Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Nykøbing Mors

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Nykøbing Mors

Heltoften Bed & Breakfast
3 out of 5
Heltoften 24, Nykøbing Mors
Prisen er DKK 380 pr. nat
5.61 km fra centrum
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)
Skøn perle på Mors.

"Et fantastisk hyggeligt sted, med en super god morgenmad. Vi boede i hytten i den dejligste have og havde det for os selv. Hvis ikke man har noget imod en æderkop eller to, så kan dette klart anbefales. Værten er rigtig sød og imødekommende. Vi kommer igen!"…"

Anmeldelse fra 1. jun. 2020

Heltoften Bed & Breakfast
Event4U - ophold og krea
3 out of 5
Sejersvej, Nykøbing Mors
Hent priser
9.96 km fra centrum
Event4U - ophold og krea
Danhostel Nykøbing Mors
4 out of 5
Øroddevej 15, Nykøbing Mors
Hent priser
6.74 km fra centrum
4.3/5Excellent! (24 anmeldelser)
Rolig natur tæt på centrum

"Fredeligt ophold i naturlige omgivelser ved badevand og dejlige gåture."…"

Anmeldelse fra 12. aug. 2018

Danhostel Nykøbing Mors
Sallingsund Færgekro
3 out of 5
Sallingsundvej 104, Nykøbing Mors
Prisen er DKK 1.095 pr. nat
9.89 km fra centrum
3.8/5Good! (163 anmeldelser)
Familiebesøg

"Som sædvanligt et dejligt ophold i forbindelse med et familiebesøg på øen"…"

Anmeldelse fra 29. dec. 2019

Sallingsund Færgekro
60m2 Skønt Byhus tæt ved Havnen, Gågaden og Jesperhus Feriepark. Wi-fi
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
lille, hyggeligt og enkelt

"Hej, jeg var kun mig selv, og alt var ok for mig som enlig! Men jeg måtte sove i stuen, da jeg er dårligt gående kunne jeg ikke klare trappen til første sal. Og der oppe var heller ikke seng som var ok til min hofte. I køkkenet virkede emhætten ikke, ja, indmaden manglede helt. Men jeg nød meget ..."…"

Anmeldelse fra 5. sep. 2019

60m2 Skønt Byhus tæt ved Havnen, Gågaden og Jesperhus Feriepark. Wi-fi
Flot Lejrskole på Toppen af Salgjerhøj, som er det Højeste Punkt på Mors
“vildmarks-wellness-aften” med Eget Køkken og bad
Prisen er DKK 1.770 pr. nat
9.87 km fra centrum
“vildmarks-wellness-aften” med Eget Køkken og bad
Apartment ved Ejerslev Havn
Prisen er DKK 969 pr. nat
10.73 km fra centrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Rent, pænt og velindrettet annex med 3/4 seng, køkken og bad i stueplan samt 3 madrasser på hemsen

"Kun 500 m fra stranden, Ejerslev Havn, moler-gravene og Café Den Blå Lagune, - midt i fredelig skøn natur, ligger dette dejlige og hyggelige annex, med egen lukket terrasse med blomster, havemøbler og grill. I stueplan er der et lille, men veludstyret køkken med spiseplads til 5 personer og et hyggeligt ..."…"

Anmeldelse fra 15. aug. 2018

Apartment ved Ejerslev Havn
4 person feriebolig i Nykøbing M
SOMMERVEJ 40, Nykøbing Mors
Hent priser
7.32 km fra centrum
4 person feriebolig i Nykøbing M
Apartment Udsigt over Nordmors
Prisen er DKK 1.184 pr. nat
9.89 km fra centrum
Apartment Udsigt over Nordmors
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Nykøbing Mors
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Nykøbing Mors

Drømmer du om at holde ferie langt fra alfarvej og alligevel tæt på store oplevelser, skulle du overveje at tage på ferie i Nykøbing Mors! Her på Morsø, Limfjordens Perle, finder du både fred og ro. Samtidig venter masser af oplevelser på dig, så lad drømmen gå i opfyldelse, og bestil overnatning i Nykøbing Mors.

Nykøbing Mors ligger på Morsø eller Mors – midt i Limfjorden – og ikke uden grund kaldes øen for Limfjordens Perle. Bestil hotel i Nykøbing Mors til din næste ferie, og find selv ud af hvorfor. Her venter dig den skønneste natur til vands og til lands, og du skal selvfølgelig også besøge Nordeuropas største blomsterpark.

Ferie i Nykøbing Mors

Når du bestiller hotel i Nykøbing Mors, kommer du til at bo naturskønt på den lille ø Morsø midt i Limfjorden. Morsø er på begge sider af øen forbundet med bro til fastlandet, så det er let at komme hertil. Du kan vælge at køre hertil i egen bil, eller du kan tage toget. Du kan også benytte dig af biludlejning i Nykøbing Mors, så du nemmere kan komme rundt i omegnen. Hvis du kommer fra København eller Sjælland og har valgt at tage et fly til Nykøbing Mors, er det også en fordel at have en lejebil stående og vente på dig. Du lander nemlig i Aalborg, som ligger halvanden timers kørsel fra Nykøbing Mors.

Bestil hotel i Nykøbing Mors

Når turen går til Morsø, kan du vælge mellem et par gode og billige hoteller i Nykøbing Mors. Herfra har du et godt udgangspunkt for at komme rundt på Morsø og gå på opdagelse i den enestående natur, du ikke finder magen til mange andre steder i Danmark.

Morsø har 151 km kyst, og en del af kysten består af skrænter af bjergarten moler. Her er der fundet forstenede dyr og planter, som er mere end 55 millioner år gamle. Hanklit er den mest kendte molerformation på Morsø. Den er 61 m høj, og klittens vulkanske aske viser øens geologiske historie. Måske kan du også finde forstenede dyr og planter her.

Nogle af de forsteninger, der er fundet på Morsø, kan du se på Morsland Historiske Museum. Museet er indrettet i Dueholm Kloster, hvor forsteningerne er udstillet i Moler Museet. Selve klostret fra 1370 er bestemt også værd at besøge, når du er på museet. Den tredje del af Morsland Historiske Museum er Dansk Støberimuseum.

Der er mange måder, du kan nyde naturen på Morsø på. Du kan tage en tur med Limfjordsbussen – færgen mellem Nykøbing Mors, Fur og Livø – og se molerskrænterne fra havsiden, og du kan også tage på sælsafari med færgen. Du kan selvfølgelig selv gå på fossiljagt i moleret, og du kan komme på en ridetur langs kysterne.

Nordeuropas største blomsterpark

Jesperhus Blomsterpark er i dag Nordeuropas største blomsterpark, og udover de mange fantastiske blomster finder du her også et stort vandland, legeland, bowlingcenter, 4D-biograf og en spændende junglezoo. Her får du og familien nemt en dag til at gå!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Nykøbing Mors?
Danhostel Nykøbing Mors er et populært overnatningssted ifølge vores rejsedata. Denne ejendom med 4 stjerner tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering. Andre gode muligheder til dit besøg omfatter Heltoften Bed & Breakfast og Sallingsund Færgekro.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Nykøbing Mors?
Ja! De fleste af reservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Nykøbing Mors.
Hvilket overnatningssted er bedst til en familierejse i Nykøbing Mors?
Sallingsund Færgekro er en kro med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Danhostel Nykøbing Mors er en anden mulighed til familieturen. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Jesperhus JungleZoo.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Nykøbing Mors?
Sallingsund Færgekro er en kro, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere.
Hvilket hotel er det bedste til en strandferie i Nykøbing Mors?
Sallingsund Færgekro er en kro med 3 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Danhostel Nykøbing Mors er en anden god valgmulighed til et ophold i nærheden af stranden. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Thisted Strand eller Ertebølle Strand.
Hvor er det bedst at overnatte, hvis jeg skal på golfferie i Nykøbing Mors?
Sallingsund Færgekro er en kro med 3 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere.
Hvordan er det at overnatte i Nykøbing Mors?
Nykøbing Mors har masser at byde på, heriblandt sine golfbaner, sin havnefront og sine parker. Med sin kunst er denne by en populær rejsedestination. I Nykøbing Mors finder du 43 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Nykøbing Mors?
Kulturelle seværdigheder inkluderer Agricultural Museum Skarregaard og Fossil- og Molermuseet Museum. Byens naturskønne områder kommer til udtryk ved Jesperhus Blomsterpark, Salgerhøj Klipper og Hanklit Klipper. Jesperhus JungleZoo og Ejerslev Havn er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan er vejret i Nykøbing Mors?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I Nykøbing Mors regner det i gennemsnit 942 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Nykøbing Mors

Flere valgmuligheder