Hostels

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Hostels på Expedia.dk

Hostels har været det foretrukne tilholdssted for rygsækrejsende siden tidernes morgen, og de er ideelle til moderne rejsende på budget. Disse ophold byder på meget mere end en billig køjeseng og har revolutioneret den måde, hvorpå folk rejser verden rundt. Hostels er i dag ægte sociale institutioner med fælleslokaler og barer og tilbyder endda udflugter til alle, der kommer forbi. De billigste værelser består af sovesale, og det er ikke ualmindeligt, at disse kan rumme op til 20 senge. De fleste hostels har dog også værelser til par og andre, der foretrækker et privat dobbeltværelse eller et værelse med to enkeltsenge, og de er rene, behagelige og – frem for alt – til at betale.

Hostels er dog ikke blot et billigere alternativ til et hotel. Faktisk langt fra. Disse livlige overnatningssteder summer af aktivitet. Mange hostels i Lissabon har vundet priser for deres pubcrawls og atmosfære. Hostels i Berlin fremhæver bohemestemningen i den tyske hovedstad med indretning i Bauhaus-stil og støjende undergrundsbarer, hvor du kan møde og skåle med andre rejsende, indtil solen står op. Prisen spiller selvfølgelig også en rolle. Se bare de mange hostels i London, som ligger rundt i Soho og Camden med senge til en brøkdel af prisen på de store hoteller.

Du kan for eksempel overnatte på et smart og moderne hostel som Hub Lisbon Patio Hostel. Med kreative fællesområder og gyngende hængekøjer føles det ofte mere som et boutique-resort. Men når du ser prisen eller tilbringer en aften i selskab med andre globetrottere for at udveksle eventyr over en skummende øl, vil du indse, at det er et ægte hostel. Generator London er et andet eksempel på et hostel, som gør en ekstra indsats. Lobbyen er fyldt med kunst. Indretningen er elegant med nøgne murstensvægge og industrielle træk med stål og beton. Selv de fælles badeværelser trækker paralleller til popartkulturen med stærke farver og metrofliser på væggene.

Der er utallige grunde til at overnatte på et hostel. Den åbenlyse grund er, at du sparer penge. Men samtidig kan du også møde andre rygsækrejsende og få nye bekendtskaber, imens du nyder den smarte indretning og de livlige barer på stedet.