Allinge

Hoteller i Allinge

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Allinge

NORDVIG bed & breakfast
2.5 out of 5
7 Nygade, Allinge
DKK 700
pr. nat
21. nov. – 22. nov.
4.7/5Enestående! (6 anmeldelser)

"Helt fantastisk service og vi kan varmt anbefale stedet👍"…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2019

NORDVIG bed & breakfast
Grønbechs Hotel
3 out of 5
Vinkelstræde 2-4, Allinge
Hent priser
4.2/5Fremragende! (81 anmeldelser)
Bornholm/Allinge/Grønbechs...Det bliver ikke bedre

"På Grønbechs er ALT bare i orden. Man føler sig så velkommen og morgenmaden er bare dejlig. 2 dage på på et solbeskinnet Bornholm med overnatning på Grønnbechs, så er humøret i top og batterierne ladet op. Eneste minus ( For nogle) kan være at der er lidt musik på GÆSTGIVEREN. Men for os var det ..."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Grønbechs Hotel
Danchelshus
2.5 out of 5
Havnegade 38, Allinge
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 600
pr. nat
17. nov. – 18. nov.
Ingen anmeldelser

"ที่พักดี อาหารดีพอประมาณ แต่เจ้าของบริหารไม่เป็นมืออาชีพ ลูกค้าต้องจ่ายเงินสดกับที่พักเท่านั้น ทำไมที่พักไม่บอกลูกค้าก่อน ลูกค้าจะได้เตรียมเงินสดไป ไม่ใช่พอลูกค้าจะเช็คเอ้าท์ แล้วคุณมาเอาบิลเงินสดมาเก็บเงิน คุณขับรถพาเราไปตู้ATMเพื่อเอาบัตรเครดิตกดเงินสดให้คุณออกมา ต้องเสียทั้งค่าธรรมเนียมและดอกเบี้ย ..."…"

Anmeldelse fra 28. okt. 2019

Danchelshus
Hotel Sandvig Havn
2 out of 5
Strandpromenaden 5, Sandvig, Allinge
DKK 795
pr. nat
16. nov. – 17. nov.
4/5Meget godt! (65 anmeldelser)
Sublim ro, super juice og skønne folk og omgivelse

"Fantatstisk, sødeste folk og masser af aktiviteter, bedste juices og ren lækkerhed på alle plan. Kommer helt sikkert tilbage."…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2019

Hotel Sandvig Havn
Badepensionat Sandloppen
2.5 out of 5
Strandvejen 101, Allinge
Hent priser
4.6/5Fantastisk! (20 anmeldelser)
Skønt sted😊

"Det var en god oplevelse at være på Sandloppen, det var skønne omgivelser og god betjening. Et sted vi helt klart vil anbefale☺️👍 Her bør også nævnes de gode is fra Kalas, som vi nød sammen med den skønne udsigt over vandet🌞😎👍"…"

Anmeldelse fra 10. aug. 2019

Badepensionat Sandloppen
Hotel Hammersø
3 out of 5
Hammershusvej 86, Allinge
Hent priser
4.3/5Fremragende! (21 anmeldelser)
Sommer fryd og fred i Sandvig

"Jeg havde en håndfuld dage på det meget smukt beliggende hotel Hammersø.. De dage blev nydt i fulde drag på et hotel, hvor personalet virkelig har lagt sig i selen for at give deres gæster en god oplevelse i form af godt humør og hjælpsomhed.. Jeg var der for tredje gang, og har hver gang følt mig ..."…"

Anmeldelse fra 10. aug. 2019

Hotel Hammersø
Sandkaas Badehotel
3 out of 5
Tejnvej 52, Allinge
Hent priser
4.8/5Enestående! (32 anmeldelser)

"Alt var, som det skulle være. Værtsparret var smilende og imødekommende. Morgenmaden var super god med friskbagt brød og fint tilbehør. Der var absolut, hvad man kunne forlange. Opholdsstuer, restaurant og værelser var pæne og rene. Vi havde endog flot udsigt udover Østersøen."…"

Anmeldelse fra 27. aug. 2019

Sandkaas Badehotel
Danhostel Sandvig
1.5 out of 5
Langebjergvej 12, Allinge
Hent priser
3.3/5 (9 anmeldelser)

"Hyggeligt sted Dejligt fælleskøkken med det hele"…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Danhostel Sandvig
Pension Klostergården
3 out of 5
Østergade 7, Allinge
Hent priser
4.3/5Fremragende! (63 anmeldelser)

"Der hersker en hyggelig og hjemlig atmosfære på Klostergården. Stedet er præget af en dejlig ro og personalet var villige til at tilpasse sig vores særlige behov, som at tilberede morgenmad tidligere end de vanligvis gør. En lækker og enkel morgenbuffet med hjemmebagt brød."…"

Anmeldelse fra 19. sep. 2019

Pension Klostergården
Romantik Holiday Apartments
3.5 out of 5
Strandvejen 68, Allinge
Hent priser
4.3/5Fremragende! (37 anmeldelser)
Kommer gerne igen 😎

"Fantastisk udsigt. God seng. Bare så hyggeligt."…"

Anmeldelse fra 7. maj 2019

Romantik Holiday Apartments
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Allinge
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold i Allinge

Allinge er et fremragende udgangspunkt, hvis du vil udforske den nordlige del af Bornholm, som er fyldt med sandstrande, idylliske vandrestier, fiskerlejer og selvfølgelig Hammerhus. Selve Allinge centrum har ingen hoteller, men du finder til gengæld et hav af hoteller i Allinge omegn, som dækker forskellige behov. Har du for eksempel små børn med på din overnatning i Allinge, kan du vælge et hotel med familievenlig profil. Ofte ligger disse hoteller ud til stranden eller har egen swimmingpool, så I kan blive kølet af i Bornholms sommervarme. Sørg for at tjekke hotellets faciliteter på forhånd, da nogle hoteller også har børnepool, vaskeri og legeplads. De mange hoteller i Allinge og omegn spænder i det hele taget fra to-stjernede pensionater og gæstehuse, til klassiske badehoteller og store lejlighedshoteller med tre-fire stjerner og mange ekstra faciliteter. Nogle hoteller har for eksempel en hyggelig have og en havegrill til fri afbenyttelse, mens andre hoteller fokuserer på at tilbyde hurtig indtjekning og hjælp til planlægning af udflugter og aktiviteter.

Natur og oplevelser, som nemt kan nås fra dit hotel i Allinge

De almindelige hoteller i Allinge lægger ekstra vægt på elegante, lettilgængelige fællesarealer, mens lejlighedshotellerne ofte har få fællesarealer, men hver lejlighed er til gengæld ofte indrettet med tekøkken, fladskærms-tv og separat spiseområde. Du finder de fleste overnatningsmuligheder i området ved byen Sandvig, som efterhånden er vokset sammen med Allinge, samt i den lille kystby Sandkås. Sandkås er forbundet med Allinge via en smuk vandrerute, som tager dig igennem flotte, forrevne klipper, og byen gemmer på en pragtfuld sandstrand, som du kan benytte, så meget du vil. Tilbage i selve Allinge venter der dig et besøg til den mere end 500 år gamle Allinge kirke, og hver onsdag sommeren igennem vrimler byen med liv, og der er en fantastisk stemning på det store onsdagsmarked i centrum. Tager du fra dit hotel i Allinge og ud til Sandvig by, vil du højst sandsynligt støde på højen Madsebakke, hvor du kan opleve unikke helleristninger, der stammer helt tilbage fra bronzealderen. Stop op for en stund, og dyk ned i Bornholms historie, for derefter at besøge det gamle lysestøberi i Sandvig og slikke sol på byens bløde sandstrand. Sandvig rummer hyggelige caféer og restauranter, som tilbyder velsmagende måltider, og fra byen har du en flot udsigt til rundklippen Hammerknuden. En ferie i Allinge er ikke komplet uden en udflugt til Nordbornholms største seværdighed borgruinen Hammerhus, som stammer fra begyndelsen af det 13. århundrede og netop ligger på Hammerknuden. Det er den største borgruin i hele Nordeuropa, og slottet var kastebold mellem kirken og enevældet tilbage i middelalderen, hvor kirken og kongen kæmpede om magten i landet. Gå på opdagelse i de gamle ruiner – gerne om aftenen hvor borgen er flot oplyst – og nyd også Hammerknudens skønne natur.

Ankom til din overnatning i Allinge med båd eller fly

Da Bornholm er en lidt afsides ø, bliver du nødt til enten at sejle eller benytte fly til Allinge. Bornholms Lufthavn ligger i Rønne, og herfra kan du enten køre med bus næsten direkte til dit hotel i Allinge eller køre med udlejningsbil til Allinge, hvilket tager omtrent 25 minutter.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Allinge