Hoteller i Helsingør

Se alle 76 hoteller i Helsingør

De nyeste anmeldelser i Helsingør

Skjul indhold

Begræns din søgning

Rejseguide for Helsingør

Hotel i Helsingør: Book en overnatning i Helsingør, og besøg kongernes Nordsjælland – det er ferie på første klasse. Den hyggelige kystby byder på masser af spændende aktiviteter, og der er samtidig rigeligt med gode spisesteder og hoteller i Helsingør at vælge imellem. Skal udsigten være til Kronborg Slot, lystbådehavnen eller Øresunds sandstrande?

Helsingør by er en livlig handelsby med flere spændende museer og historiske monumenter. Et hotel i Helsingør er samtidig et godt udgangspunkt for at udforske resten af Nordsjælland, uanset om du er til verdenskunst på Louisiana, badebyerne ved den nordsjællandske riviera eller måske en tur til København. Er du virkelig eventyrlysten, kan du sågar nemt tage en smuttur til Sverige.

Billige hoteller i Helsingør med morgenmad

Helsingør er en populær turistdestination, særligt takket være Kronborg Slot, som tiltrækker intet mindre end 200.000 gæster fra ind- og udland om året. Af samme grund er overnatningsudbuddet stort, uanset om du er på udkig efter en overnatning i Helsingør centrum, en spa- eller luksusdrøm med havudsigt eller måske bare har brug for et enkelt og billigt hotel i Helsingør.

Det er altid en god idé at tjekke udbuddet online, for måske får du øje på en fordelagtig pakkerrejse til Helsingør, eller måske viser det sig, at visse datoer er billigere end andre. Du kan også være heldig og finde kampagnetilbud, hvor du f.eks. får tre nætter for prisen af to eller en lækker morgenmadsbuffet gratis med i prisen. Det kan også være en stor fordel at booke hele rejsen samlet, hvis du f.eks. også overvejer billeje i Helsingør. Skal du flyve til Helsingør via København, kan denne del af rejsen også med fordel inkluderes i pakkerejsen.

Bade- og byhygge med overnatning i Helsingør

En overnatning i Helsingør ville ikke være komplet uden en hyggelig slentre- eller shoppetur i den brolagte bymidte, der er præget af stemningsfulde småhuse fra 1500-1800-tallet. Hertil kommer den imponerende domkirke, Sankt Olai Kirke, samt Vor Frue Kloster, der er et af de det mest velbevarede klosteranlæg i hele Norden. Helsingør har også en hyggelig lystbådehavn, der indbyder til afslappet hygge med isspisning og krabbefiskeri. Fra færgehavnen kan du desuden tage på en endagstur til Sverige med sundbusserne eller bilfærgen. Skal der kultur på programmet i forbindelse med din overnatning i Helsingør, kan du kigge forbi Kulturværftet, der byder inden for i historiske rammer til koncerter, teater og meget mere.

Har du booket et hotelophold i Helsingør, må du heller ikke glemme at aflægge Holger Danske et besøg i kælderen på Kronborg Slot, ligesom UNESCO-slottet i sig selv er en stor oplevelse at besigtige. Følg i Shakespeare og Hamlets fodspor på en guidet Hamlet-rundvisning, eller oplev det store drama komme til live igen, når HamletScenen om sommeren opfører Shakespeares teaterforestillinger i slotsgården under åben himmel. Har du børn med på hotellet i Helsingør, vil de dog nok hellere på opdagelse i Øresundsakvariet. Saltvandsakvariet er ganske vist ikke særlig stort, men til gengæld kan børnene få lov at se og røre fiskene og ad den vej blive klogere på livet i Øresund.

false