Billige flybilletter til Hjørring

Billigste flyrejser til Hjørring

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 359, kr for en enkeltbillet og 660, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Hjørring

Expedia-flyrejser til Hjørring

Hvis du er på udkig efter fly til Hjørring, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Hjørring og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Hjørring med et hotelophold.

Afbudsrejser til Hjørring giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Hjørring - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Hjørring, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Hjørring hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Hjørring?
Der er én lufthavn i Hjørring, nemlig Aalborg (AAL).
Hvor langt er der til Aalborg (AAL) fra Hjørring?
Det behøver ikke være stressende at skulle ud på en lidt længere tur, hvis du inden ankomst har undersøgt dine muligheder. Hjørring midtby er 45 km fra Aalborg (AAL), så det kan være en god idé at finde ud af, hvordan du bedst kommer ind til byen, før du ankommer til lufthavnen.
Kan jeg flyve til Hjørring i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Hjørring er enkel og ukompliceret ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en hurtig måde at holde dig opdateret om de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og sundhedsmyndighedernes vejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Hjørring?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Hjørring, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Hjørring med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Hjørring, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Hjørring?
Med en beliggenhed på blot 45 km fra Hjørring centrum er du nærmest allerede midt i byen, når du ankommer i Aalborg (AAL).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Hjørring?
I alt findes der 10 flyselskaber, der flyver til Hjørring fra intet mindre end 12 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Hjørring?
Norwegian Air International, SAS og Danish Air er nogle af dem, der oftest flyver til Hjørring. De fleste fly ankommer fra Holmen, da Norwegian Air International har flest ruter herfra.
Hvor mange direkte fly er der til Hjørring?
Er du ved at planlægge en fantastisk tur til Hjørring? Med 171 direkte fly hver uge er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Hjørring fra?
Mange af flyene til Hjørring letter fra lufthavnene i Holmen, Kødbyen og Sydhavnen.
Hvor lang tid tager det at flyve til Hjørring Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Holmen til Hjørring er flyvetiden i gennemsnit på 47 minutter. Fra Kødbyen går der cirka 47 minutter, og fra Sydhavnen tager det 47 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Hjørring?
Lad være med at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, erfarne rejsende har i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere valgmuligheder, og flyene er billigere. En anden simpel måde, du kan finde et godt tilbud på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, skal du sørge for også at tjekke, hvad det vil koste at flyve til en mindre travl terminal. Et sidste godt råd: En anden nem måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du ser et godt tilbud. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale meget mere.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Hjørring?
Uanset hvor rejsen begynder, kan en flyvetur være en ukompliceret oplevelse, hvis du er velorganiseret. Vi har samlet en liste med nyttige rejsetips, som sikrer, at din tur til Hjørring kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyrejse kan sagtens være en ukompliceret oplevelse, hvis du pakker de rigtige ting. Først og fremmest kunne det være toiletartikler, såsom tandbørste og tandpasta, et par rene strømper og noget godt læsestof. Dernæst bør du næsten gøre plads i din kabinetaske til din mobiltelefon, oplader, eventuel medicin og muligvis også en oppustelig nakkepude. Som det sidste må du ikke glemme at medbringe pas, rejsepapirer og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er en skarp genstand, der gemmer sig i et sted i din håndbagage. Andre forbudte genstande tæller brandfarlige genstande og eksplosiver spraydåser og fyrværkeri samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Midtergangene på et fly egner sig ikke til et modeshow. Ifør dig behageligt tøj, og pak en sweater, da det godt kan blive koldt i kabinen på langdistancefly. Lukkede, flade sko er også en god idé.
  • Lidelsen kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på flyrejser over lange distancer. Det er en tilstopning af blodårerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En god måde at forhindre dette på er at gå frem og tilbage i kabinen og lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder ned. At iføre sig et par gode støttestrømper kan også være en god idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Hjørring?
Hemmeligheden er, at være velforberedt, inden du ankommer til lufthavnskontrollen. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Hjørring i løbet af nul komma fem. Følg disse nyttige råd, så din rejse kommer godt fra start:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du skal fremvise boardingkort og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem klar for ikke at skulle lede det hele igennem.
  • Så kommer metaldetektoren. Fjern genstande, der kan udløse alarmen. Det inkluderer blandt andet høretelefoner samt din jakke. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder bærbar computer og telefon, skal også scannes særskilt.
  • Fjern alle væsker fra håndbagagen. Væsker skal som regel gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være i en beholder på under 100 ml, og alt skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Lette gummisko er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Store støvler og andre tungere sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Skarpe genstande er ikke tilladt om bord. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Hjørring
Destinationslufthavn
Aalborg
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAL
Destinationsby
Aalborg
Pris for flyrejse tur-retur
660, kr

Populære flyrejser til Hjørring

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 359, kr for en enkeltbillet og 660, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd