COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Skodsborg
Rejseguide

Slap af på de dejlige øresundsstrande, gå på opdagelse i Jægersborg Hegn, nyd byens unikke stemning og arkitektur, eller giv den gas på Cykelmyggens Cykellegeplads.

Skodsborg er en lille kystby med en optimal beliggenhed ud til Øresund og blot 20 km fra København. Skodsborg er herudover præget af en unik arkitektur med bl.a. det gamle Skodsborg Badesanatorium og den fredede Skodsborg Station af arkitekten Heinrich Wenck. Hertil kommer store skovområder og smukke parker – en ferie i Skodsborg forkæler kort sagt alle sanser.

Er du til naturoplevelser og aktiv ferie, kan det absolut anbefales at booke en rejse til Skodsborg. Slap af i den smukke Struckmannpark, der lokker med en sjældent skøn kombination af skov og strand og dermed både indbyder til picnic og dovne badedage. I kan også gå på opdagelse i naturområdet Jægersborg Hegn, der begynder lige bag byen og udgør den nordlige del af Dyrehaven.

Skodsborg var oprindeligt et lille fiskerleje, der i 1800-tallet udviklede sig til et populært feriested for hovedstadens velhavere. Denne eksklusive atmosfære lever videre den dag i dag, bl.a. takket være en række smukke, historiske bygninger: Skodsborg Badesanatorium fra 1898, Frederik VII's slot samt det gamle Skodsborg Søbad. Tilsammen har de hvide pragtbygninger givet Skodsborg tilnavnet Den Hvide By.

De smukke bygninger er blevet nænsomt restaureret og danner i dag rammen om luksuriøse oplevelser i fantastiske omgivelser. Ønsker du rigtigt at forkæle dig selv, kan du f.eks. overveje et weekendophold i Skodsborg med besøg på den suveræne Skodsborg Spa, måske efterfulgt af en udsøgt bid gourmetmad med havudsigt på The Restaurant by Kroun.

Hvis du rejser til Skodsborg med hele familien, kan du ligeledes glæde dig til en forrygende ferie. Slap af i Skodsborg Strandpark, hvor ungerne kan tumle i Øresunds rolige bølger dagen lang, eller prøv den interaktive oplevelsesrute, SkodsborgRuten. Her guider en app jer gennem naturen med spændende facts og opgaver, og måske får I øje på en flok hjorte undervejs? Ungerne vil også elske at give den gas på Cykelmyggens Cykellegeplads i det nærliggende Vedbæk.

Så spænd hjelmen, pak familien, og se at komme afsted! Skodsborg venter på at forkæle jer, uanset om ferien står på romantik, naturoplevelser, wellness eller familiehygge.

Kurhotel Skodsborg
Kurhotel Skodsborg
4 out of 5
Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg
Prisen er DKK 1.834 pr. nat fra 18. apr. til 19. apr.

Med et ophold på Kurhotel Skodsborg i Skodsborg har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger ved promenaden, kun 3,1 km fra Eremitageslottet og 4,9 ...

4.4/5Excellent! (957 anmeldelser)

"Fantastisk ophold som altid! Vi er efterhånden stamkunder på hotellet, og 5 stjerner service hver gang!"…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2020

Kurhotel Skodsborg
Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 24. apr. til 25. apr.

Dette hotel med spa ligger tæt på stranden, kun 5 km fra Amager Strandpark, Den Blå Planet og Fields Indkøbscenter. Derudover ligger Københavns Operahus og Royal ...

4.5/5Wonderful! (3,388 anmeldelser)

"Fantastisk service. Hundevenlig. Store og rene værelser."…"

Anmeldelse fra 3. jan. 2021

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham
Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham
3.5 out of 5
Alexandriagade 1, København, Hovedstaden
Prisen er DKK 1.049 pr. nat fra 21. apr. til 22. apr.

Dette hotel ligger i Østerbro, kun 5 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Nyhavn. Derudover ligger Københavns Operahus og Amalienborg Slot ca. 5 km derfra. Du ...

4/5Very Good! (12 anmeldelser)

"Dejlige pæne nye omgivelser ! Ventilation på værelse larmer og kunne ikke ordnes før næste dag. Tandpasta, shampoo og balsam ville være rart på badeværelset. Informationsfolder om hotellet, på værelset ville også være rart."…"

Anmeldelse fra 1. apr. 2021

Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, København

Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af København, mindre end 3 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Fælledparken. Amalienborg Slot ligger 3,4 km derfra. Du ...

4.6/5Exceptional! (548 anmeldelser)
Perfekt location

"Rent, pænt og ordentligt. God udsigt til vandet. Og dejligt roligt kvarter."…"

Anmeldelse fra 22. nov. 2020

STAY Seaport
STAY Bryggen
STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, København, Sealand
Prisen er DKK 1.395 pr. nat fra 13. maj til 14. maj

Dette lejlighedshotel ligger i Amager, kun 3 km fra Havnebadet Islands Brygge, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Nyhavn og Københavns Operahus ...

4.6/5Wonderful! (156 anmeldelser)
Genialt under covid-19

"Dejligt ophold, første gang vi prøvede STAY. Tanken om lejligheder i stedet for hotelværelser er enormt inspirerende - især i en covid-tid hvor et køkken og mere plads gør underværker :) Super flot lejlighed med skøn udsigt, gode produkter og en dejlig seng 💪"…"

Anmeldelse fra 11. jan. 2021

STAY Bryggen
Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
32 Kongestien, Virum, Hovedstaden

Denne villa i romantisk stil ligger i Virum, kun 2,3 km fra Sorgenfri Slot og ca. 10 km fra Dyrehaven og Charlottenlund Strandpark. Derudover ligger Parken og ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Near lakes and woods but only 20 minutes to Copenhagen

"Beautiful, modern home in Virum, Denmark. Kristian's home was large enough for eight adults to enjoy. Enough beds for everyone and two large bathrooms. There is internet, Netflix, and HBO if you so desire. We were within walking distance of grocery, bakery and train station. Copenhagen was just 20 ..."…"

Anmeldelse fra 1. aug. 2019

Large, Family House . Quiet but Close to Copenhagen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Skodsborg

De mest populære oplevelser i Skodsborg

Skodsborg – anmeldelser

5

Populær destination

5 - Fremragende
1
5 - Fremragende 100%
4 - God
0
4 - God 0%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

Byer i nærheden af Skodsborg