Hytter

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Hytter på Expedia.dk

Bliver du ved med at skæve til dine vandrestøvler? Længes du efter at pudse langrendsskiene og udforske vildmarken? Har du lyst til at svømme i det fri og nyde den friske bjergluft? Så skal du reservere et ophold i en cabin. Der findes ingen bedre måde at fordybe sig i naturen på. Disse ophold er både hyggelige og stemningsfulde. Nogle cabins ligger ved en sø i Alperne, mens andre klynger sig til et ujævnt højdedrag i Rocky Mountains. Der er cabins beliggende ved vandet i saltvandsbrisen fra Stillehavet eller Atlanterhavet. Og der findes fjerntliggende cabins med bjælkeloft i fyrreskovene i British Columbia eller i de blomstrende enge i Østrig og Frankrig. De kan være lige præcis det tilflugtssted, du har brug for.

At overnatte i en cabin er en helt anden oplevelse end et almindeligt hotel. Her kan du komme ud i det fri, omgivet af naturen, falde i søvn til lyden af tudende ugler og syngende fårekyllinger og vågne op til duften af friske fyrretræer og skovens mange indtryk. Cabins er ofte bygget med tanke på miljøet og udført i træ- og stenmaterialer med gavltag for at holde på snedriverne eller har brede verandaer, hvor du kan sidde og betragte livets gang på prærien. Friluftsmennesker vil føle sig helt hjemme her. Vandre- og mountainbikeruter passerer måske lige forbi fordøren, og Nordens skiløjper kan være ganske tæt på. Det er helt almindeligt, når du overnatter i en cabin.

Cabins stammer traditionelt fra USA. Fra Rocky Mountains til Blue Ridge Mountains er der masser af ødemark i Nordamerika, hvis skove er fyldt med hyggelige cabins. Rejs for eksempel til det smukke fyrretræsbevoksede bagland i Californien, hvor cabins in Big Bear Lake fremhæver den rustikke stil med træmaterialer, knitrende ildsteder og meget mere – det er Oak Knoll Lodge and Cabins et rigtig godt eksempel på. Der er også masser af cabins i Gatlinburg, beliggende på bjergskråningerne i de disede Great Smoky Mountains, mellem egelunde og pludrende bække – White Oak Lodge & Resort har endda boblebade og verandaer med panoramaudsigt. Du kan også finde cabins i Sevierville, hvis du vil vandre ad den verdensberømte rute ved navn Appalachian Trail, smage på brændende whisky fra Tennessee og opleve stemningen dybt i de amerikanske skove.