Krydstogtere

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Find de bedste Krydstogtere på Expedia.dk

Hvem siger, at ferier skal foregå på land? Skvulpende bølger og bugtende floder byder på et spændende alternativ til den almindelige badeferie. Du kan bytte smarte hoteller, bjerghytter, store resorter og strandhytter ud med havets fredelige og vuggende omgivelser. Her kan du falde i søvn til vandets rytmiske bevægelser og vågne op til lyden af brusende bølger. Der er i dag et stort udvalg af krydstogter, så det er muligt at overnatte på alt fra hyggelige husbåde til eksklusive fartøjer og alt derimellem. Det betyder, at der findes noget for enhver, som gerne vil ud at opleve de syv verdenshave.

Flerdages krydstogter i Ha Long-bugten i det nordlige Vietnam er blot et eksempel på, hvor fantastiske disse rejser kan være. Udbydere såsom Bhaya Cruises tilbyder elegante kahytter med bløde dobbeltsenge og brede vinduer, alt sammen præget af traditionel asiatisk kunst og design. Du sejler ud mellem de mægtige karstbjerge og udforsker alle de skjulte laguner, grotter og øer, som udgør dette store område i Det Sydkinesiske Hav, der er udnævnt som verdensarv af UNESCO.

Den legendariske flod Nilen i Egypten er en anden superpopulær destination for disse flydende ferier. På krydstogter i Luxor kan du beundre flodens frodige bredder, passere forbi kolossale monumenter som det mystiske tempel i Karnak samt alle de andre årtusindgamle skatte, der ligger på Nilens ikoniske østlige bred. Der er endda mulighed for at komme på en luksusbådtur på disse kanter. HS The Oberoi Philae specialiserer sig for eksempel i 5-stjernede krydstogter på Nilen og byder på behagelige suiter med fritstående bad, panoramavinduer, spafaciliteter ombord, boblebad på dækket og pools.

Selvfølgelig er du ikke begrænset til Egypten og Vietnam. Du kan også komme på krydstogt på USA's store floder på gammeldags hjuldampere. Andetsteds udforskes den disede jungle og vådområderne i den indiske delstat Kerala. Der er endnu flere muligheder for at opleve noget lidt anderledes som for eksempel krydstogter i Mandalay, der åbenbarer de fascinerende vidundere på Irrawaddy-floden undervejs – forestil dig røgelsesduftende pagoder, antikke buddhist- og hindutempler, bølgende teplantager og summende byer med tuk-tuk'er og templer. Det tegner uden tvivl til at blive et uforglemmeligt eventyr.