Landsteder

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Landsteder på Expedia.dk

Uanset om du længes efter et ophold på en italiensk gård mellem Umbrias grønne dale og vinmarker, en betagende portugisisk herregård i skyggen af mystiske Sintra, en prægtig engelsk bolig i de bølgende bakker i Cotswolds eller et andet spændende tilflugtssted fra byen, findes der et landsted med præcis det, du leder efter. Denne charmerende overnatningstype er det oplagte valg for de kræsne, som er interesserede i mere end blot at krydse seværdigheder af på en liste. Disse landsteder kan som regel byde på en flot udsigt, elegant traditionel arkitektur og blot en håndfuld suiter og værelser. De er ideelle til en romantisk smuttur og til at nyde lidt lokal kultur og en afslappende ferie.

Italien, Frankrig, Portugal og Storbritannien er alle gode destinationer, hvis du er på udkig efter et landsted. Du finder dem i de franske departementer Loire og Dordogne, tæt ved historiske byer og charmerende franske landsbyer. Der er landsteder i Sintra i nærheden af UNESCOs verdensarvsbygninger og egebevoksede bjerge med stejle skrænter direkte ned til Atlanterhavets brusen. Andre populære landsteder i Assisi er udstyret med en uforglemmelig udsigt til de majestætiske basilikaer og kirketårne i det centrale Italiens smukke middelalderbyer. Og der er endda endnu flere landsteder i Firenze og omegnen af Italiens renæssanceperle med en blanding af toskansk stemning og europæisk kunst.

De fleste af disse steder har kun et par værelser og suiter. Dette åbner døren for ægte personlig service med morgenmad, der kan tilpasses gæsternes individuelle smag – det kunne være sprøde croissanter eller spejlæg – og fredelige omgivelser, hvor der aldrig er for mange mennesker ved poolen. Apropos pools er der også mange landsteder, der skruer op for luksusudvalget i form af spafaciliteter og udendørs pool, og de er næsten altid suppleret af en smuk udsigt over de nærliggende bakker eller dale.

Det smukke Quinta Verde er et godt eksempel på et landsted i Portugal, hvor en glitrende pool titter frem fra palmehaven ikke langt fra Sintras kongelige paladser. Samtidig byder Italien på Castello di Petrata med naturlige spafaciliteter i de umbriske bjerge og udendørs terrasser med udsyn over Perugias vidtstrakte sletter.