Biludlejning København Centrum

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i København Centrum

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i København Centrum

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i København Centrum
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i København Centrum?
Baseret på lejepolitikken kan du være berettiget til at få pengene tilbage. De fleste reservationer af billeje har mulighed for fuld refusion, hvis du afbestiller mindst seks timer inden afhentning af bilen. Er du stadig i tvivl om noget? Hvis du ikke kan finde svaret i din rejseplan, er vores kundeservice altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i København Centrum?
Hvis du gerne vil spare penge på benzin, mens du udforsker København Centrum, så er det umuligt at slå en minibil. Disse små køretøjer beviser, at det ikke er størrelsen, men gørelsen, der tæller, især når du er på jagt efter en p-plads. Kør rundt i de travle gader i byen uden besvær – ingen grund til panik over parallelparkering. Ønsker du en bil med mere plads til benene? Der er masser af plads i vores køretøjer af typen mellemstor, stor eller premium.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra København Centrum?
Når du har en udlejningsbil til rådighed, er det pærelet at køre rundt i det omkringliggende område. København Centrum er et godt sted at starte, men der er så meget mere at nyde godt af i området. Hent nøglerne til køretøjet, kom kufferten i bagagerummet, og læg vejen forbi disse andre dejlige steder:

  • Mærk det energiske liv, fra det øjeblik du kører ind i Odense. Den ligger omkring 140 km fra København Centrum og huser en masse spændende seværdigheder at udforske, som Hans Christian Andersen Museum.
  • Omtrent 140 km væk ligger Vejle, en anden destination, som er værd at tilføje på rejseplanen. Sørg for at kigge forbi Givskud Zoologiske Have, mens du er i området.
  • Slip væk fra den travle by ved Nationalpark Thy. Dette sted ligger omkring 300 km fra København Centrum og er skønt til at komme ud i naturen.

Hvorfor skal jeg leje en bil i København Centrum hos Expedia?
Med vores eksklusive tilbud, medlemsrabatter og omfattende udvalg af biludlejningsfirmaer er det intet problem at finde den bedste udlejningsbil til den ideelle pris hos Expedia. Sammenlign køretøjer fra hele biludlejningsfirmaer i København Centrum. Når du samler din reservation af billeje med hotel og flyrejser, kan du også opnå endnu større besparelser med vores pakkerejsetilbud.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i København Centrum hos Expedia?
Lige meget hvilken bilklasse du søger efter, kan Expedia hjælpe dig med at finde det bedste tilbud. Sammenlign tilbud fra de mest populære biludlejningsfirmaer, og vælg den mulighed, der passer bedst til dig. Hvad siger du til at tage af sted med flere penge på lommen? Kombiner din reservation af billeje i København Centrum med overnatning eller flyrejser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i København Centrum?
I København Centrum er minimumsalderen generelt 21 år. Mange selskaber opkræver yderligere gebyrer for unge førere, som kan variere afhængigt af destinationen. Lejeaftalen for unge førere kan udelukke visse køretøjer, såsom store biler, og kræver, at du køber en omfattende forsikring. Glem ikke at tjekke det med småt, inden du booker.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i København Centrum?
Det er meget enkelt at leje en bil i København Centrum. Som regel skal du bare bruge dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Når du har valgt den ideelle bil, bør du læse vilkårene og betingelserne, så du har kendskab til yderligere krav inden afhentningsdatoen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i København Centrum?
Der har været glade kunder i København Centrum på det seneste, for dagspriserne i løbet af de sidste syv dage var helt nede på 934. kr og 1,099. kr.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i København Centrum?
Det er muligt at leje en bil i en måned eller mere i København Centrum, så du kan uden problemer forlænge din velfortjente ferie! Du skal bare indtaste dine rejseoplysninger på vores side med tilbud på langtidsleje af biler og booke din perfekte bil.
Hvor finder jeg billeje i København Centrum, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en yngre rejsende, der gerne vil leje bil i København Centrum, anbefaler vi, at du gennemgår reglerne hos de forskellige selskaber, du overvejer at bruge. Nogle udlejer muligvis til personer under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være yderligere omkostninger, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at slippe for overraskelser ved afhentning bør du sikre, at du kender til eventuelle tillægsgebyrer.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til København Centrum?
Vælg først din bil, og tjek leverandørens vilkår og betingelser for billejeforsikring omhyggeligt igennem for at se, om det er den rette forsikring for dig.