COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Kokkedal
Rejseguide

Kokkedal ligger ideelt placeret mellem hovedstaden og Nordsjælland. Når du rejser til Kokkedal, får du den perfekte kombination af storby- og naturferie.

Kan du ikke beslutte dig for, om din ferie skal bruges på shopping eller i den danske natur, hvorfor så ikke få det bedste af begge verdener? Kokkedal har den perfekte placering med hurtig adgang til København mod syd og Helsingør samt det nordsjællandske landskab mod nord.

Selve Kokkedal er en hyggelig, lille by med kun knap 10.000 indbyggere. Den ligger ved Helsingørmotorvejen med kun 20 kilometer til Helsingør og 30 kilometer til København, så du har mulighed for at tage på storbyferie i Kokkedal.

En seværdighed, du ikke bør gå glip af på en rejse til Kokkedal, er Kokkedal Slot, som er fra 1866 og bygget i Rosenborg-stil. Denne smukke bygning er beliggende midt i smuk natur med både vand, strand og bakkelandskab i nærheden. Så hvorfor ikke benytte Kokkedal Slot som udgangspunktet for en rundtur til nogle af de smukke slotte og herregårde på Nordsjælland? Pak familien i bilen, og tag ud i det danske landskab, hvor I blandt andet kan besøge Kronborg Slot, Frederiksborg Slot og Fredensborg Slot.

Disse tre slotte er alle fantastiske bygningsværker, hvor I udover at kunne nyde den smukke arkitektur og naturen deromkring, også kan lære mere om deres spændende historie. På Kronborg kan I desuden se den årlige forestilling af Hamlet, hvis I rejser på det rette tidspunkt. Langs med kysten i Nordsjælland findes der desuden en række smukke kystbyer, hvoraf mange har lækre spisesteder, hvis sulten skulle melde sig undervejs.

Er børnene med på ferie i Kokkedal, finder I også Børnenes Eventyrfabrik, der er et indendørs legeland, hvor I vil kunne få timer til at gå med sjov og underholdning. Her er blandt andet hoppeborg, klatretårne, hængebroer og rutsjebaner for bare at nævne nogle få aktiviteter.

Se jer mætte i de danske historiske seværdigheder og den smukke natur i og uden for Kokkedal, og vend så bilen tilbage mod byen, hvor I kan tilbringe en hyggelig aften, inden I kaster jer ud i den næste dags oplevelser. Planlæg jeres perfekte ferie i Kokkedal med oplevelser, sjov og aktiviteter for alle aldersgrupper.

Kildegården
Kildegården
2.5 out of 5
36 Gunderødvej, Kokkedal
Prisen er DKK 515 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette gæstehus ligger i Kokkedal, kun 2,6 km fra Store Dyrehave og 4,4 km fra Hørsholm Golfklub. Derudover ligger Horsholm Kirke og Fredensborg Slot ca. 15 km ...
4.7/5Exceptional! (18 anmeldelser)
"Super dejligt ophold, hvor vi havde hele huset for os selv. Der manglede ikke noget i de dejlige landlige omgivelser."

Anmeldelse fra 11. mar. 2020

Kildegården
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
2 out of 5
Bernstorffsgade 35, København
Prisen er DKK 520 pr. nat fra 18. maj til 18. maj
Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger ...
4.1/5Very Good! (1,765 anmeldelser)
Super fint
"Lever op til det hotellet skal. Lille men godt :)"

Anmeldelse fra 2. feb. 2021

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade
Ascot Hotel
Ascot Hotel
4 out of 5
Studiestræde 61, København
Prisen er DKK 890 pr. nat fra 16. maj til 16. maj
Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset, Tivoli og Strøget. Derudover ligger Rådhuspladsen og Københavns Universitet 10 minutter ...
4.2/5Very Good! (865 anmeldelser)
"Venlig og imødekommende receptionist Flot rengøring"

Anmeldelse fra 14. apr. 2021

Ascot Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, København
Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af København, mindre end 3 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Fælledparken. Amalienborg Slot ligger 3,4 km derfra. Du ...
4.6/5Exceptional! (550 anmeldelser)
"Meget fint"

Anmeldelse fra 6. feb. 2021

STAY Seaport
STAY Bryggen
STAY Bryggen
4 out of 5
Knud Kristensens Gade 6, København, Sealand
Dette lejlighedshotel ligger i Amager, kun 3 km fra Havnebadet Islands Brygge, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Nyhavn og Københavns Operahus ...
4.6/5Wonderful! (161 anmeldelser)
Kæmpe anbefaling
"Skønt sted!!!!"

Anmeldelse fra 6. feb. 2021

STAY Bryggen
Sleepcph Hotel Apartments
Sleepcph Hotel Apartments
3.5 out of 5
23d Nyrnberggade, København
Prisen er DKK 1.038 pr. nat fra 19. maj til 19. maj
Dette lejlighedshotel ligger i Amager, kun 5 km fra Amager Strandpark, Københavns Operahus og Nyhavn. Derudover ligger Tivoli og Den Lille Havfrue ca. 5 km derfra. ...
Sleepcph Hotel Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Kokkedal

De mest populære oplevelser i Kokkedal

Byer i nærheden af Kokkedal