Hytter

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Find de bedste Hytter på Expedia.dk

Drømmer du om at vågne op til en betagende udsigt over den afrikanske savanne? Vil du gerne se galoperende gazeller og brølende løver på helt tæt hold? Eller vil du på en tur til de knejsende Rocky Mountains eller Alperne? Så er en hytte nok noget for dig. De fleste hytter ligger i verdens mere uberørte kroge, hvor du finder hygge og komfort i nærheden af nationalparker, safaridestinationer, skisportssteder og vandreområder. Hvis du trænger til at komme væk fra storbyens beton og lade dig opsluge af bjergene og sletternes vidder, så er en hytte en rigtig god overnatningsmulighed.

Nu om dage kan du sagtens opleve ren luksus i en hytte. Selv når vi snakker om hytter, der ligger spredt ud over de støvede højsletter i Sydafrika eller gemt væk mellem snedriverne i British Columbia, står den på overdådige opholdsstuer, luksuriøse suiter og endda spafaciliteter og pool. De forskellige hytter i Kruger Nationalpark er et rigtig godt eksempel på det. Her finder du den 5-stjernede Kapama River Lodge, hvor du kan tage på safari med stil. Her er også infinity pools med udsyn til Limpopo-bushen, afrikansk stammekunst på væggene og luksusbadeværelser med fritstående victorianske badekar og et fantastisk vue over vildtreservatet.

Det samme gør sig gældende for rækken af hytter i Victoria Falls. Hytterne her ligger spredt omkring en af Afrikas andre store seværdigheder, de enorme Victoria-vandfald, og byder på både 4- og 5-stjernede omgivelser med luksusindretning, eksklusive middage og smukke udendørs pools. Se bare Victoria Falls Deluxe Suites, hvis du vil forkæle dig selv. Noget af det allerbedste ved denne type overnatningssteder er også, hvor højt de fleste hytter prioriterer at tilpasse sig det omgivende miljø. Det betyder, at du kan forvente stråtækte tagkonstruktioner, masser af natursten og træ, traditionelle afrikanske arkitektoniske elementer og endda fritgående elefanter på området, som du kan hilse godmorgen på haveanlægget.

Du finder også ski- og vandrehytter andre smukke steder på kloden. Midt imellem de himmelstræbende tinder i bjergkæder som Rocky Mountains og Alperne byder de på hvile om aftenen efter en lang dag på vandrestierne eller skiløjperne. Det kunne for eksempel være en af de skønne hytter i Banff, hvor der både er plads til at stille skiene, varme boblebade, knitrende pejs og endda overnatningsmuligheder med direkte adgang til skiterræn på bjergsiden. Disse hytter er også bygget i en naturlig, arkitektonisk stil, der passer godt ind i alpeområderne med træbeklædt ydre, stenmure og indretning i schweizisk bjergstil.