Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Allinge

Hotel Sandvig
2 out of 5
Strandvejen 99, Sandvig, Allinge
Hent priser
1.66 km fra centrum
3.7/5Good! (105 anmeldelser)

"fantastisk personale god morgenmad rent hele opholdet en ren oplevelse TAK"…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2019

Hotel Sandvig
Hos Engholm
2 out of 5
Hammershusvej 17, Sandvig, Allinge
Hent priser
2.06 km fra centrum
2.9/5 (16 anmeldelser)
Hotel HosEngholm, Bornholm

"Glad og rar værtsfamilie. God morgenmads buffet. Er I heldige kan der være chokolade mousse til morgenmaden. Pragtfuld natur rundt Hammerknude. Tag en aftentur til Gudhjem, sid på havnekajen og nyd solnedgangen."…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2019

Hos Engholm
Strandhotellet Sandvig
3 out of 5
Strandpromenaden 7, Allinge
Hent priser
1.96 km fra centrum
3.5/5Good! (27 anmeldelser)

"Dejlig ophold"…"

Anmeldelse fra 11. jul. 2019

Strandhotellet Sandvig
Pension Klostergården
3 out of 5
Østergade 7, Allinge
Prisen er DKK 1.095 pr. nat
0.11 km fra centrum
4.3/5Excellent! (69 anmeldelser)

"Der hersker en hyggelig og hjemlig atmosfære på Klostergården. Stedet er præget af en dejlig ro og personalet var villige til at tilpasse sig vores særlige behov, som at tilberede morgenmad tidligere end de vanligvis gør. En lækker og enkel morgenbuffet med hjemmebagt brød."…"

Anmeldelse fra 19. sep. 2019

Pension Klostergården
Hotel Sandvig Havn
2 out of 5
Strandpromenaden 5, Sandvig, Allinge
Hent priser
1.9 km fra centrum
4.1/5Very Good! (87 anmeldelser)

"Hotellets beliggenhed er fantastisk, og hotellet er indbegrebet af hygge, uformelt og afslappet! Vi har boet der 2 gange og kommer meget gerne igen!! VH Connie Erstrup"…"

Anmeldelse fra 2. jun. 2020

Hotel Sandvig Havn
Danhostel Sandvig
2 out of 5
Langebjergvej 12, Allinge
Prisen er DKK 800 pr. nat
1.96 km fra centrum
3.3/5 (9 anmeldelser)

"Hyggeligt sted Dejligt fælleskøkken med det hele"…"

Anmeldelse fra 9. jul. 2019

Danhostel Sandvig
Romantik Holiday Apartments
3.5 out of 5
Strandvejen 68, Allinge
Hent priser
1.54 km fra centrum
4.3/5Excellent! (38 anmeldelser)
Kommer gerne igen 😎

"Fantastisk udsigt. God seng. Bare så hyggeligt."…"

Anmeldelse fra 7. maj 2019

Romantik Holiday Apartments
Badepensionat Sandloppen
2.5 out of 5
Strandvejen 101, Allinge
Prisen er DKK 798 pr. nat
1.69 km fra centrum
4.6/5Wonderful! (23 anmeldelser)

"Alt var fint, vi manglede kun oplysninger om lokalområdet ved ankomst dem fik vi ved afrejse og det vat for sent, ærgerligt"…"

Anmeldelse fra 21. aug. 2019

Badepensionat Sandloppen
Sandkaas Badehotel
3 out of 5
Tejnvej 52, Allinge
Prisen er DKK 1.100 pr. nat
2.2 km fra centrum
4.8/5Exceptional! (37 anmeldelser)
Sandkås Badehotel - en lille perle

"Sandkås badehotel er en lille perle tæt på Allinge/Sandvig. Fin service, dejligt værelse, dejlig morgenmad og hyggelig opholdsstue. Vi kommer helt sikkert igen."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2019

Sandkaas Badehotel
Badepensionat Sandloppen Lejligheder
3 out of 5
Strandvejen 101, Allinge
Prisen er DKK 1.250 pr. nat
1.69 km fra centrum
3/5 (2 anmeldelser)
Kan ikke anbefale Sandloppen

"Skuffet over rengøringen, meget beskidt, ingen mulighed for at Støvsuge, vi tog det værste med vådservietter - vi måtte simpelthen afbryde vores rejse. Manglende information om opdeling af lejligheden, manglende varme helt grundlæggende manglede det helt alm. service."…"

Anmeldelse fra 4. feb. 2019

Badepensionat Sandloppen Lejligheder
Pension Holmegaard
2.5 out of 5
Landemærket 2, Sandvig, Allinge
Hent priser
2 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (55 anmeldelser)
Hyggelig pension

"Super hyggelig pension, man får en varm velkomst og god service, i nogle meget smukke omgivelser, heltsikkert et besøg vær."…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2019

Pension Holmegaard
Pension Hammerknuden
3 out of 5
HAMMERSHUSVEJ 74, SANDVIG, Allinge
Hent priser
2.21 km fra centrum
Pension Hammerknuden
Pension Slægtsgaarden
2.5 out of 5
Østergade 3, Allinge
Hent priser
0.11 km fra centrum
4.2/5Excellent! (13 anmeldelser)
Skønne dage på øen

"Alt i alt meget fint og godt"…"

Anmeldelse fra 13. sep. 2019

Pension Slægtsgaarden
Nordly Vandrerhjem
2.5 out of 5
HAMMERSHUSVEJ 94, Allinge
Hent priser
2.33 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (26 anmeldelser)
Skønne omgivelser, hjemlig hygge og dejlig morgenm

"Vi havde en virkelig skøn weekend på Nordly. Da vi ankom efter receptionen var lukket blev vi bud velkommen med ild i pejsen og en rundvisning. Værelset var rustikt, men super funktionelt med skøn udsigt. Dejlig morgenmad med hjembagte boller og hjembagt rugbrød, æg bacon mm. Dejlige opholdsstuer ..."…"

Anmeldelse fra 24. sep. 2019

Nordly Vandrerhjem
Hotel Friheden
3 out of 5
Tejnvej 80 , Allinge
Prisen er DKK 1.000 pr. nat
2.44 km fra centrum
4.3/5Excellent! (129 anmeldelser)
Hotel og restaurant friheden.

"Fine store familieværelser. Ligger ud til vejen, så lidt støj derfra. Vi spiste på restauranten til aften og det var ikke den hurtigste betjening, men maden var rigtig god, da den kom."…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2019

Hotel Friheden
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Allinge
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold i Allinge

Allinge er et fremragende udgangspunkt, hvis du vil udforske den nordlige del af Bornholm, som er fyldt med sandstrande, idylliske vandrestier, fiskerlejer og selvfølgelig Hammerhus. Selve Allinge centrum har ingen hoteller, men du finder til gengæld et hav af hoteller i Allinge omegn, som dækker forskellige behov. Har du for eksempel små børn med på din overnatning i Allinge, kan du vælge et hotel med familievenlig profil. Ofte ligger disse hoteller ud til stranden eller har egen swimmingpool, så I kan blive kølet af i Bornholms sommervarme. Sørg for at tjekke hotellets faciliteter på forhånd, da nogle hoteller også har børnepool, vaskeri og legeplads. De mange hoteller i Allinge og omegn spænder i det hele taget fra to-stjernede pensionater og gæstehuse, til klassiske badehoteller og store lejlighedshoteller med tre-fire stjerner og mange ekstra faciliteter. Nogle hoteller har for eksempel en hyggelig have og en havegrill til fri afbenyttelse, mens andre hoteller fokuserer på at tilbyde hurtig indtjekning og hjælp til planlægning af udflugter og aktiviteter.

Natur og oplevelser, som nemt kan nås fra dit hotel i Allinge

De almindelige hoteller i Allinge lægger ekstra vægt på elegante, lettilgængelige fællesarealer, mens lejlighedshotellerne ofte har få fællesarealer, men hver lejlighed er til gengæld ofte indrettet med tekøkken, fladskærms-tv og separat spiseområde. Du finder de fleste overnatningsmuligheder i området ved byen Sandvig, som efterhånden er vokset sammen med Allinge, samt i den lille kystby Sandkås. Sandkås er forbundet med Allinge via en smuk vandrerute, som tager dig igennem flotte, forrevne klipper, og byen gemmer på en pragtfuld sandstrand, som du kan benytte, så meget du vil. Tilbage i selve Allinge venter der dig et besøg til den mere end 500 år gamle Allinge kirke, og hver onsdag sommeren igennem vrimler byen med liv, og der er en fantastisk stemning på det store onsdagsmarked i centrum. Tager du fra dit hotel i Allinge og ud til Sandvig by, vil du højst sandsynligt støde på højen Madsebakke, hvor du kan opleve unikke helleristninger, der stammer helt tilbage fra bronzealderen. Stop op for en stund, og dyk ned i Bornholms historie, for derefter at besøge det gamle lysestøberi i Sandvig og slikke sol på byens bløde sandstrand. Sandvig rummer hyggelige caféer og restauranter, som tilbyder velsmagende måltider, og fra byen har du en flot udsigt til rundklippen Hammerknuden. En ferie i Allinge er ikke komplet uden en udflugt til Nordbornholms største seværdighed borgruinen Hammerhus, som stammer fra begyndelsen af det 13. århundrede og netop ligger på Hammerknuden. Det er den største borgruin i hele Nordeuropa, og slottet var kastebold mellem kirken og enevældet tilbage i middelalderen, hvor kirken og kongen kæmpede om magten i landet. Gå på opdagelse i de gamle ruiner – gerne om aftenen hvor borgen er flot oplyst – og nyd også Hammerknudens skønne natur.

Ankom til din overnatning i Allinge med båd eller fly

Da Bornholm er en lidt afsides ø, bliver du nødt til enten at sejle eller benytte fly til Allinge. Bornholms Lufthavn ligger i Rønne, og herfra kan du enten køre med bus næsten direkte til dit hotel i Allinge eller køre med udlejningsbil til Allinge, hvilket tager omtrent 25 minutter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Allinge?
Pension Sandbogaard er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel har gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Sandkaas Badehotel og Nordly Vandrerhjem også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Allinge?
Ja, de fleste af værelserne er refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Allinge.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familieferie i Allinge?
Hos Engholm er et Bed & Breakfast med gratis morgenmad og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt familier. Andre gode valgmuligheder til en ferie med ungerne omfatter Hotel Friheden og Danhostel Sandvig. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Hammerknuden, Slotslyngen.
Hvilket kæledyrsvenlige overnatningssted er bedst i Allinge?
Hotel Abildgaard er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Andre gode valgmuligheder til en rejse med dit kæledyr omfatter Hotel Sandvig og Danhostel Sandvig.
Hvilket overnatningssted er bedst til en strandferie i Allinge?
Pension Sandbogaard er et gæstehus med 3 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmadsbuffet og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Danhostel Sandvig og Hotel Friheden. Tag til Næs Badestrand eller Sandvig Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Allinge

Flere valgmuligheder