Lejligheder

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Lejligheder på Expedia.dk

Hvis du længes efter at lade dig fuldstændig opsluge på ferien, lære et bestemt nabolag at kende og føle dig som en af de lokale, der har boet i området i mange år, så kunne en lejlighed måske være en god overnatningsmulighed for dig. Her slipper du for hotellobbyer og morgenmadsbuffeter på faste tidspunkter, så du helt selv kan styre feriedagenes program, være herre over hvornår du står op og brede dig så meget du vil, så du kan føle dig fuldstændig hjemme.

Når du går efter en lejlighed, følger der som regel også et stort køkken og et spiseområde med. Det betyder, at du kan finde dig godt til rette og føle dig fuldstændig hjemme, på samme måde som hos dig selv. Når du tager på det lokale marked, skal du ikke længere nøjes med at savle over alle de lækre ingredienser, du kan faktisk købe løs af de italienske grøntsager eller den franske ost og bruge ingredienserne til at tilberede lækre måltider til hele familien. I nogle lejligheder er der også opholdsstue. Så er der også mulighed for at brygge en kop kaffe eller te, se en film om aftenen eller invitere venner på besøg. Og der er flere fordele endnu. Lejligheder er ofte indrettet i den lokale stil og tilpasset områdets levestil. Du finder derfor lejligheder i Rom med et skønt rustikt, italiensk look. Ligesom du kan vælge lejligheder i New York, hvor du kan føle dig hjemme blandt bohemerne i Greenwich Village, omgivet af moderne kunst og rå murstensvægge. Eller hvad med en af de mange lejligheder i London, hvor victorianske badeværelser kombineres med opholdsstuer udsmykket med skulpturer, alt sammen lige i nærheden af Big Ben, kulturområdet Southbank eller den livlige gade Strand.

Et ferieophold i en lejlighed giver dig masser af fleksibilitet og en personlig oplevelse, så du har mulighed for virkelig at fordybe dig i en destination. Når du kommer hjem til lejligheden efter en lang dag med museumsbesøg og sightseeing, kan du hoppe lige i de behagelige joggingbukser og slappe helt af eller invitere gæster, som hvis du selv boede i området. Derudover burde det ikke være noget problem at finde et sted, hvor der er senge og badeværelser nok til hele flokken. Du kan for eksempel overveje 88 Studios Kensington, der har værelser med tre senge og store familiesuiter. Alt sammen kombineret med ekstra faciliteter som køleskab, køkken og opholdsstue med fjernsyn. Lige fra New York, hvor du kan boltre dig i Radio City Apartments på 49th Street, til Paris og London over Bangkok, er der masser af overnatningsmuligheder i lejlighedsstil at vælge imellem. Så er det bare at vælge, hvor i verden du vil føle dig hjemme på din næste ferie.