Billige flybilletter til Thisted

Billigste flyrejser til Thisted

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 540, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM

Om Thisted

Expedia-flyrejser til Thisted

Hvis du er på udkig efter fly til Thisted, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Thisted og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Thisted med et hotelophold.

Afbudsrejser til Thisted giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Thisted - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Thisted, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Thisted hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Thisted?
Hvis du ankommer med fly, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal flyve til. Thisted har nemlig kun en af slagsen – Aalborg (AAL).
Kan jeg flyve til Thisted i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Thisted er enkel og ukompliceret ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en god måde at holde dig ajour med de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og sundhedsmyndighedernes vejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Thisted?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Thisted, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Thisted med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Thisted, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Thisted?
25 luftfartsselskaber flyver til Thisted fra 72 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Thisted?
Langt de fleste fly til Thisted er med Norwegian Air International, SAS og Danish Air. Blandt dem er Norwegian Air International det foretrukne valg, og Holmen er den by, flest rejsende flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Thisted?
Med omkring 486 direkte fly om ugen vil du lande i Thisted, før du kan nå at spørge: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Thisted fra?
Rejsende flyver oftest fra Centrum, Kødbyen og Holmen, når de skal til Thisted.
Hvor lang tid tager det at flyve til Thisted Lufthavn?
Hvis det er Centrum, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 16 minutter, inden du lander i Thisted. Fra lufthavnen i Kødbyen tager det typisk 47 minutter, og fra Holmen er flyveturen på 47 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Thisted?
Vi kender alle sammen de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid formår at finde fantastisk billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. En anden nem måde, du kan få en god pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, skal du huske også at tjekke, hvad det vil koste at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe din flyrejse. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du finder en god pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Thisted?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyrejse være vanskelig. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse råd til at få en behagelig begyndelse på din tur til Thisted.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en ukompliceret rejseoplevelse er at være velorganiseret. Begynd med det mest nødvendige: pas, rejsepapirer, betalingskort og eventuel medicin. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom en tablet eller et blad. Det kan også være godt at pakke oplader, en behagelig nakkepude og et par hovedtelefoner. Naturligvis skal du ikke glemme at smide lidt toiletartikler som tandbørste, renseservietter og et ekstra sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Kom alle store beholdere med shampoo og balsam i den indskrevne bagage. Alle former for væsker og flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe eller spidse genstande, som din trofaste lommekniv, samt andre objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom spraydåser, sprøjtemaling og fyrværkeri, er også bandlyst.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange, smalle midtergange på et fly er ikke det mest oplagte sted til et modeshow. Tag flere lag af behageligt tøj på, og husk at pakke en trøje, da det godt kan blive koldt i kabinen. Flade, lukkede sko er også en fornuftig idé.
  • Lidelsen ved navn dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en mulig risiko på lange flyrejser. Det er en tilstopning af blodårerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En måde at forhindre netop dette på er at gå frem og tilbage i kabinen og lave øvelser for ben og fødder, mens du sidder i dit sæde. At iføre sig et par gode støttestrømper kan også være med til at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Thisted?
Lidt tilrettelæggelse, inden du når frem til lufthavnen, vil gøre rejsen til Thisted til en smal sag. Læs vores nyttige fif til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Sikkerhedspersonalet skal i første omgang sikre sig, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingpas, inden du kan gå videre. Hav dem derfor i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom høretelefoner, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Elektroniske genstande som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og scannes. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Husk at fjerne væsker fra din håndbagage. Væsker skal som regel sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Sko uden snørebånd er et praktisk valg i forhold til fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Store støvler og andre tunge sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande i din håndbagage. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal det ske i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Thisted
DestinationslufthavnBillund Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kodeBLL
DestinationBillund
Flyrejsens pris1.034, kr

Populære flyrejser til Thisted

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 540, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines