Fjerritslev
trover-billede af Morten Pfeffer

Hoteller i Fjerritslev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Fjerritslev

Hotel Nor - Badehotellet
3 out of 5
88 Slettestrandvej, Fjerritslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 931
pr. nat
15. nov. – 16. nov.
Hotel Nor - Badehotellet
Hotel Højgaarden
2 out of 5
Slettestrandvej 50, Fjerritslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 750
pr. nat
14. nov. – 15. nov.
4.3/5Fremragende! (44 anmeldelser)

"dejligt sted, dejlig mad, fin betjening"…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2019

Hotel Højgaarden
Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt
2 out of 5
14 Brøndumvej, Fjerritslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 475
pr. nat
15. nov. – 16. nov.
4.3/5Fremragende! (11 anmeldelser)

"Det var bare i orden det hele. Kan varmt anbefales"…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt
Klim Strand Camping
2 out of 5
Havvejen 167, Fjerritslev
Hent priser
3.6/5Godt! (16 anmeldelser)
Dejlig hytte ved Vesterhavet, men!!!

"Hyggelig hytte i generel fin stand. Kvaliteten af dele af indboet i huset var dog af for dårlig kvalitet, hvilket var ærgerligt i et ellers fint hus. Både glas og bestik var også helt ubrugelige grundet kalk. Synd at sådanne enkle og ikke særlige dyre mangler skal nedsætte nydelsen. Et kvalitetscheck ..."…"

Anmeldelse fra 4. jun. 2019

Klim Strand Camping
Hotel Klim Bjerg
3 out of 5
Klim Strandvej 156, Fjerritslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 798
pr. nat
14. nov. – 15. nov.
4.4/5Fantastisk! (205 anmeldelser)
Super ophold

"Et tilfældigt klik på overnatnings mulighed førte os til Hotel Klim Bjerg. Et rigtigt godt valg - Skøn natur - fine faciliteter - hyggelig atmosfære - dejlig værelse - venlig betjening"…"

Anmeldelse fra 17. jul. 2019

Hotel Klim Bjerg
Rønnes Hotel
3 out of 5
Kystvejen 25, Slettestrand, Fjerritslev
DKK 820
pr. nat
14. nov. – 15. nov.
3.9/5Godt! (119 anmeldelser)
Hund på værelset ????

"I hotellets retningslinjer må man ikke ha’ hund med, alligevel var der blevet givet tilladelse til, at der var hunde på værelset over for vores. De gøede jævnligt og til kl. 23.00 i forbindelse med vores 1. overnatning."…"

Anmeldelse fra 8. aug. 2019

Rønnes Hotel
Klitrosen Hotel & Restaurant
3 out of 5
Slettestrandvej 130, Slettestrand, Fjerritslev
DKK 895
pr. nat
21. nov. – 22. nov.
3.5/5Godt! (73 anmeldelser)
Ophold

"Selve opholdet var ok, god mad og lækker morgenmad med alt hvad vi hade brug for. Men værelserne kunne godt trænge til at blive renoveret, med nye senge, de er noget udtjent. Men bort fra det kunne det godt tænkes at vi kommer igen tak for opholdet. Hilsen fra Jylland"…"

Anmeldelse fra 8. aug. 2019

Klitrosen Hotel & Restaurant
Komfortabel Lejlighed tæt ved Vesterhavet
4.9/5Enestående! (14 anmeldelser)
Quartier für Entdeckungstouren

"Eine Ferienwohnung in zentraler Lage in Nordjütland, ausreichend Platz, gut ausgestattet und nette Vermieter ... und das alles zu einem hervorragenden Preis-/Leistungsverhältnis."…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2018

Komfortabel Lejlighed tæt ved Vesterhavet
Sommerhus med Masser af Plads Beliggende på en Stor Naturgrund ..
Moderne Sommerhus med Bl.a. Sauna til 5 Personer og Spabad til ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Fjerritslev
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Fjerritslev

Fjerritslev – Jammerbugtens hyggeligste handelsby – er en tidligere stationsby med ca. 3.500 indbyggere beliggende i det naturskønne område Han Herred, som også kaldes ”landet mellem hav og fjord”. Når du planlægger din rejse til Fjerritslev, kan du finde en billig flybillet til Aalborg, der er den nærmeste lufthavn.

Find dit hotel i Fjerritslev

Byens tostjernede hoteller og trestjernede hoteller, hvor du finder både kæledyrsvenlige hoteller og familievenlige hoteller, ligger tæt på stranden og Jammerbugtens Golfklub. Hvis du vælger overnatning i Fjerritslev er der ikke langt til hverken centrum, stranden eller golfklubben, uanset hvilket hotel i Fjerritslev, du bor på. Og med to- og trestjernede hoteller at vælge imellem er du sikker på et behageligt ophold.

Oplevelser i Fjerritslev

Storslået natur, ølbrygning og planeter – det lyder som en finurlig kombination, men det er lige præcis nogle af de ting, du kan opleve i Fjerritslev. Er du ankommet til byen med offentlig transport, kan det anbefales også at leje en bil i Fjerritslev og bruge byen som base for udflugter i den storslåede natur ved Jammerbugten og Vesterhavet. Du kan f.eks. tage til et af de 18 tankesteder, hvor du kan opleve naturen samtidig med, at du nyder stilheden og får styr på tankerne. Naturen i Jammerbugten indbyder ikke kun til at få ro i hovedet, men også til aktiv ferie med det varierede landskab, lange hvide sandstrande, grønne skove og klitplantager. Området byder på mange vandre- og cykelruter, men du kan også vælge at opleve den storslåede natur fra et nyt perspektiv fra hesteryg eller i kano. Trænger du til et adrenalinsus er mountainbikeruterne i Svinkløv Plantage og Gateway Blokhus er must.

Byen er også hjemsted for Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri, der nu mest fungerer som museum, men fortvivl ikke – der brygges stadig øl her. Oplev bryggeriet og bryggerfamiliens hjem, se udstillingen om områdets historie og de gamle folkedragter, og smag på den lokale øl.

Følg planetstien, og få et indblik i det enorme univers, som vi er en del af. Stien er en model af solsystemet med 9 planeter, der er reduceret 1 milliard gange i forhold til virkeligheden.

Spiller du golf, eller vil du gerne prøve kræfter med denne grønne sport, afholder Jammerbugtens Golfklub om sommeren sommergolf for turister og andre golfspillere, der gerne vil prøve den dejlige naturbane.

Har du børn med på din ferie i Fjerritslev, vil de elske et besøg til forlystesesparken Fårup Sommerland, der er Danmarks ældste forlystelsespark og en af de største turistattraktioner. I kan også tage til Hjortdal Dyrefarm, der ligger med panorama udsigt over Jammerbugten. Her kan du komme helt tæt på dyrene, når du går på line sammen med dværggederne og klapper lamaerne. Du må ikke glemme at besøge æslerne – de elsker at få besøg.

Shopping i Fjerritslev

Sommer er højsæson for turister i Fjerritslev, og hver lørdag lukkes hovedgaden for at gøre plads til et stort torvemarked, hvor du kan købe fisk og grønt. Oplev også kræmmerstemningen på kræmmermarkedet, og gå på opdagelse i de spændende boder. Er du så heldig at være i byen til et af By Night-arrangementerne, kan du gøre et kup i butikkerne og nyde feststemningen med underholdning i gaderne.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Fjerritslev