Lejlighedsresorter

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Find de bedste Lejlighedsresorter på Expedia.dk

Et lejlighedsresort tilbyder det bedste fra begge verdener. Hvis du er typen, der foretrækker masser af plads til at slappe af og pakke ud, men også gerne vil nyde alle servicegoderne på et hotel, vil du føle dig godt tilpas på et lejlighedsresort, der giver mulighed for begge dele. Glem alt om små hotelværelser, og gør dig klar til at brede dig i store lejligheder eller suiter, som hver især er udstyret med stuer, flere badeværelser, køkkener og endda udendørs terrasser. Når du overnatter på et lejlighedsresort, får du ikke blot mere plads, du kan også nyde solen ved kanten af en fælles pool, spille en omgang bordtennis i spillerummet, træne med vægte i motionscenteret eller spise aftensmad i den tilstødende restaurant. Det handler om at have den perfekte blanding af faciliteter og privatliv på familieferien.

Eftersom lejligheden er en del af et større resort, kan du også nyde godt af fordele som rengøring, concierge og roomservice. Men du kommer ikke til at føle dig begrænset, for der er masser af værelser og lounger samt fælleshaver og terrasser. Der er også mulighed for længerevarende ophold på mange lejlighedsresorter, hvilket er ideelt for rejsende, der længes efter et mere permanent fristed i for eksempel tre måneder eller et halvt år – hvem ved?

Lejlighedsresorter er blevet meget populære på destinationer verden over. De er nemlig velegnede for mange typer rejsende – fra familier til pensionister. Det betyder, at du kan finde lejlighedsresorter i Orlando, lejlighedsresorter i Cabo San Lucas og endda lejlighedsresorter i Las Vegas. Førstnævnte resorter tilbyder en beliggenhed tæt ved alle forlystelserne i Disneyland, resorterne i Cabo San Lucas har lejligheder ud til Stillehavskysten, og i Las Vegas kan du overnatte i en elegant lejlighed ovenover de blinkende lys på The Strip.

Det 4-stjernede The Ridge at Playa Grande er et fremragende eksempel på et højt bedømt lejlighedsresort. Her kan du bade i en glitrende infinity pool med udsigt til det dybblå hav ud for den mexicanske delstat Baja California Sur, inden du daser i en rummelig suite. Et andet eksempel er Desert Paradise Resort by Diamond Resorts i Las Vegas, som tæller boblende spabade, fælles grill, et motionscenter og et par pools, blot få kilometer fra byens mest berømte kasinoer.