Hoteller i Nykøbing Mors

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Nykøbing Mors

Ullerup Hovedgaard
2.5 out of 5
Ullerupmark 21, Nykøbing Mors
Hent priser
4.8/5Exceptional! (39 anmeldelser)
En skøn weekend

"Vi havde en dejlig weekend på Ullerup Hovedgård. Vi fik et dejligt stort lyst værelse, med udsigt til voldgraven. En god stor seng med gode dyner. Sofa og stol med bord. Der var frit adgang til et veludstyret køkken. I køleskabet lå drikkevarer man kunne købe, men man måtte også bruge det til egne ..."…"

Anmeldelse fra 10. sep. 2019

Ullerup Hovedgaard
Heltoften Bed & Breakfast
3 out of 5
Heltoften 24, Nykøbing Mors
DKK 480
per night
Dec 16 - Dec 17
Heltoften Bed & Breakfast
Sallingsund Færgekro
3 out of 5
Sallingsundvej 104, Nykøbing Mors
DKK 995
per night
Jan 1 - Jan 2
3.7/5Good! (152 anmeldelser)

"Vi skulle blot have en overnatning, fordi vi skulle til familiefest. Vi syntes, der var fint og det er jo et smukt område. Vi kan sagtens finde på at komme igen en anden gang. Vi var også så heldige at få et værelse med udsigt over fjorden. Det var skønt. Vi blev mødt med venlighed."…"

Anmeldelse fra 13. maj 2019

Sallingsund Færgekro
Apartment Udsigt Over Nordmors
Apartment ved Ejerslev Havn
DKK 803
per night
Dec 16 - Dec 17
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Rent, pænt og velindrettet annex med 3/4 seng, køkken og bad i stueplan samt 3 madrasser på hemsen

"Kun 500 m fra stranden, Ejerslev Havn, moler-gravene og Café Den Blå Lagune, - midt i fredelig skøn natur, ligger dette dejlige og hyggelige annex, med egen lukket terrasse med blomster, havemøbler og grill. I stueplan er der et lille, men veludstyret køkken med spiseplads til 5 personer og et hyggeligt ..."…"

Anmeldelse fra 13. aug. 2018

Apartment ved Ejerslev Havn
60m2 Skønt Byhus tæt ved Havnen, Gågaden og Jesperhus Feriepark. Wi-fi
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
lille, hyggeligt og enkelt

"Hej, jeg var kun mig selv, og alt var ok for mig som enlig! Men jeg måtte sove i stuen, da jeg er dårligt gående kunne jeg ikke klare trappen til første sal. Og der oppe var heller ikke seng som var ok til min hofte. I køkkenet virkede emhætten ikke, ja, indmaden manglede helt. Men jeg nød meget ..."…"

Anmeldelse fra 29. aug. 2019

60m2 Skønt Byhus tæt ved Havnen, Gågaden og Jesperhus Feriepark. Wi-fi
Apartment ved Glasværkstedet
Flot Lejrskole på Toppen af Salgjerhøj, som er det Højeste Punkt på Mors
“vildmarks-wellness-aften” med Eget Køkken og bad
Stor lys 1. Sals Lejlighed på 120 m2 med Udsigt
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nykøbing Mors
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Nykøbing Mors

Drømmer du om at holde ferie langt fra alfarvej og alligevel tæt på store oplevelser, skulle du overveje at tage på ferie i Nykøbing Mors! Her på Morsø, Limfjordens Perle, finder du både fred og ro. Samtidig venter masser af oplevelser på dig, så lad drømmen gå i opfyldelse, og bestil overnatning i Nykøbing Mors.

Nykøbing Mors ligger på Morsø eller Mors – midt i Limfjorden – og ikke uden grund kaldes øen for Limfjordens Perle. Bestil hotel i Nykøbing Mors til din næste ferie, og find selv ud af hvorfor. Her venter dig den skønneste natur til vands og til lands, og du skal selvfølgelig også besøge Nordeuropas største blomsterpark.

Ferie i Nykøbing Mors

Når du bestiller hotel i Nykøbing Mors, kommer du til at bo naturskønt på den lille ø Morsø midt i Limfjorden. Morsø er på begge sider af øen forbundet med bro til fastlandet, så det er let at komme hertil. Du kan vælge at køre hertil i egen bil, eller du kan tage toget. Du kan også benytte dig af biludlejning i Nykøbing Mors, så du nemmere kan komme rundt i omegnen. Hvis du kommer fra København eller Sjælland og har valgt at tage et fly til Nykøbing Mors, er det også en fordel at have en lejebil stående og vente på dig. Du lander nemlig i Aalborg, som ligger halvanden timers kørsel fra Nykøbing Mors.

Bestil hotel i Nykøbing Mors

Når turen går til Morsø, kan du vælge mellem et par gode og billige hoteller i Nykøbing Mors. Herfra har du et godt udgangspunkt for at komme rundt på Morsø og gå på opdagelse i den enestående natur, du ikke finder magen til mange andre steder i Danmark.

Morsø har 151 km kyst, og en del af kysten består af skrænter af bjergarten moler. Her er der fundet forstenede dyr og planter, som er mere end 55 millioner år gamle. Hanklit er den mest kendte molerformation på Morsø. Den er 61 m høj, og klittens vulkanske aske viser øens geologiske historie. Måske kan du også finde forstenede dyr og planter her.

Nogle af de forsteninger, der er fundet på Morsø, kan du se på Morsland Historiske Museum. Museet er indrettet i Dueholm Kloster, hvor forsteningerne er udstillet i Moler Museet. Selve klostret fra 1370 er bestemt også værd at besøge, når du er på museet. Den tredje del af Morsland Historiske Museum er Dansk Støberimuseum.

Der er mange måder, du kan nyde naturen på Morsø på. Du kan tage en tur med Limfjordsbussen – færgen mellem Nykøbing Mors, Fur og Livø – og se molerskrænterne fra havsiden, og du kan også tage på sælsafari med færgen. Du kan selvfølgelig selv gå på fossiljagt i moleret, og du kan komme på en ridetur langs kysterne.

Nordeuropas største blomsterpark

Jesperhus Blomsterpark er i dag Nordeuropas største blomsterpark, og udover de mange fantastiske blomster finder du her også et stort vandland, legeland, bowlingcenter, 4D-biograf og en spændende junglezoo. Her får du og familien nemt en dag til at gå!

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Nykøbing Mors