Skørping

Rejseguide
Oplev et af Danmarks smukkeste naturområder, og nyd godt af de mange muligheder for friluftsaktiviteter i hyggelige Skørping.

Et magisk naturlandskab åbner sig, når du kører fra E45 mod Skørping i Nordjylland. Bakkerne bugter sig, og frodige skove venter på at blive udforsket. Nyd et weekendophold i Skørping, og benyt muligheden for at opleve Danmarks næststørste skov fra enten mountainbike, på hesteryg eller med vandresko.

Skørping ligger i det smukke Himmerland og er en mindre stationsby med et charmerende lille centrum, hvor der er mulighed for dagligvareindkøb og et par små restauranter. Stationsbyen er relativt ung og fik først sin egen landsbykirke i1914, hvorved også en række mere prominente personligheder flyttede til byen og tiltrak mange andre.

Tag cyklen med på din rejse til Skørping, og udforsk de uforlignelige Rebild Bakker. Her træner utallige cykelentusiaster i bakkerne, hvor den amerikanske uafhængighedsdag fejres med taler og underholdning hvert år den 4.juli. Du kan også vælge at leje en mountainbike hos byens cykelhandler og begive dig ud på de udfordrende stier i vidunderlige Rold Skov. Hele familien vil nyde gåturen om den smukke Store Økssø, der ligger blot 5-minutters kørsel fra Skørping.

Hvis du trænger til en pause fra friluftsaktiviteterne og får lyst til flere kulturelle tilbud, kan du med fordel hoppe på toget ind til Aalborg. Efter en tur på blot 20minutter får du et væld af shoppingmuligheder, museer og spændende seværdigheder at vælge imellem. Har du taget bilen ind til storbyen, kan du på vejen tilbage til stationsbyen slå et smut forbi de spektakulære Thingbæk Kalkminer, der har huset Anders Bundgårds originale gipsfigurer siden1935.

Det er nemt at komme til Skørping i bil eller med tog, og der findes et væld af indkvarteringsmuligheder, hvad enten du er til hotelluksus eller hyggelige kroer. Hold ferie i en by, der er vældig populær blandt akademikere, der arbejder i Aalborg, men som foretrækker at bo på denne naturskønne plet.Gå heller ikke glip af den enestående mulighed for at hilse på heksen Dannie Druehyld, når du rejser til Skørping. Du finder hende i hendes hekseværksted på Rebildcentret, hvor hun glad og indlevende fortæller om sit liv i naturen.
Rold Storkro
Rold Storkro
4 out of 5
Vaelderskoven 13, Skorping, 9520
Prisen er 1.048, kr pr. nat fra 2. jan. til 3. jan.
1.048, kr
pr. nat
2. jan. – 3. jan.
Overnat på dette hotel med familievenlig profil i Skørping, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster ...
3,9/5 Very Good! (268 anmeldelser)
Hyggeligt ophold
"Sød og venlig betjening trods det at vi skulle overnatte i den travleste konfirmations weekend. Men der er en god stemning, fin morgenmad og en hyggelig lille bar. Værelserne og specielt bad kunne godt trænge til en renovering, men det er rent og det virker 😊"

Anmeldelse fra 14. maj 2022

Rold Storkro
Comwell Rebild Bakker
Comwell Rebild Bakker
4 out of 5
Rebildvej 36, Skorping, 9520
Prisen er 801, kr pr. nat fra 4. jan. til 5. jan.
801, kr
pr. nat
4. jan. – 5. jan.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Skørping, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære ...
4,1/5 Very Good! (954 anmeldelser)
Kaffe!!!
"Et kritikpunkt: Ærgerligt at der ikke er mulighed for at lave en kop kaffe/te på værelset eller en Mande I nærheden. Spurgte ved middagstid i receptionen og fik besked om; “at kaffe kan tilkøbes i restauranten, men først fra kl.15” Det er ikke god service..selv billigere hotelier giver mulighed for ..."

Anmeldelse fra 1. dec. 2022

Comwell Rebild Bakker
Danhostel Rebild
Danhostel Rebild
4 out of 5
Rebildvej 23, Skorping, 9520
Prisen er 675, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
675, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
Overnat på dette hostel med forretningsvenlig profil i Skørping, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder ...
4,2/5 Very Good! (75 anmeldelser)
"Det var rigtigt godt lige som sidst Vi glæder os til at komme igen"

Anmeldelse fra 14. maj 2022

Danhostel Rebild
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Aalborg Hotel Apartments
Aalborg Hotel Apartments
3.5 out of 5
Tornhøjvej 10, Aalborg, Nordjylland, 9220
Overnat i denne lejlighed med 3,5 stjerner i Aalborg. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en terrasse. Vores gæster fremhæver især Wi-Fi-forbindelsen ...
4,7/5 Exceptional! (200 anmeldelser)
Lækker lejlighed, fin og velindrettede.
"Lækker lejlighed, fin og velindrettede. Små kommunikation ups'ere ml. vejledninger ifbm. ind & indtjekninger skrevne tekster og sms'er. Største anke, DÅRLIG luft i lejligheden især om natten med mindre persiennen trukket op."

Anmeldelse fra 24. aug. 2022

Aalborg Hotel Apartments
Himmerland Resort Cottages
Himmerland Resort Cottages
4 out of 5
Lars Larsens Vej 1, Gatten, Farso, Farsø, 9640
Overnat i denne hytte med forretningsvenlig profil i Farsø, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 3 restauranter. De populære seværdigheder ...
4,6/5 Wonderful! (30 anmeldelser)
Dejligt sted som kan anbefales
"Fantastisk venligt personale - altid smil på læben. Dejlig mad på stedet. Rent og pænt. Bestemt et sted man har lyst til at besøge igen"

Anmeldelse fra 18. apr. 2022

Himmerland Resort Cottages
Feriecenter Øster Hurup
Feriecenter Øster Hurup
3 out of 5
Havblik 4, Øster Hurup, Hadsund, 9560
Overnat på dette lejlighedshotel ved stranden i Hadsund, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en marina. Vores gæster fremhæver ...
3,8/5 Good! (31 anmeldelser)
Åbningstider
"For dårligt at vandland kun var åbent 10-15"

Anmeldelse fra 25. apr. 2022

Feriecenter Øster Hurup
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Byer i nærheden af Skørping