Campingpladser

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Campingpladser på Expedia.dk

Få en uforglemmelig ferie i det fri på campingpladsen i år. Uanset om du vil slå teltpløkkerne i et lille stykke jord under de svajende fyrretræer i Dolomitterne eller leder efter et sted at parkere campingvognen og lave mad på Texas' prærie, er der ikke noget som at falde i søvn omgivet af smuk natur. Hvis du sover i telt, kan du putte dig i en sovepose og lukke øjnene til lyden af syngende fårekyllinger. Har du i stedet en campingvogn eller autocamper, kan du nyde fordelene ved privat køkken og senge og endda stueområde i nogle tilfælde, mens smukke landskaber, strande, skove eller bjerge befinder sig lige udenfor.

Oplevelserne i den fri natur er det største trækplaster på en campingplads. Du finder valgmuligheder i Alperne, Rocky Mountains samt ved utallige søer, strande og klippetoppe, så det burde ikke være noget problem at finde den perfekte campingplads, hvor du kan flygte fra byens trængsel. Dagene er fyldt med vandre- og cykelture, bjergklatring, svævebaner, surfing eller sejlads, og om aftenen venter sange om bålet og grillmad under stjernerne. Det er ikke så underligt, at campingferier er en klassiker blandt familier.

Det behøver dog ikke kun at handle om at undgå de store seværdigheder og byerne. Campingpladser i Rom er for eksempel meget populære. Fremfor at bruge enorme summer på en luksuriøs lejlighed i hjertet af Den Evige Stad, kan du slå dig ned på en økonomisk overkommelig campingplads i udkanten af byen – nogle af dem, såsom Real Village Roma, er endda udstyret med pool, tennisbaner, spa og motionscenter. I Italien kan du også finde campingpladser i Vieste, som byder på lokkende strande lige uden for teltet – Spiaggia Lunga Camping er et fremragende eksempel på dette – for ikke at nævne de mange historiske bjergbyer. På den anden side af Atlanterhavet er der endnu flere muligheder, blandt andet i udkanten af Texas' byer, hvor du finder campingpladser i New Braunfels. Her har du en fod i San Antonios kulturelle miljø og en anden i cypresserne og de træklædte bredder ved den smukke Guadalupe River.

Hvis du kan mærke vildmarkens kald og gerne vil skifte det traditionelle hotel ud med noget mere rustikt og økonomisk overkommeligt, kan du overveje campingpladsen. De findes overalt, uanset om du vil overnatte ved en sø i Alperne, højt oppe i bjergene eller nyde saltvandsbrisen ved havet.