Biludlejning Kongens Lyngby

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Kongens Lyngby

Billede taget af Tim Thomas

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Kongens Lyngby

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Kongens Lyngby
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Kongens Lyngby?
Billige lejebiler kan lejes fra om dagen i Kongens Lyngby, baseret på denne uges priser. Når prisen er på det niveau, bliver det nemt at hente et sæt bilnøgler og suse derudad til gode priser.
Kan jeg leje en bil i København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
Ja, det kan du sagtens, og der er masser af valgmuligheder. Når dit fly er landet, finder du biludlejningsfirmaerne i biludlejningsområdet. Her kan du foretage en reservation hos velansete firmaer som Sixt, Europcar og Hertz. Hvis du ønsker flere slags tilbud, er der også Enterprise og Budget.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Kongens Lyngby?
Hvis du er nødt til at ændre planer, er næsten alle forudbetalte reservationer af billeje kvalificeret til fuld refusion. Du skal bare informere os mere end seks timer inden dit afhentningstidspunkt. Gennemlæs lejepolitikken for eventuelle undtagelser. Din reservationsbekræftelse indeholder flere detaljer, eller du kan besøge vores kundeservice for at få hjælp døgnet rundt.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Kongens Lyngby?
Hold prisen nede med en økonomibil, kør med manér i en premiumbil, eller gå efter noget midt imellem, som en mellemstor bil. Men det er svært at komme uden om en kompakt bil, der er det mest populære valg i Kongens Lyngby. Det er en nem bil at parkere, den kører langt på literen og en rigtig god idé, hvis du udforsker byer. Det er en opgradering fra økonomiklassen, så du kan vente dig lidt mere plads og komfort til en pris, der stadig er økonomisk overkommelig.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Kongens Lyngby?
Book en lejebil, hent nøglerne, og oplev alle de seværdigheder, Kongens Lyngby byder på. Men med alle de muligheder i det omkringliggende område er det synd, hvis det er vejs ende. Udstik kursen til nogle af de andre flotte destinationer i området:

  • Du kan mærke det spændende liv, fra det øjeblik du kører ind i Odense. Den ligger omkring 140 km fra Kongens Lyngby og huser en række spændende steder at besøge, såsom Hans Christian Andersen Museum.
  • Omkring 170 km væk ligger Randers, en anden destination, som er værd at tilføje på rejseplanen. Sørg for at kigge forbi Randers Regnskov, mens du er på besøg.
  • Læg lidt afstand mellem dig og byens travlhed og larm ved Råbjerg Mile. Dette sted ligger omkring 250 km fra Kongens Lyngby og er dejligt til at komme ud i naturen.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Kongens Lyngby hos Expedia?
Med vores medlemsrabatter, eksklusive tilbud og omfattende udvalg af biludlejningsfirmaer er det en leg at finde den bedste bil til den ideelle pris hos Expedia. Sammenlign køretøjer fra op til biludlejningsfirmaer i Kongens Lyngby. Når du kombinerer din billeje med hotel og flyrejser, sparer du også endnu mere med vores smarte pakkerejser.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Kongens Lyngby hos Expedia?
Søg blandt vores fantastiske udvalg af udlejningsbiler, læs anmeldelser fra andre kunder, og sammenlign priser fra pålidelige biludlejningsfirmaer. Med kun få klik kan Expedia hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på din billeje. Skal du også booke overnatning eller flyrejser? Kombiner dine reservationer i Kongens Lyngby, og opnå endnu flere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Kongens Lyngby?
Hvis du er 21 eller derover, kan du leje en bil i Kongens Lyngby. Vær opmærksom på, at leverandører opkræver et ekstra gebyr for unge førere, da der er større risiko for skader. Derudover kan unge bilister typisk ikke leje luksusbiler eller store køretøjer. Undersøg vilkår og betingelser for bilen grundigt, inden du gennemfører reservationen, for at undgå problemer på biludlejningskontoret.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Kongens Lyngby?
De fleste biludlejningsfirmaer beder om to ting – dit kørekort og dit kreditkort. Hvis du fravælger biludlejningsfirmaets forsikring, skal du muligvis også kunne fremvise dokumentation for din egen forsikring. Læs dine lejebetingelser igennem, så du ved, hvad du skal have med, når du henter nøglerne til bilen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Kongens Lyngby?
Baseret på priserne fra de sidste syv dage kunne du have sat dig til rette i din egen udlejningsbil for kun om dagen. Den næstlaveste dagspris, der var at finde i Kongens Lyngby, var .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Kongens Lyngby?
Det kan du. Vi samarbejder med fremragende leverandører, der tilbyder ugentlig og månedlig leje af mange forskellige biltyper. Kig nærmere på vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk hver en centimeter af Kongens Lyngby og omgivelserne.
Hvor finder jeg billeje i Kongens Lyngby, hvis jeg er under 25 år?
Aldersbegrænsningen afhænger af udbyderen, så du er nødt til at tjekke reglerne grundigt. Har du fundet et selskab i Kongens Lyngby, som udlejer til personer under 25 år? Fantastisk! Så skal du bare huske på, at der ofte opkræves ekstra gebyrer for førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du kigger på, omfatter alle de oplysninger, du behøver.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Kongens Lyngby?
Forsikringer af udlejningsbiler kan være vidt forskellige afhængigt af en række forhold som for eksempel køretøjets størrelse og førerens alder. Det er klogt at læse udbyderens vilkår og betingelser grundigt, inden du træffer dit valg.