Billige flybilletter til Kreta

Populære byer at besøge i Kreta

Billigste flyrejser til Kreta

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 399 for en enkeltbillet og DKK 365 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Air France
Air Baltic
Swiss International Air Lines
Aegean
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Brussels Airlines
Aegean
Air France
Swiss International Air Lines
Air Baltic

Rejse til Kreta

Fly til Kreta

Kreta har altid været en populær destination blandt danskerne, og det er der mange gode grunde til; med en flyrejse til denne smukke græske ø, vil du kunne opleve fantastiske sandstrande, en venlig og imødekommende lokalbefolkning og spændende, historiske seværdigheder.

Tag et fly fra Danmark, muligvis med en enkelt mellemlanding, hvis du flyver uden for sommersæsonen, og nyd synet af Kretas smukke bjergrige landskab, når du flyver ind over øen til én af de to internationale lufthavne. Heraklion Lufthavn, officielt kaldet Nikos Kazantzákis, og Chania Lufthavn, også kaldet Ioannis Daskalogiannis, ligger begge på den nordlige del af øen.

Find dine billige flybilletter, og tag kæresten med på en romantisk solferie, nyd nattelivet på Kreta med vennerne, eller oplev alle de børnevenlige aktiviteter denne solskinsø har at byde på sammen med familien. Kreta har noget for enhver!

Heraklion Lufthavn og Chania Lufthavn

Heraklion ligger blot 5 kilometer uden for byen af samme navn og er en travl lufthavn i sommerperioden. Finder du et billigt fly til denne lufthavn, skal du være forberedt på, at du kan komme til at vente lidt på din bagage. Uden for lufthavnen kan du tage en taxa ind til byen, eller du kan vælge at anvende den offentlige bybus, der går cirka hvert 10. minut.

Chania er knap så travl som Heraklion. Denne lufthavn ligger omkring 14 kilometer uden for Chania by. Herfra går der også offentlige busser, dog ikke så ofte som fra Heraklion, men du kan finde taxakøen uden for terminalbygningen.

Fra begge lufthavne kan du desuden vælge at leje en bil, enten ved skrankerne i terminalbygningerne eller online, inden du tager afsted. Vil du helst kunne se mere af øen på egen hånd, er dette en god mulighed.

Billige flybilletter til sol, sand og vand på Kreta

De fleste besøgende på Kreta kommer først og fremmest for at nyde øens smukke, flade sandstrande. Det kridhvide strandsand og det krystalklare havvand gør dette til den perfekte destination for en badeferie.

Besøg for eksempel Elafonisi Strand på vestkysten, hvor du blandt andet finder små taverner langs med stranden, eller tag til strandene Falasarna, Vai, Preveli eller Balos; Kreta har en lang række smukke strande at vælge imellem, så på denne ø vil du aldrig være langt væk fra vandet.

Kreta har middelhavsklima med meget varme og tørre somre. Om vinteren kan der blive ned til 10 grader, men til gengæld er sommeren lang, så der er rig mulighed for at nyde solen. Sommeren begynder for det meste allerede i april, hvor temperaturerne for alvor begynder at stige, og de varme grader fortsætter ind i sensommeren.

Fly til spændende seværdigheder på Kreta

Er du interesseret i kultur og seværdigheder, vil du have mange muligheder for at lære mere om Kretas historie. Øens største turistattraktion er Knossos Palads. Disse ruiner er mere end 3500 år gamle, og her kan du opleve, hvordan indbyggerne boede i paladsets storhedstid.

Kreta har en fascinerende natur med bjerge, kløfter, dale og huler, der giver rig mulighed for fantastiske naturoplevelser. Læg for eksempel turen forbi Samaria-kløften, Theriso-slugten eller Sendoni-hulen. Leder du efter andre aktiviteter for børn og voksne, kan et besøg i vandlandet Limnoupolis også varmt anbefales.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Kreta på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Kreta.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Kreta med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Kreta. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Kreta!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Kreta under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Kreta tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Kreta, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.