Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Morten Pfeffer på trover

Hoteller i Fjerritslev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Fjerritslev

Hotel Nor - Badehotellet
3 out of 5
88 Slettestrandvej, Fjerritslev
Prisen er DKK 1.095 pr. nat
9.7 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"Meget venligt personale.freragende værelser,super godt køkken"…"

Anmeldelse fra 25. nov. 2019

Hotel Nor - Badehotellet
Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt
2 out of 5
14 Brøndumvej, Fjerritslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 475 pr. nat
2.07 km fra centrum
4.3/5Excellent! (15 anmeldelser)

"Det var bare i orden det hele. Kan varmt anbefales"…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt
Rønnes Hotel
3 out of 5
Kystvejen 25, Slettestrand, Fjerritslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 825 pr. nat
10.29 km fra centrum
3.9/5Good! (124 anmeldelser)
Vi kommer gerne igen

"Dejligt ophold. Fin betjening og god mad."…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2019

Rønnes Hotel
Klitrosen Hotel & Restaurant
3 out of 5
Slettestrandvej 130, Slettestrand, Fjerritslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 995 pr. nat
10.1 km fra centrum
3.5/5Good! (75 anmeldelser)
Ophold

"Selve opholdet var ok, god mad og lækker morgenmad med alt hvad vi hade brug for. Men værelserne kunne godt trænge til at blive renoveret, med nye senge, de er noget udtjent. Men bort fra det kunne det godt tænkes at vi kommer igen tak for opholdet. Hilsen fra Jylland"…"

Anmeldelse fra 8. aug. 2019

Klitrosen Hotel & Restaurant
Klim Strand Camping
2 out of 5
Havvejen 167, Fjerritslev
Prisen er DKK 995 pr. nat
5.88 km fra centrum
3.5/5Good! (17 anmeldelser)
Dejlig hytte ved Vesterhavet, men!!!

"Hyggelig hytte i generel fin stand. Kvaliteten af dele af indboet i huset var dog af for dårlig kvalitet, hvilket var ærgerligt i et ellers fint hus. Både glas og bestik var også helt ubrugelige grundet kalk. Synd at sådanne enkle og ikke særlige dyre mangler skal nedsætte nydelsen. Et kvalitetscheck ..."…"

Anmeldelse fra 4. jun. 2019

Klim Strand Camping
Hotel Klim Bjerg
3 out of 5
Klim Strandvej 156, Fjerritslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 798 pr. nat
4.59 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (217 anmeldelser)
Hyggeligt sted.

"Vi følte os meget velkomne, selvom vi var der i en stille periode. Lækker morgenmad."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2020

Hotel Klim Bjerg
Hotel Højgaarden
2 out of 5
Slettestrandvej 50, Fjerritslev
Prisen er DKK 749 pr. nat
9.48 km fra centrum
4.4/5Excellent! (51 anmeldelser)

"Alt i top fremragende service og super god mad"…"

Anmeldelse fra 1. nov. 2019

Hotel Højgaarden
3 værelses indkvartering i Fjerritslev
Stort og rummeligt sommerhus beliggende ved Kollerup Strand. ...
4.7/5Exceptional! (6 anmeldelser)
Das Haus war groß und sehr gut ausgestattet. Die Räume waren liebevoll eingerichtet. Auch die Garten

"Das Haus war groß und sehr gut ausgestattet. Die Räume waren liebevoll eingerichtet. Auch die Gartenmöbel waren ausreichend und in gutem Zustand."…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2019

Stort og rummeligt sommerhus beliggende ved Kollerup Strand. ...
3 Værelses Indkvartering i Fjerritslev
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Fjerritslev
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Fjerritslev

Fjerritslev – Jammerbugtens hyggeligste handelsby – er en tidligere stationsby med ca. 3.500 indbyggere beliggende i det naturskønne område Han Herred, som også kaldes ”landet mellem hav og fjord”. Når du planlægger din rejse til Fjerritslev, kan du finde en billig flybillet til Aalborg, der er den nærmeste lufthavn.

Find dit hotel i Fjerritslev

Byens tostjernede hoteller og trestjernede hoteller, hvor du finder både kæledyrsvenlige hoteller og familievenlige hoteller, ligger tæt på stranden og Jammerbugtens Golfklub. Hvis du vælger overnatning i Fjerritslev er der ikke langt til hverken centrum, stranden eller golfklubben, uanset hvilket hotel i Fjerritslev, du bor på. Og med to- og trestjernede hoteller at vælge imellem er du sikker på et behageligt ophold.

Oplevelser i Fjerritslev

Storslået natur, ølbrygning og planeter – det lyder som en finurlig kombination, men det er lige præcis nogle af de ting, du kan opleve i Fjerritslev. Er du ankommet til byen med offentlig transport, kan det anbefales også at leje en bil i Fjerritslev og bruge byen som base for udflugter i den storslåede natur ved Jammerbugten og Vesterhavet. Du kan f.eks. tage til et af de 18 tankesteder, hvor du kan opleve naturen samtidig med, at du nyder stilheden og får styr på tankerne. Naturen i Jammerbugten indbyder ikke kun til at få ro i hovedet, men også til aktiv ferie med det varierede landskab, lange hvide sandstrande, grønne skove og klitplantager. Området byder på mange vandre- og cykelruter, men du kan også vælge at opleve den storslåede natur fra et nyt perspektiv fra hesteryg eller i kano. Trænger du til et adrenalinsus er mountainbikeruterne i Svinkløv Plantage og Gateway Blokhus er must.

Byen er også hjemsted for Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri, der nu mest fungerer som museum, men fortvivl ikke – der brygges stadig øl her. Oplev bryggeriet og bryggerfamiliens hjem, se udstillingen om områdets historie og de gamle folkedragter, og smag på den lokale øl.

Følg planetstien, og få et indblik i det enorme univers, som vi er en del af. Stien er en model af solsystemet med 9 planeter, der er reduceret 1 milliard gange i forhold til virkeligheden.

Spiller du golf, eller vil du gerne prøve kræfter med denne grønne sport, afholder Jammerbugtens Golfklub om sommeren sommergolf for turister og andre golfspillere, der gerne vil prøve den dejlige naturbane.

Har du børn med på din ferie i Fjerritslev, vil de elske et besøg til forlystesesparken Fårup Sommerland, der er Danmarks ældste forlystelsespark og en af de største turistattraktioner. I kan også tage til Hjortdal Dyrefarm, der ligger med panorama udsigt over Jammerbugten. Her kan du komme helt tæt på dyrene, når du går på line sammen med dværggederne og klapper lamaerne. Du må ikke glemme at besøge æslerne – de elsker at få besøg.

Shopping i Fjerritslev

Sommer er højsæson for turister i Fjerritslev, og hver lørdag lukkes hovedgaden for at gøre plads til et stort torvemarked, hvor du kan købe fisk og grønt. Oplev også kræmmerstemningen på kræmmermarkedet, og gå på opdagelse i de spændende boder. Er du så heldig at være i byen til et af By Night-arrangementerne, kan du gøre et kup i butikkerne og nyde feststemningen med underholdning i gaderne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Fjerritslev?
Hotel Nor - Badehotellet er et populært overnatningssted ifølge vores rejsedata. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Andre gode muligheder til dit besøg omfatter Klitrosen Hotel & Restaurant og Hostel Fjerritslev Idrætscenter Jammerbugt.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Fjerritslev?
Ja. Størstedelen af værelserne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Fjerritslev.
Hvad er det bedste hotel til en familietur i Fjerritslev?
Hotel Højgaarden er et hotel med en restaurant og gratis parkering, og overnatningsstedet er populært blandt familier. Andre gode muligheder til en rejse med hele familien omfatter Rønnes Hotel og Hotel Klim Bjerg. Seværdigheder i området som Haven I Hune og Fårup Sommerland byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er bedst til et romantisk ophold i Fjerritslev?
Hotel Klim Bjerg er et hotel med 3 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en restaurant og en bar.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Fjerritslev?
Klitrosen Hotel & Restaurant er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Hotel Højgaarden er en anden mulighed, når kæledyret skal med på ferien.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Fjerritslev?
Hotel Klim Bjerg er et populært valg til en strandferie. Andre gode muligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Rønnes Hotel og Hotel Højgaarden. Tag til Tranum Strand eller Ejstrup Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket golfhotel er bedst i Fjerritslev?
Hotel Klim Bjerg er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. En anden god mulighed er Klitrosen Hotel & Restaurant, hvis du gerne vil være i nærheden af en golfbane under dit ophold. Du kan spille et slag golf på Jammerbugtens Golfklub under dit ophold.
Hvilket spahotel er det bedste i Fjerritslev?
Klim Strand Camping er et populært spahotel ved stranden med en vandrutsjebane, en restaurant, en indendørs pool og en tennisbane. Nyd godt af ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger eller massage i spaen på stedet.
Hvad er det bedste hotel i Fjerritslev med et vandland på stedet eller i nærheden?
Klim Strand Camping er et overnatningssted, der tilbyder en restaurant og et vandland (tillægsgebyr).
Hvordan er det at overnatte i Fjerritslev?
Fjerritslev har masser at byde på, heriblandt sin kunst, sine golfbaner og sine restauranter. Denne by trækker mange besøgende til på grund af sin hyggelige stemning og sin venlige befolkning. I Fjerritslev finder du 217 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Fjerritslev?
Jammerbugtens Golfklub er en seværdighed, du ikke bør gå glip af. Her i området finder du også Bulbjerg og Koldmose Kirke.
Hvordan er vejret i Fjerritslev?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Fjerritslev regner det i gennemsnit 908 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Fjerritslev

Flere valgmuligheder