Billige flybilletter til Helsingør

Billigste flyrejser til Helsingør

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 265, kr for en enkeltbillet og 528, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Iberia
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Iberia
easyJet
Iberia
easyJet
Scandinavian Airlines
easyJet

Om Helsingør

Expedia-flyrejser til Helsingør

Hvis du er på udkig efter fly til Helsingør, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Helsingør og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Helsingør med et hotelophold.

Afbudsrejser til Helsingør giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Helsingør - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Helsingør, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Helsingør hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Helsingør?
Hvis du flyver dertil, behøver du ikke bekymre dig om, hvilken lufthavn du skal gå efter. Helsingør har nemlig kun en af slagsen – København (CPH-Kastrup Lufthavn).
Hvor langt er der til København (CPH-Kastrup Lufthavn) fra Helsingør?
Turen fra CPH ind til Helsingør centrum er ret lang, eftersom terminalen ligger 45 km fra centrum. Der kan derfor godt gå noget tid, før du får mulighed for at tjekke ind på dit hotel i byen.
Kan jeg flyve til Helsingør i øjeblikket?
For at få seneste nyt om at flyve til Helsingør kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om eventuelle gældende rejserestriktioner, og om du skal i karantæne, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Helsingør?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Helsingør, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Helsingør med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Helsingør, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Helsingør?
Turister fra alle verdenshjørner ankommer til CPH dagligt. Stå af flyet, hent din bagage, og bevæg dig ind til Helsingør midtby, som blot ligger 45 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Helsingør?
53 flyselskaber flyver til Helsingør fra 130 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Helsingør?
De fleste fly fra British Airways og SAS går til Helsingør. En af de mest foretrukne måder at tage dertil på er med et fly fra British Airways fra London.
Hvor mange direkte fly er der til Helsingør?
Med cirka 2.072 direkte fly hver uge vil du lande i Helsingør, før du kan nå at sige: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Helsingør fra?
Passagerer flyver ofte fra Oslo, Vänern og Ashford, når de skal til Helsingør.
Hvor lang tid tager det at flyve til Helsingør Lufthavn?
Hvis du skal til Helsingør fra Oslo, kan du forvente en rejsetid på 1 time og 10 minutter. Hvis afrejsen går fra Vänern, kan du forvente en rejsetid på 1 time og 10 minutter. Fra Ashford tager det cirka 1 time og 58 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Helsingør?
De fleste rutinerede rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil typisk være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. En anden nem måde, du kan finde det bedste tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, skal du sørge for også at tjekke, hvad det koster at flyve til en mindre terminal. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe rejsen. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du finder en god pris. De bedste flytilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Helsingør?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Helsingør være let og ubesværet eller trække ud i det uendelige. Vi har udarbejdet nogle praktiske råd, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på din næste rejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • I første omgang skal du medbringe pas, rejsepapirer, kreditkort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du huske en form for underholdning til at få tiden til at gå. En god roman og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsfilm er nogle oplagte muligheder. Hvis du regner med at få en lille en på øjet, kan en pude til nakken og et par ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til lidt toiletsager, så du kan føle dig frisk som en fisk, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men generelt gælder det om at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet hobbyknive, barberblade, fyrværkeri og brændstof. Sportsudstyr såsom baseballkøller og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom peberspray og våben, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør næsten være den vigtigste prioritet, når du bestemmer dig for, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk også godt over valget af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give hævede fødder. Flade, rummelige sko er altid en god idé.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved lange flyrejser muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at forhindre dette bør du udnytte muligheden for at gå en tur i kabinen og strække benene. Rejsestrømper er også en god måde at formindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Helsingør?
Lidt planlægning, inden du skal flyve, kan være med til at gøre turen til Helsingør til en let sag. Herunder finder du nogle praktiske fif til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Det vigtigste først: Du vil skulle vise boardingkort og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem ved hånden for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Fjern genstande, der kan udløse alarmen. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt tunge frakker eller jakker. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Elektroniske enheder som telefoner og bærbare computere skal også lægges i en bakke og undersøges. Men tag det helt roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Rejser du med en ny håndcreme? Intet problem. Så længe den er i en beholder på under 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, kan du sagtens tage den med om bord.
  • Sko uden snørebånd er et godt valg af fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Støvler og andre kraftige sko skal som regel igennem ekstra screening.
  • Spidse eller skarpe genstande såsom knive eller sakse er ikke tilladt om bord. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Helsingør
DestinationslufthavnKastrup Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kodeCPH
DestinationKøbenhavn
Flyrejsens pris528, kr

Populære flyrejser til Helsingør

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 265, kr for en enkeltbillet og 528, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines