Feriecentre

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Feriecentre på Expedia.dk

Planlæg årets ferie i et feriecenter, og se frem til masser af sjove stunder. Der er sjældent et kedeligt øjeblik på disse altinkluderende overnatningssteder, der både er skønne, sjove og fyldt med aktiviteter for hele familien. Der finder feriecentre overalt i verden – skovene og vådområderne i Holland, de glitrende strande i Syditalien, Alpernes søer, kystklipperne i Storbritannien og ørkenerne og tinderne i USA. Her kombineres campingophold med hytter for at tilbyde et sandt sammensurium af forskellige overnatningssteder, der hver har deres egne faciliteter, udendørsområder og grillsteder til fri brug. Derudover byder mange feriecentre også på udendørs pools, legepladser for de mindste, restauranter, barer, tennisbaner, spillerum – og meget mere.

Der er endnu flere fordele. Disse familievenlige ophold kan også være din billet til en ferie, der blander kultur, eventyr, historie og afslapning. Kig for eksempel på feriecentre i Zephyrhills, der ligger mellem de alligatorfyldte sumpe i det centrale Florida, i nærheden af de gyldne strande ved Den Mexicanske Golf, men også indenfor rækkevidde af Orlandos snurrende rutsjebaner. Herudover finder du også feriecentre i Vieste på den syditalienske kyst.. De er omgivet af de lokkende strande i Nationalpark Gargano og i tilgift charmerende italienske middelalderbyer – Villaggio Gargano har en pool og ligger blot et stenkast fra Adriaterhavet. Foretrækker du at cykle eller vandre gennem skovene i Nordeuropa? Så skal du ikke være bekymret, for hytterne i Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer vidner om de mange feriecentre i Lommel, resten af Belgien og Holland, som udgør fremragende familiedestinationer.

Hvis du leder efter familievenlig overnatning med spillearkader, legepladser, pools og socialt samvær, som stadig indebærer europæisk kultur, amerikanske rutsjebaner, lokale retter eller masser af udfoldelser til en pris, som ikke vælter budgettet, er et feriecenter helt sikkert sagen. Grib en af de mange muligheder for at overnatte i skoven, ved havet, i bjergene eller ved søens bred sammen med hele familien.