Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Tim Thomas på trover

Hoteller i Kongens Lyngby

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Kongens Lyngby

Lyngby Hostel
2 out of 5
Raadvad 1, Kongens Lyngby
Hent priser
3.37 km fra centrum
3.7/5Good! (39 anmeldelser)
Hostel. Med fantastisk beliggenhed

"Et hostel/vandrehjem. Ikke et hotel. Med dette i hovedet, skal man møde op. Lyngby Hostel ligger helt fantastisk. I Erimitage skoven. Tæt på dyr og fred og ro. Altid en spadsere tur værd Bygningen vi bor i. Er en fredet gammel skole. Der er flere ting der hænger. Baderum. Der vil det klæde at de ..."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Lyngby Hostel
Skt. Petri
5 out of 5
Krystalgade 22, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.150
pr. nat
12. apr. – 13. apr.
11.92 km fra centrum
4.3/5Excellent! (1,909 anmeldelser)
Super Hotel

"Helt igennem fantisket"…"

Anmeldelse fra 4. nov. 2019

Skt. Petri
Copenhagen Admiral Hotel
4 out of 5
Toldbodgade 24-28, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 835
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
12.23 km fra centrum
4.3/5Excellent! (5,234 anmeldelser)

"Alt var perfekt.Rolige værelser trods byggerod.Super behageligt personale"…"

Anmeldelse fra 15. feb. 2020

Copenhagen Admiral Hotel
CPH Studio Hotel
3 out of 5
Krimsvej 29, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 600
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
15.57 km fra centrum
4/5Very Good! (2,150 anmeldelser)

"Fedt sted. Smart concept der fungerer super godt og er nemt at bruge:) Søde smilende og hjælpsomme mennesker. Skøn seng!"…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2020

CPH Studio Hotel
Large Luxury Room in Danish Design Close to Center
Fuglevadsvej 19, Kongens Lyngby, Hovedstaden
DKK 1.184
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
1.16 km fra centrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Hade allt man kan förvänta sig. Trevligt bemötande,modernt och nytt."…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2019

Large Luxury Room in Danish Design Close to Center
Ascot Hotel
4 out of 5
Studiestræde 61, København
Hent priser
12.2 km fra centrum
4.1/5Very Good! (494 anmeldelser)

"Vi har ikke noget dårligt at sige 👍. Dejligt centralt beliggende. Dejligt værelse med en god seng. Dejlig morgenmad. Alt i alt en god oplevelse 👌"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Ascot Hotel
Scandic Eremitage
3.5 out of 5
Klampenborgvej 230, Kongens Lyngby
DKK 995
pr. nat
1. maj – 2. maj
1.54 km fra centrum
3.8/5Good! (907 anmeldelser)

"NEM PARKERING OG CENTRAL BELIGGENHED. Udmærket morgen buffet"…"

Anmeldelse fra 27. dec. 2019

Scandic Eremitage
Danhostel Lyngby
Rådvad ,1, Kongens Lyngby, Hovedstaden
Hent priser
3.38 km fra centrum
Danhostel Lyngby
Hotel Postgaarden
2 out of 5
Gammel Jernbanevej 18-20, Kongens Lyngby
DKK 606
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
1.83 km fra centrum
3.6/5Good! (85 anmeldelser)

"Rent, pænt, centralt og billigt. Nemt at finde og gode parkeringsforhold"…"

Anmeldelse fra 27. jan. 2020

Hotel Postgaarden
Comfort Hotel Vesterbro
3 out of 5
Vesterbrogade 23-29, København
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 735
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
12.54 km fra centrum
4.1/5Very Good! (2,326 anmeldelser)

"Dejligt central. Must i det hele: shopping, spisesteder, gåture, frisk luft. Skønt hjælpsomt personale."…"

Anmeldelse fra 6. feb. 2020

Comfort Hotel Vesterbro
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Kongens Lyngby
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Kongens Lyngby

En tur til Kongens Lyngby byder på interessante seværdigheder, smuk natur og sjove forlystelser. Der er et bredt udvalg af hoteller at vælge imellem, så du kan vælge at overnatte midt i byen eller i naturskønne omgivelser. Book overnatning i Kongens Lyngby på et lækkert spahotel, eller find et familiehotel, hvis du rejser med børn.

Under et hotelophold i Kongens Lyngby kan du besøge smukke, gamle slotte og få storslåede naturoplevelser. I centrum finder du gode shoppingmuligheder både på hovedgaden og i stormagasinerne, og hen over sommeren kan du gøre et godt køb i en af de 100 boder på byens store loppemarked. Naturen indbyder til hyggelige gåture, sejlture i kano og udfordrende løbeture.

Hoteller i Kongens Lyngby tæt på den danske natur

Kongens Lyngby ligger under 10 km fra Dyrehaven, som byder på masser af underholdningsmuligheder for både store og små. Besøg for eksempel Bakken, hvor du kan suse afsted i rutsjebaner, prøve dit held af på spillemaskiner og se syngepiger. Der er gratis entré, så selvom du ikke vil prøve alle forlystelserne, har du stadig mulighed for at opleve stemningen. Skal der være mere ro på, kan en køretur i hestevogn i den fredfyldte skov anbefales. Hvis du har booket hotel i Kongens Lyngby i november, må du ikke gå glip af den fantastiske Hubertusjagt, som afholdes hvert år første søndag i november. Nyd jagten sammen med de ca. 40.000 andre tilskuere, og lad dig rive med af stemningen. Vil du røre dig lidt, kan du melde dig til det årlige Eremitageløb, som finder sted søndag i uge 41. Oplev stemningen, når over 600.000 løbere i alle aldre løber de 13,3 km rundt i Dyrehaven og forbi det smukke Eremitageslot. Udover Dyrehaven kan du i Kongens Lyngby opleve et rigt dyre- og planteliv langs blandt andet Mølleåen og Lyngby Åmose. Der ligger flere møller i området, som vidner om byens industrielle fortid.

Kunst, kultur og eventyrlige slotte ved Kongens Lyngby

Der ligger flere større og mindre slotte og landsteder i nærheden af byen, så du kan med fordel benytte dig af billeje i Kongens Lyngby, hvis du ikke har din egen bil med, og køre på rundtur mellem slottene. I sommermånederne kan du komme indenfor på Eremitageslottet og få mere at vide om de kongelige jagter gennem tiden. På Sorgenfri Slot kan du nyde en stille stund i den smukke have, og på Sophienholm kan du se skiftende udstillinger med danske og internationale kunstnere. Hvis du vil have mere at vide om Danmarks historie, er et besøg på Frilandsmuseet oplagt. Året rundt er der forskellige aktiviteter med levendegørelse, særudstillinger, julemarkeder og spøgelsesture.

Sådan kommer du til dit hotel i Kongens Lyngby

Du kommer nemt til Kongens Lyngby i bil, da der er gode vejforbindelser fra det meste af Danmark. Hvis du rejser med offentlig transport, kan du tage intercitytoget til København H og dér skifte til S-toget eller en bus. Hvis du vil spare tid på transport, kan du også tage med fly til Kongens Lyngby, da Københavns Lufthavn kun ligger knap 33 km væk. Fra lufthavnen kommer du nemt videre med tog, bus eller taxi.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Kongens Lyngby?
Hotel Postgaarden er et populært overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel har 3 restauranter og gratis Wi-Fi. Scandic Eremitage er en anden populær mulighed til din rejse baseret på anmeldelser.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Kongens Lyngby?
Ja! De fleste af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Vælg datoer, klik “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Kongens Lyngby.
Hvilket overnatningssted er bedst til en familierejse i Kongens Lyngby?
Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Scandic Eremitage er en anden mulighed til opholdet med ungerne. Seværdigheder i området som Tivoli og Københavns Zoologiske Have byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Kongens Lyngby?
Scandic Eremitage er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en strandferie i Kongens Lyngby?
Hotel Postgaarden er et hotel med 3,5 stjerner, der egner sig godt til en strandferie og tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er en anden god valgmulighed til et ophold nær stranden. Tag til Frederiksdal Fribad eller Bellevue Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Kongens Lyngby?
Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og en restaurant, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Du kan spille et slag golf på Københavns Golfklub under dit ophold.
Hvordan er det at overnatte i Kongens Lyngby?
Kongens Lyngby har masser at byde på, heriblandt sine søer og sine skove. Byen tiltrækker mange turister på grund af den hyggelige landsbystemning. De mest populære seværdigheder i området inkluderer Den Lille Havfrue, Nyhavn og Københavns Operahus. I Kongens Lyngby finder du 9 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se, når jeg besøger Kongens Lyngby?
Sorgenfri Slot og Eremitageslottet er også et besøg værd. De maleriske omgivelser ved Dyrehaven og Frederiksdal Fribad fremhæver byens naturskønhed. Du finder desuden Den Lille Havfrue og Nyhavn i området.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Kongens Lyngby?
Tag til Lyngby Station for at stige på metroen. Hvis du gerne vil se mere af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.
Hvordan er vejret i Kongens Lyngby?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 20°C, mens februar og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. I Kongens Lyngby regner det i gennemsnit 602.10 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Kongens Lyngby

Flere valgmuligheder