Ranches

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Find de bedste Ranches på Expedia.dk

Yihaa! Gør dig klar til at hoppe i sadlen og overnatte på en traditionel amerikansk ranch, hvis du går og drømmer om at komme væk fra det hele og ud i naturen. Det er USA's svar på den europæiske bondegårdsferie, og her kan du få en god portion landliv som kontrast til storbyens stress og jag. Så er det bare at smøge ærmerne op og opleve livet, som det leves på en kvægfarm, omgivet af de store vidder.

En ranch er det helt rigtige sted, hvis du gerne vil udleve din indre cowboy. Langt fra metropolens betonjungle finder du disse landejendomme i de støvede landbrugsområder. En del af rancherne ligger i det berømte område, som blev kaldt Det Vilde Vesten, så her finder du klippefyldte kløfter og imponerende jordpyramider, stikkende kaktus og stejle skråninger, der lever helt op til forventningerne fra westernfilmene. Andre befinder sig midt på Texas' grønne sletter omgivet af lyden af den konstant klukkende bæk, vrinskende hingste og vindens susen i de svajende egetræer i de nærliggende skove.

Hvis du er til udendørs aktiviteter, vil du helt sikkert føle dig hjemme på en ranch. Her er du omgivet af natur, så du aldrig er langt fra en spændende sti til at vandre eller køre på mountainbike ad, ligesom du kan udforske ridestier og bjergtoppe. Det kunne for eksempel være på Sevier River Ranch & Cattle Company, der ligger helt afskåret fra omverdenen i Utah. Her i ranchens rustikke hytter befinder du dig midt imellem Bryce Canyons okkerfarvede klippesøjler og de markerede kløfter i Dixie National Forest, der er to af USA's mest imponerende vildmarker.

Selvom omgivelserne er rustikke, behøver en overnatning på en ranch ikke at være det. På en lang række rancher finder du også et præg af luksus. En ranch kan også være 4-stjernet som for eksempel Joshua Creek Ranch i San Antonio. Her finder du træbeklædte opholdsstuer med smuk indretning, der er fladskærms-tv på værelset, ligesom hele stedets arkitektur er holdt i Western-stil.

Andre steder står den på endnu mere ekstravagance. Det kunne være på Tanque Verde Ranch, der ligger omkranset af Arizonas kaktusklædte bakker. Ranchen er bygget i mexicansk adobe-stil og huser to sprudlende boblebade, romantiske værelser med pejs og en vaskeægte saloon på stedet. Noget lignende finder du på White Stallion Ranch, hvor den udendørs pool og fitnesscenteret lige hæver serviceniveauet en tak, mens stedets indre er udsmykket med stemningsfyldt kunst og skulpturer med inspiration fra Det Vilde Vesten, for ikke at nævne de buldrende pejse og behagelige sofaer.