COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Kongens Lyngby
Rejseguide

Gå en tur i den historiske Jægersborg Dyrehave, oplev en af Danmarks bedst bevarede landsbyer, eller slå dig løs i Bakkens mange forlystelser.

Få kilometer nord for København ligger Kongens Lyngby, som byder på et utal af unikke oplevelser. Besøg blandt andet Jægersborg Dyrehave, som er et af de få steder i Danmark, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, eller Bondebyen, den charmerende gamle bydel, som er bevaret igennem de sidste 200 år.

Kongens Lyngby blev grundlagt i vikingetiden, og byen har fået sit navn, da området tilhørte kongen indtil Reformationen i 1536. I dag bærer byen præg af den kongelige indflydelse, og du kan besøge flere slotte under dit ophold, heriblandt andet Sorgenfri Slot og Eremitageslottet.

Start din ferie i Kongens Lyngby med en tur i Jægersborg Dyrehave, hvor du kan nyde naturen og det smukke Eremitageslot, som knejser på toppen af sletten. Du vil helt sikkert også få øje på nogle af de mange græssende krondyr og dådyr, som færdes i Dyrehaven til stor glæde for de besøgende. Haven danner også ramme om den historiske Hubertusjagt, som finder sted den første søndag i november. Hvis du rejser til Kongens Lyngby på dette tidspunkt, kan du slutte dig til de yderligere 40.000 tilskuere, der tropper op for at overvære det spændende hesteløb.

Få kilometer syd for Dyrehaven ligger den populære forlystelsespark Bakken, som byder på sjov for både børn og voksne. Bakken bidrager yderligere til den historiske atmosfære i Kongens Lyngby, da parken har eksisteret siden 1583, hvilket gør den til Danmarks ældste forlystelsespark. Tag familien under armen, og afprøv de mange forlystelser, eller køb billet til Cirkusrevyen, hvis din rejse til Kongens Lyngby ligger i sommermånederne.

Gå en tur i centrum af Kongens Lyngby, og oplev Bondebyen – den gamle bydel er Danmarks bedst bevarede landsby og giver et levende billede af, hvordan Danmark så ud for 200 år siden. Samtidig kan du lægge vejen forbi Sorgenfri Slot og den tilhørende slotshave eller gå en tur rundt om den smukke Lyngby Sø.

Rejs til Kongens Lyngby, og oplev den enestående verdensnaturarv, det rige dyreliv og den danske historie på tæt hold. Samtidig kan du kombinere natur og historie med en sjov dag på Bakken med hele familien.

Zleep Hotel Lyngby
Zleep Hotel Lyngby
3 out of 5
Lundtoftegårdsvej 10, Kongens Lyngby, KOB
Prisen er DKK 799 pr. nat fra 24. apr. til 25. apr.

Dette hotel ligger i Kongens Lyngby, kun 5 km fra Sorgenfri Slot, Dyrehaven og Bakken. Derudover ligger Parken og Bellevue Strand ca. 10 km derfra. Du kan desuden ...

4.4/5Excellent! (28 anmeldelser)
Flot nyt hotel

"Lækker og gennemført studiolejlighed. Manglede intet Stor motorvej på den ene side og lille motorvej på den anden side af hotellet Og mange tak til personalet for at få studio mod den lille motorvej Meget støj ved åbne vinduer Samtidig tydeligt, at der fra hotellets side er gjort meget for at støjdæmpe ..."…"

Anmeldelse fra 8. jan. 2021

Zleep Hotel Lyngby
Hotel Postgaarden
Hotel Postgaarden
2 out of 5
Gammel Jernbanevej 18-20, Kongens Lyngby
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 832 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Dette hotel ligger i Kongens Lyngby, kun 3,1 km fra Frilandsmuseet samt mindre end 10 km fra Bakken og Parken. Derudover ligger Torvehallerne og Rådhuspladsen ...

3.6/5Good! (126 anmeldelser)
Toilet og bad er på vej

"Dejlig værelse og sengen. Synes ikke det fælles bad og toilet var indbydende. Stod også det snart skulle renoveres. Ellers var godt tilfreds og vil da gerne bestille / anbefale overnatning ligger et dejligt sted."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2020

Hotel Postgaarden
Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
3 out of 5
Frederiksdalsvej 360, Kongens Lyngby
Prisen er DKK 1.048 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger tæt på stranden, kun 0,3 km fra Frederiksdal Fribad samt mindre end 5 km fra Sorgenfri Slot og Frilandsmuseet. Derudover ...

4.3/5Excellent! (809 anmeldelser)

"Yderst venligt personale. Lækker og alsidig morgenmad, som var tilpasset div. coronarestriktioner på fineste vis. Flot beliggende ved vand og skov, og en dejlig ro på værelset. Her skal jeg helt sikkert bo igen."…"

Anmeldelse fra 6. dec. 2020

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Large Luxury Room in Danish Design Close to Center
Large Luxury Room in Danish Design Close to Center
Fuglevadsvej 19, Kongens Lyngby, Hovedstaden
Prisen er DKK 1.199 pr. nat fra 29. apr. til 30. apr.

Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger i Kongens Lyngby, kun 0,7 km fra Sorgenfri Slot og ca. 10 km fra Bakken og Experimentarium. Derudover ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Hade allt man kan förvänta sig. Trevligt bemötande,modernt och nytt."…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2019

Large Luxury Room in Danish Design Close to Center
Lyngby Hotel Apartments Odin
Lyngby Hotel Apartments Odin
3 out of 5
Odinsvej 3, Kongens Lyngby, Sealand

Dette lejlighedshotel ligger i Kongens Lyngby, kun 1,5 km fra Sorgenfri Slot og ca. 10 km fra Herlev Hospital og Charlottenlund Strandpark. Derudover ligger ...

Lyngby Hotel Apartments Odin
Lyngby Hotel Apartments
Lyngby Hotel Apartments
3 out of 5
Gammel Jernbanevej 5, Kongens Lyngby, Sealand

Dette lejlighedskompleks ligger i et forretningskvarter, kun 1,4 km fra Sorgenfri Slot og ca. 5 km fra Dyrehaven og Bakken. Derudover ligger Parken og Charlottenlund ...

Lyngby Hotel Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Kongens Lyngby

De mest populære oplevelser i Kongens Lyngby

Byer i nærheden af Kongens Lyngby