Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Helsingør

Se alle udlejningsbiler i Helsingør

Biludlejning i Helsingør – kulturhistorie i særklasse

Lej bil i Helsingør, og tag på opdagelse i det østlige Nordsjælland. I Helsingør kan du opleve en handelsby i særklasse, så har du et shoppegen gemt i dig, er en tur til Helsingør lige sagen! Samtidig er byen og nærområderne spækket med kulturhistoriske skatte, hvoraf bl.a. Kronborg Slot og Hamlet har gjort Helsingør kendt på verdensplan.

Med en lejebil i Helsingør kan du med fordel komme nemt og hurtigt rundt. Kør direkte til de aktiviteter og attraktioner, du har sat på feriens agenda, når det passer dig. – Ingen busser eller tog, der skal nås, for du er din helt egen guide og chauffør, når du lejer bil i Helsingør.

Billig biludlejning Helsingør – kom godt fra start

Kommer du langvejsfra, kan du sagtens finde billige flybilletter til Helsingørferien via Kastrup Lufthavn. Herfra er der god mulighed for at leje bil til Helsingør, for lufthavnen byder på et godt udvalg af biludlejningsfirmaer, og booker du din udlejningsbil på forhånd, står bilen klar til dig, når du lander. Fra lufthavnen har du en lille times kørsel til dit hotel i Helsingør. Det kan være en god idé at undersøge hjemmefra, om hotellet har parkeringsfaciliteter, så du slipper for at bruge tid på at lede efter frie pladser. Det er dog også muligt at finde billig billeje i Helsingør, hvis du ikke skal bruge lejebil med det samme.

Billeje Helsingør – imponerende danske slotte

Når du lejer bil i Helsingør, er det et must at besøge de fascinerende slotte i området. Her kommer du ikke uden om et af Nordeuropas mest betydelige renæssanceslotte, Kronborg Slot, som er kendt verden over for William Shakespeares Hamlet og Holger Danske, som hviler under slottet. Kronborg Slot besøges af turister verden over og har endda fundet plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Kan du ikke få nok af imponerende slotte, skal du lægge et visit forbi Danmarks Versailles, Fredensborg Slot, som kun ligger 20 minutters kørsel fra Helsingør centrum. Parker bilen, og gå en tur i den omgivende park, mens du nyder synet af det elegante barokslot. Hvis børnene har fået nok af kultur og historie, kan I passende svinge forbi Øresundsakvariet, som er Danmarks mindste, men bestemt en hyggelig destination for hele familien. Om sommeren er det også muligt at komme på marsvinesafari med Øresundsakvariet på Øresund i store gummibåde.

Lej bil i Helsingør, og tag ud i den nordsjællandske natur

Med leje af bil i Helsingør er der ingen undskyldning for ikke at tage ud og opleve dejlig dansk natur. Nationalpark Kongernes Nordsjælland strækker sig fra Helsingør over Gribskov til Tisvildeleje, Liseleje, Gilleleje og ned til Furesøen og består af store landbrugsarealer, skove, søer, klitkyst og brede sandstrande. Det store område præges af minder fra en tid, hvor nationalparken var jagtterræn for de danske konger. Det natursmukke område er også helt perfekt til en aktiv ferie, hvor du kan få tankerne væk fra dagligdagens rutiner. Pak udlejningsbilen med vandreskoene, frokosten og vandflaskerne, og kør til dit valgte startsted. God tur!

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Helsingør

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Helsingør?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 442 i Helsingør.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Helsingør?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Helsingør er DKK 469.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Helsingør?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Helsingør?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Helsingør

Udforsk Helsingør med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!