Private ferieboliger

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Private ferieboliger på Expedia.dk

Det gør ingen forskel, om du er på ferie i The Big Apple eller ude i Sierra Nevadas vilde vidder. Nogle gange er et traditionelt hotelværelse bare ikke stort nok. Det gælder for eksempel, hvis du gerne vil have hele familien med på rejseeventyr, eller hvis I rejser i en stor gruppe, hvor den ekstra plads og fleksibilitet i en privat feriebolig er lige det, der er brug for. Her kan du råde over en stor opholdsstue, hvor den kan stå på afslapning efter lange dage med vandreture eller sightseeing. I spisestuen kan du servere hjemmelavet mad til hele den sultne flok. Og så er der flere soveværelser, så I hver især kan pakke ud, slappe af og virkelig føle jer hjemme.

De ekstra kvadratmeter er en af de vigtigste fordele ved at vælge en privat feriebolig, men det er langt fra den eneste. Hvis du styrer uden om et klassisk hotel og går efter en feriebolig, kan du også helt selv bestemme over din tid og rejseplan. Her er der ikke morgenmad på bestemte tidspunkter eller en restaurantmenu, der sætter rammerne for aftensmåltidet. Du kan stå op, når du vil, kokkerere lige det mad, du har lyst til, eftersom de fleste private ferieboliger har køkkener til det formål, og i det hele taget gøre lige hvad du vil, når du vil.

Der er ikke nogle faste regler for, hvor du kan finde private ferieboliger. Nu om dage finder du dem over hele verden. De kan findes i forstæderne til de mindre turistede europæiske byer og midt i livlige hovedstæder. De ligger også i USA's vilde ødemark – du kan for eksempel finde landlige hytter i skovområder, hvis du vælger private ferieboliger i Big Bear Lake, ligesom der også er muligheder i østkystens storbyer.

Se udvalget af private ferieboliger i New York. Det er den direkte vej til at leve livet som en af New York Citys indbyggere. Der ligger ferieboliger i en række af New Yorks nabolag, lige fra Brooklyn til Queens, så du får mulighed for at overnatte i et andet område, end hvis du vælger et traditionelt hotel. Det samme gælder for private ferieboliger i London. Her kan du overnatte i udkanten af East London, i West Londons elegante forstæder eller i det livlige kvarter Camden og omegn. Alt sammen i en velindrettet feriebolig, der byder på den ekstra plads, som du forventer af dit eget feriested i den britiske hovedstad.