Residences

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Find de bedste Residences på Expedia.dk

Vil du gerne på pariserferie og besøge Eiffeltårnet og Louvre? Eller måske drømmer du om at se renæssancekunstværkerne i Firenze på nært hold. Hvis du da ikke har besluttet dig for endelig at besøge Milano, Barcelona eller Napoli for at kigge nærmere på disse byers seværdigheder. Spørgsmålet er bare, hvordan du tilrettelægger en ferie med stil. I stedet for bare at vælge det traditionelle hotel, kunne du jo vælge at gå efter noget lidt mere raffineret, hvor der er mere plads. Det er her et residence kommer ind i billedet. Det byder på halvt hotel, halvt bolig, så du har masser af frihed, plads og luksus at boltre dig på.

En af de helt store fordele ved at vælge et residence er, at du kommer til at føle dig som en af de lokale indbyggere. Du kan kigge efter residences i Paris, som ligger i de centrale arrondissementer tæt på seværdigheder som det skønne Montmartre og den bugtende Seinen. Her får du mange flere kvadratmeter at råde over, end hvis du vælger et traditionelt hotel. Det er almindeligt at finde opholdsstuer og store soveværelser her. Ligesom mange residences også byder på balkoner med en fantastisk udsigt. Det er en overnatningsmulighed, der minder mere om din egen lejlighed derhjemme. En rigtig bolig, hvor du kan føle dig hjemme og flade ud mellem vinsmagninger og lækker fransk bistromad langs boulevarderne.

Du kan for eksempel vælge det elegante parisiske Citadines Montmartre, men hvis du vil noget helt andet, kan du også overveje at gå efter residences i Milano. Her i Italiens smarte modeby finder du residences i Bauhaus- og rokokostil med moderne indretning og kunst på væggene. Hvis du går op i stil og trends, kan det være et godt bud.

Hvis du bevæger dig lidt længere sydpå i støvlelandet, er der også residences i Firenze. Disse overnatningsmuligheder er et godt eksempel på, hvordan det er muligt for en feriebolig at afspejle et lokalområdes historie og kultur og kombinere det med moderne bekvemmeligheder. Der er for eksempel det smukke Palazzo Alfieri. Her skal du bare åbne vinduet fra den overdådige opholdsstue for at kunne kigge ud på smukt udformede broer, der krydser over floden Arno. Eller du kan blot læne dig tilbage og nyde synet af loftsmalerierne, der stammer tilbage fra tidligere tiders kunstneriske udfoldelser.

Hvis du leder efter et residence med stil i store og små byer verden over, kan du sagtens finde en feriebolig med mere plads, kant og en mundsmag af det autentiske, lokale liv.