Biludlejning Kongens Lyngby

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Kongens Lyngby

Billede taget af Tim Thomas

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Kongens Lyngby

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Kongens Lyngby
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Kongens Lyngby?
Vores kundeservice har oplysninger om afbestillinger. I de fleste situationer ydes der fuld refusion, hvis en reservation afbestilles mere end seks timer inden afhentning af bilen. Det er en god idé at undersøge afbestillingspolitikken for at dobbelttjekke, om der er nogen undtagelser.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Kongens Lyngby?
Nem at parkere, til at betale og en god benzinøkonomi. Det er blot nogle årsager til, at kompakte biler er populære i Kongens Lyngby. Den lille størrelse gør dem ideelle til at udforske byen. De passer fint til solorejsende, par og andre på et begrænset budget. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvordan du vil komme omkring. Du kan vælge noget mindre, som en mini- eller økonomibil, eller gå efter lidt mere plads med en stor eller mellemstor bil. Skal det være lidt mere lækkert? Så kig på vores premiumbiler.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Kongens Lyngby?
Book en udlejningsbil, hent nøglerne, og oplev alt det, Kongens Lyngby har at tilbyde. Men med alle de muligheder i det omkringliggende område bør det næsten ikke være vejs ende. Sæt kursen mod nogle af de andre flotte destinationer i området:

  • Mærk det spændende liv i byen, fra det øjeblik du kører ind i Odense. Den ligger omkring 140 km fra Kongens Lyngby og huser en masse interessante steder at udforske, såsom Hans Christian Andersen Museum.
  • Omkring 190 km væk ligger Vejle, en anden destination, som er værd at tilføje på rejseplanen. Kig forbi Givskud Zoologiske Have, mens du er i byen.
  • Efter al den tid bag rattet kan du forkæle dig selv i de naturlige omgivelser ved Nationalpark Thy. Stedet ligger omkring 290 km fra Kongens Lyngby.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Kongens Lyngby hos Expedia?
Du kan finde fantastiske tilbud på billeje hos Expedia. Uanset om du foretrækker en stor eller lille bil, finder du dit perfekte match hos et af de biludlejningsfirmaer i Kongens Lyngby. Vores særlige tilbud, loyalitetsprogrammer og medlemspriser hjælper dig med at få mest muligt for pengene. Hvis du vil spare endnu mere, kan du samle dine reservationer i en pakkerejse. Føj et hotel eller en flyrejse (eller begge) til din reservation af billeje, og få adgang til store rabatter!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Kongens Lyngby hos Expedia?
At få fingrene i den bedste pris på billeje i Kongens Lyngby er ingen sag med Expedia. Vælg dit foretrukne køretøj, tilføj nogle detaljer, og sammenlign tilbud på tværs af alle de store biludlejningsfirmaer. Hvorfor ikke føje flyrejser og overnatning til din reservation? Du får adgang til yderligere besparelser, når du booker en pakkerejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Kongens Lyngby?
Du skal være fyldt mindst 21 år. Der er dog nogle aldersrelaterede begrænsninger, du bør være opmærksom på, inden du gennemfører reservationen af din udlejningsbil i Kongens Lyngby. Hvis du er en ung bilist, vil de fleste selskaber opkræve et ekstra gebyr og begrænse, hvilke bilmodeller du kan leje. Gebyrets størrelse samt de præcise aldersgrænser varierer alt efter selskabet. Brug lidt tid på at sammenligne reglerne, inden du beslutter dig.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Kongens Lyngby?
Inden du kan sætte dig bag rattet i Kongens Lyngby, skal du bruge et kørekort og et kreditkort, der matcher navnet på dit kørekort. Hvis du fravælger udbyderens forsikring, kan du også være nødt til at fremvise dokumentation for din egen forsikring. Kravene varierer, så læs aftalens vilkår og betingelser, inden du booker hos selskabet.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Kongens Lyngby?
Der har været glade rejsende i Kongens Lyngby på det seneste, for priserne pr. Dag i løbet af de sidste syv dage lå helt nede på og .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Kongens Lyngby?
Ja. Vi samarbejder med fremragende selskaber, der tilbyder langtidsleje af mange bilklasser. Se nærmere på vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk alle hjørner af Kongens Lyngby og det omkringliggende område.
Hvor finder jeg billeje i Kongens Lyngby, hvis jeg er under 25 år?
Dette afhænger af de leverandører, der driver forretning i Kongens Lyngby. De har ofte forskellige politikker, når det kommer til aldersgrænser. Hvis du har fundet en virksomhed, der udlejer til førere under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis pålægger yderligere gebyrer. Tjek reglerne, inden du rejser.