Billigste flyrejser til Helsingør

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 280 for en enkeltbillet og DKK 861 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Mar 15, 2020

Nej

Mar 9, 2020

Rart med en kop the

Feb 16, 2020

Vi havnede i afdelingen for børnefamilier på denne flyvning og det var ikke specielt sjovt med mange skrigende børn og ligeglade forældre, måske det snart er tid til børnefrie afgange?

Feb 14, 2020

Nej

Feb 5, 2020

K

Jan 16, 2020

For små sæder til en 11 timers tur

Jan 5, 2020

Nej

Jan 4, 2020

SAS var virkelig prof, men selve Stansted var dog skrækkelig. Roddet og ustruktureret og sure ansatte i lufthavnen. Security var et marreridt.

Jan 1, 2020

Gate var langt vak ! I begge steder ! det var det eneste minus. Første gang prøvede easy jet 🌚

Dec 29, 2019

Mad og drikke var meget beskedent

Om Helsingør

Expedia-flyrejser til Helsingør

Hvis du er på udkig efter fly til Helsingør, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Helsingør og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Helsingør med et hotelophold.

Afbudsrejser til Helsingør giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Helsingør - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Helsingør, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Helsingør hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Oplysninger om flyrejsen til Helsingør

Destinationslufthavn Kastrup Lufthavn
IATA-kode til destinationslufthavn CPH
Destination København

Populære flyrejser til Helsingør

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 280 for en enkeltbillet og DKK 861 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.