudover ligger Hirtshals Golfklub og Nordsøen Oceanarium ...

Nørrevang
City Camping Hjørring
City Camping Hjørring
3 out of 5

Denne campingplads med golffaciliteter ligger i hjertet af Hjørring, mindre end 2 km fra Vendsyssel Kunstmuseum, Hjørring Bjerge og Metropol Shoppingcenter. ...

4/5Very Good! (20 anmeldelser)
Tak for denne gang. Vi ses!

"Opholdet var skønt. Vi blev opgraderet til en luksushytte på stedet, hvilket var vildt lækkert! Alle nævnte faciliteter var nemme at finde og i flot stand. Kasper som har stedet er rigtig flink og behjælpelig. Det samme var samtlige jeg faldt i snak med på stedet. Dejligt område at gå ture i også. ..."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

City Camping Hjørring
3 Værelses Overnatning i Hjørring
3 Værelses Overnatning i Hjørring

Dette feriested ligger i Hjørring, kun 1,6 km fra Lønstrup Klint og 3,3 km fra Maarup Kirke. Derudover ligger Rubjerg Knude og Rubjerg Knude Fyr ca. 10 km ...

3 Værelses Overnatning i Hjørring
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hjørring – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
2
5 - Fremragende 28.571428571428573%
4 - God
5
4 - God 71.42857142857143%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

20. dec. 2019

simpelthen bare en hyggelig by med lidt af hvert og for alle aldersklasser

4/5 - God

Verificeret rejsende

2. aug. 2019

Gode parkeringsmuligheder

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

23. jun. 2019

Spændende og ren by Mange fine kunstværker

4/5 - God

Verificeret rejsende

16. apr. 2019

Hyggelig by tæt på Vesterhavet

Byer i nærheden af Hjørring

Hirtshals

Hirtshals

Billede taget af Bettina Arknaes

Bindslev

Billede taget af Betina Winsig Hansen

Løkken

Billede taget af Ricky Chin @inspirationrick

Lønstrup