Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Vee Beck på trover

Hoteller i Helsingør

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Helsingør

Danhostel Helsingør Vandrerhjem
4 out of 5
Nordre Strandvej 24, Helsingør, Sealand
Prisen er DKK 450 pr. nat
1.82 km fra centrum
4.1/5Very Good! (31 anmeldelser)
uper

"Dejlig overnatning Blev ringet op fra Danhostel, da der ikke var personale ved vores ankomst, fik her kode til dør, samt ønske om et godt ophold Sengene er dejlig st sove i Helt sikkert vi vil bruge vandrerhjemmet igen"…"

Anmeldelse fra 8. jan. 2020

Danhostel Helsingør Vandrerhjem
Holger Danske Hostel and Hotel
1.5 out of 5
Rønebær Alle, 110A, Helsingør
Hent priser
1.81 km fra centrum
3.1/5 (21 anmeldelser)

"Hotellet er fint til prisen. Man kunne ønske en bedre skiltning, da det er svært at finde, men det kommer, måske har jo ikke været åbent så længe."…"

Anmeldelse fra 14. jun. 2019

Holger Danske Hostel and Hotel
Marienlyst Strandhotel
4 out of 5
Nordre Strandvej 2, Helsingør
Prisen er DKK 1.536 pr. nat
1.34 km fra centrum
4.2/5Excellent! (1,101 anmeldelser)

"Dårlig service i spa-reception og café i spaområdet. Ellers var andet super godt. Vi var en del af en større middag, 22 pers, fredag aften. Det var super lækkert og rigtig gode tjenere."…"

Anmeldelse fra 1. mar. 2020

Marienlyst Strandhotel
Hotel Sleep2Night
3 out of 5
Industrivej 19, Helsingør
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 716 pr. nat
3.4 km fra centrum
4/5Very Good! (1,022 anmeldelser)

"Det var et dejligt ophold ,dejlig værelse og selv om det var fryse mad, så var den god,og dejlig morgenmad"…"

Anmeldelse fra 21. feb. 2020

Hotel Sleep2Night
Konventum Konferencecenter
3 out of 5
Erling Jensens Vej 1, Helsingør, Hovedstaden
Hent priser
2.49 km fra centrum
4.1/5Very Good! (437 anmeldelser)
Fremragende

"Det var fantastisk og som altid super venligt personale"…"

Anmeldelse fra 8. dec. 2019

Konventum Konferencecenter
Hotel & Restaurant Madam Sprunck
3 out of 5
Bramstraede 5, Helsingør
Hent priser
0.07 km fra centrum
3.7/5Good! (334 anmeldelser)
Hyggeligt lille hotel uden luksus

"Hotellet er slidt og værelserne små men der er rent og sengene gode. Hyggelig restaurant med ok morgenmad. Trangt men med sødt personale."…"

Anmeldelse fra 30. aug. 2018

Hotel & Restaurant Madam Sprunck
Hotel Skandia
3 out of 5
Bramstræde 1, Helsingør
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 835 pr. nat
0.08 km fra centrum
3.7/5Good! (536 anmeldelser)

"Et utrolig hyggeligt og rart sted. Og selvfølgelig en dejlig by med tilbud om mange oplevelser. Vi kommer gerne igen. Med venlig hilsen Irene og Jørgen Brandt"…"

Anmeldelse fra 27. jan. 2020

Hotel Skandia
Hotel Hamlet
3 out of 5
5 Bramstræde, Helsingør
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 716 pr. nat
0.08 km fra centrum
3.3/5 (26 anmeldelser)
Charmerende og hyggelig, ældre Hotel

"Ældre hyggelig bygning, med skæve og knirkende gulve. Men med en ordentlig portion charme og æstetik gør dette bare hotellet til en oplevelse der matcher den hyggelige og charmerende stemning der er i Helsingør by generelt. Vi havde et lille men stemningsfuldt værelse. Ok bad og toilet, ikke noget ..."…"

Anmeldelse fra 30. jan. 2020

Hotel Hamlet
1 værelses overnatning i Helsingør
Ndr. Strandvej 2 F, lejl. 527, Helsingør, Hovedstaden
Hent priser
1.37 km fra centrum
1 værelses overnatning i Helsingør
1 værelses overnatning i Helsingør
Ndr. Strandvej 2 F, Lejl., Helsingør, Hovedstaden
Hent priser
1.35 km fra centrum
1 værelses overnatning i Helsingør
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Helsingør
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Helsingør

Helsingør er en af de mest historiske og legendariske byer i Danmark. Tag på hotelophold i byen, der er kendt i udlandet for Hamlet og Kronborg, og som også er stedet, hvor vores alle sammens Holger Danske sidder klar til kamp. Find et billigt hotel i Helsingør, og oplev byens mange kulturelle aktiviteter, spændende historiske seværdigheder og gode shoppingmuligheder.

Hotelbooking ved Kronborg Slot

Kronborg Slot er et imponerende bygningsværk. Slottet blev bygget i 1574 af Frederik d. 2., og i dag er det her, man kan opleve Shakespeares Hamlet, som foregår på selve slottet, blive fremført. Det er dog ikke det oprindelig slot, man kan se i dag på en ferie i Helsingør. Meget af slottet blev nemlig ødelagt i en brand i 1629, men det blev genopbygget af Christian d. 4.

Billige hoteller i Helsingør med historiske oplevelser

Den danske konge, Erik af Pommern, indførte i 1429 told på de skibe, der sejlede gennem Øresund, hvilket gennem mere end 400 år var en indbringende forretning for det danske kongehus. Indtægten fra tolden gik ikke til Helsingør, men de mange skibe, der lagde til i havnen for at betale tolden, medbragte så meget handel til byen, at den velhavende havneby i en årerække var den tredjestørste by i Danmark. Tolden var blandt andet med til at betale for opførelsen af Kronborg, der i dag er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Er du interesseret i spændende arkitektur, bør du ikke gå glip af domkirken Sankt Olai Kirke, der er den ældste kirke i Helsingør, og som har dele, der stammer helt tilbage fra 1200-tallet. Det meste af den kirke, du ser i dag, er dog fra 1559. Lige ved siden af domkirken ligger desuden Sankt Mariæ Kirke og Vor Frue Kloster. Klosteret anses for at være det mest velbevarede af slagsen i Norden.

Kunst og kultur

Helsingør by gør meget for at fremme de kulturelle tilbud og arrangementer for de fastboende og de mange besøgende i byen. Helsingørs Skibsværft er ombygget til Kulturværftet, hvor der arrangeres teater, koncerter og udstillinger, og hvor der også findes et bibliotek og et værftsmuseum. Book dit hotelværelse i Helsingør, og kombiner dit besøg med en forestilling på Kulturværftet. Det er desuden her festivalen CLICK finder sted hvert år.

Du vil også kunne lægge turen forbi M/S Museet for Søfart under dit hotelophold. Museet befinder sig på Kronborg, og udstillingen omhandler Danmarks søfart fra 1400-tallet og frem til i dag. Vil du gerne se mere af området uden for byen eller bare let komme omkring til de forskellige seværdigheder, kan du undersøge mulighederne for en udlejningsbil i Helsingør.

Shopping i Helsingør

Helsingør er en dejlig by at besøge selv uden de mange spændende historiske og kulturelle aktiviteter, som byen byder på, men det er også et skønt sted at tage på shoppingtur. Mange besøgende kommer til byen fra Nordsjælland og via færgen fra den anden side af Sundet for at shoppe i de mange gode butikker. Book dit hotel i nærheden af butikkerne, så du ikke skal bære dine indkøb alt for langt bagefter. Bor du i Jylland, er det nemt at tage et fly til Helsingør ved at flyve til Kastrup og tage toget derfra.

Hotelbooking: Helsingør

Søg efter dit perfekte hotel i Helsingør. Find et billigt hotel i Helsingør nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Helsingør, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Helsingør på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Helsingør?
Marienlyst Strandhotel er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en spa med fuld service og en privat strand. Andre populære muligheder baseret på anmeldelser fra rejsende inkluderer Hotel Skandia og Hotel Sleep2Night.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Helsingør?
Ja, størstedelen af reservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Helsingør.
Hvad er det bedste budgetvenlige overnatningssted i Helsingør?
Hotel Sleep2Night er et hotel med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi ifølge vores gæsteanmeldelser. En anden god mulighed til et budgetvenligt ophold er Hotel Skandia.
Hvad er det bedste hotel til en rejse med ungerne til Helsingør?
Hotel & Restaurant Madam Sprunck er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder til en ferie med ungerne omfatter Hotel Sleep2Night og Marienlyst Strandhotel. Seværdigheder i området som Horsholm Kirke og Frederiksborg Slotskirke byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Helsingør?
Marienlyst Strandhotel er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også spa med fuld service og en privat strand til dyrenes ejere. Hotel Skandia er en anden mulighed, når du skal på ferie med dit kæledyr.
Hvilket hotel er det bedste til et ophold nær stranden i Helsingør?
Marienlyst Strandhotel er et hotel med 4 stjerner med strandudsigt, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og spa med fuld service. Andre gode muligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Hotel Sleep2Night og Hotel Skandia. Tag til Råå Vallar eller Hornbæk Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvor er det bedste sted at overnatte i Helsingør i nærheden af historiske seværdigheder?
Konventum Konferencecenter er et hotel med 3 stjerner, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted har desuden en golfbane og gratis morgenmad. Andre muligheder i nærheden af historiske seværdigheder tæller Marienlyst Strandhotel og Hotel Skandia. Kronborg Slot (Helsingør Slot) og Skt. Olai Domkirke er også et besøg værd.
Hvilket spahotel er det bedste i Helsingør?
Konventum Konferencecenter er et populært spahotel med en golfbane og et døgnåbent fitnesscenter. Du kan slappe helt af i saunaen.
Hvordan er det at overnatte i Helsingør?
Der er en masse at se og lave i Helsingør for historieeksperter. Med sine museer, sin kunst og sin havn er denne by en populær destination blandt rejsende. I Helsingør finder du 32 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad kan jeg opleve i Helsingør?
Kulturelle seværdigheder inkluderer Danmarks Tekniske Museum og M/S Museet for Søfart. Kronborg Slot (Helsingør Slot) og Skt. Olai Domkirke er også et besøg værd. Gummistranden og Julebæk Strand er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Helsingør?
Hvis du vil se mere af området, så hop på et tog fra Helsingør Station, Grønnehave Station eller Marienlyst Station. Helsingør har måske ikke så mange offentlige transportmuligheder at vælge mellem, men du kan overveje at leje en udlejningsbil for at komme rundt i området.
Hvordan er vejret i Helsingør?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Helsingør regner det i gennemsnit 742 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Helsingør

Flere valgmuligheder