Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

SkørpingDanmark

Oplev et af Danmarks smukkeste naturområder, og nyd godt af de mange muligheder for friluftsaktiviteter i hyggelige Skørping.

Et magisk naturlandskab åbner sig, når du kører fra E45 mod Skørping i Nordjylland. Bakkerne bugter sig, og frodige skove venter på at blive udforsket. Nyd et weekendophold i Skørping, og benyt muligheden for at opleve Danmarks næststørste skov fra enten mountainbike, på hesteryg eller med vandresko.

Skørping ligger i det smukke Himmerland og er en mindre stationsby med et charmerende lille centrum, hvor der er mulighed for dagligvareindkøb og et par små restauranter. Stationsbyen er relativt ung og fik først sin egen landsbykirke i 1914, hvorved også en række mere prominente personligheder flyttede til byen og tiltrak mange andre.

Tag cyklen med på din rejse til Skørping, og udforsk de uforlignelige Rebild Bakker. Her træner utallige cykelentusiaster i bakkerne, hvor den amerikanske uafhængighedsdag fejres med taler og underholdning hvert år den 4. juli. Du kan også vælge at leje en mountainbike hos byens cykelhandler og begive dig ud på de udfordrende stier i vidunderlige Rold Skov. Hele familien vil nyde gåturen om den smukke Store Økssø, der ligger blot 5-minutters kørsel fra Skørping.

Hvis du trænger til en pause fra friluftsaktiviteterne og får lyst til flere kulturelle tilbud, kan du med fordel hoppe på toget ind til Aalborg. Efter en tur på blot 20 minutter får du et væld af shoppingmuligheder, museer og spændende seværdigheder at vælge imellem. Har du taget bilen ind til storbyen, kan du på vejen tilbage til stationsbyen slå et smut forbi de spektakulære Thingbæk Kalkminer, der har huset Anders Bundgårds originale gipsfigurer siden 1935.

Det er nemt at komme til Skørping i bil eller med tog, og der findes et væld af indkvarteringsmuligheder, hvad enten du er til hotelluksus eller hyggelige kroer. Hold ferie i en by, der er vældig populær blandt akademikere, der arbejder i Aalborg, men som foretrækker at bo på denne naturskønne plet.

Gå heller ikke glip af den enestående mulighed for at hilse på heksen Dannie Druehyld, når du rejser til Skørping. Du finder hende i hendes hekseværksted på Rebildcentret, hvor hun glad og indlevende fortæller om sit liv i naturen.

Mest populære hoteller i Skørping

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Comwell Rebild Bakker
Comwell Rebild Bakker
4 out of 5
Rebildvej 36, Skørping
Prisen er DKK 790 pr. nat

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i en nationalpark, kun 0,8 km fra Rebild Bakker Nationalpark og ca. 10 km fra Rold Skov og Jodle Birge Museum. Derudover ...

4.1/5Very Good! (636 anmeldelser)
Rebild

"Jeg var fuld ud tilfreds. Der var ikke varme, rediatoren virkede ikke. Jeg fik et andet værelse med det samme."…"

Anmeldelse fra 26. feb. 2020

Comwell Rebild Bakker
Rold Storkro
Rold Storkro
4 out of 5
Vaelderskoven 13, Skørping
Prisen er DKK 1.048 pr. nat

Dette hotel med familievenlig profil ligger i landlige omgivelser i Skørping, kun 5 km fra Rebild Bakker Nationalpark og Rold Skov. Derudover ligger Jodle Birge ...

3.9/5Good! (200 anmeldelser)

"Dejlig udsigt fra restauranten og god morgenbuffet."…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2020

Rold Storkro
Danhostel Rebild
Danhostel Rebild
4 out of 5
Rebildvej 23, Skørping

Dette hostel ligger i Skørping, kun 0,6 km fra Rebild Bakker Nationalpark og 5,1 km fra Rold Skov.

4.1/5Very Good! (54 anmeldelser)

"Det hele forløb nemt og enkelt. Danholstel Rebild har en central beliggenhed og selvfølgelig naturoplevelserne (nok bedre i tørvejr)"…"

Anmeldelse fra 2. mar. 2020

Danhostel Rebild

Populære steder at besøge i Skørping

Jomfru Ane Gade
Billede af Jomfru Ane Gade

Jomfru Ane Gade

4/5(24 anmeldelser)

Besøg Aalborgs populære gade fyldt med natteliv og underholdning, som har en af de største koncentrationer af barer, bistroer og klubber i Danmark.

Lindholm Høje
Billede af Lindholm Høje

Lindholm Høje

4/5(3 anmeldelser)

I 1950'erne opdagede arkæologer en kirkegård på en bakke med udsigt over Aalborg. Det er nu Skandinaviens største og mest velbevarede vikingegravsted.

Byer i nærheden af Skørping