Moteller

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Moteller på Expedia.dk

Landevejen kalder, og den ultimative roadtrip lokker forude. Du er klar at ramme asfalten på en tur i bedste Easy Rider-stil gennem Arizonas støvede ørken eller rundt på Californiens solbeskinnede motorveje. Det er den amerikanske drøm, når den er bedst, men hvor skal du lægge hovedet på puden undervejs?

Det er her, motellet kommer ind i billedet. Det traditionelle motorhotel i nærheden af de store veje, som har fået en central plads i USA's populærkultur. Disse enkle overnatningssteder med deres karakteristiske neonskilte og de mange værelser lige ud til parkeringspladsen har i mange år været frekventeret af især bilister. Nu om dage kan et motel byde på meget mere end bare et sted at hvile sig undervejs på køreturen. Nogle er indrettet med fascinerende elementer fra popkunsten med et udvalg af farverige Cadillac-biler og klassiske motorer. Andre steder finder du pool og spillerum, så du kan flade helt ud med en aften på motellet. Der er også moteller i nærheden af de store seværdigheder, for eksempel finder du moteller i Niagara Falls, hvis bilturen går hele vejen til Canada. Her betyder moteller ikke bare opholdssteder på motorvejen, men også budgetvenlige overnatningsmuligheder nær turistattraktioner.

Og der tilbydes selvfølgelig parkering langt de fleste steder. Det er jo trods alt motorvejshoteller, deraf navnet motel. Tilrejsende i bil vil nyde nemt at kunne finde et sted at holde dytten, nogle gange er det endda muligt at køre lige til værelsesdøren. For bilister, der kører til langt ud på aftenen og gerne vil tidligt op og køre videre næste morgen, er det en oplagt mulighed.

Der er masser af valgmuligheder, hvis den står på klassisk biltur på tværs af USA. Du finder en række elegante moteller i Houston, som ligger langs betalingsvejene, der omkranser Texas' største by, ligesom du også kan gå efter afslappede californiske moteller i San Diego, hvor du til en lav pris kan overnatte både nær Pacific Coast Highway og de rullende surferbølger.

Et godt eksempel på et moderne motel er Motel 6 i Texas. Her er masser af plads til at parkere samt rene, tidssvarende værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Det er helt perfekt, når du skal lade batterierne op, inden køreturen går videre. Der er også det kunstudsmykkede Cadillac Motel i Niagara Falls, hvor værelserne er pyntet med billeder af ombyggede klassiske biler og cabrioleter, flydermøbler i imitereret læder og andre små gennemtænkte detaljer, som bilentusiaster vil elske.

I dag er moteller ikke kun for bilister, det er også en økonomisk overkommelig og bekvem overnatningsmulighed, der giver den fuld gas, hvad angår charme og personlighed.