Billige flybilletter til Grækenland

Populære byer at besøge i Grækenland

Billigste flyrejser til Grækenland

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 969 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Aegean
Austrian Airlines
Aegean
Swiss International Air Lines

Rejse til Grækenland

Expedia tilbyder flyrejser til Grækenland, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Grækenland eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Grækenland på grund af COVID-19?
Vores kundeservice kan hurtigt give dig svar på de fleste rejserelaterede forespørgsler, herunder spørgsmål om flyafbestillinger og -ændringer på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du læser dit foretrukne flyselskabs vilkår og betingelser, inden du booker dine billetter, for at få mere ro i sindet.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Grækenland?
Hos Expedia har vi fundet vores indre olympiske gymnast frem for at kunne tilbyde dig de mest fleksible flybilletter, der findes. Klik blot på “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker” for at finde den perfekte flyrejse til Grækenland.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Grækenland under COVID-19?
COVID-19-pandemien har forandret, hvordan verden fungerer, på virkelig mange måder, herunder hvordan vi rejser med ro i sindet. De følgende tips vil hjælpe dig med at håndtere de nye udfordringer og forberede dig på din tur til Grækenland:

 • Bliv klogere på reglerne og restriktionerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så sørg for at tjekke myndighedernes vejledning, inden du booker.
 • Når du går gennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen, skal du beholde dit mundbind på. Du vil blive bedt om at fjerne det midlertidigt med henblik på at kontrollere din identitet. Enhver, der ikke bærer mundbind, kan blive pålagt bøder og nægtet adgang.
 • I stedet for at aflevere dit boardingkort til lufthavnspersonalet skal du selv anbringe det direkte foran læseren. Hold det derefter op til kontrol.
 • Passagerer må medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den bliver dog fjernet fra din taske eller kuffert med henblik på røntgenkontrol.
 • Placer dine personlige ejendele (telefon, pung og nøgler for eksempel) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at reducere smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Opbevar alle madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og placer dem i en bakke. Når du holder dine madvarer adskilt fra din håndbagage, er det mindre sandsynligt, at en medarbejder bliver nødt til at røre ved din kuffert eller taske for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Grækenland?
Når du har booket en flyrejse til Grækenland, vil disse populære luftfartsselskaber glæde sig til at byde dig velkommen ombord:

 • SAS - 30 flyrejser til eller i nærheden af Grækenland hver måned, herunder 30 flyrejser til Athen (ATH-Eleftherios Venizelos) per måned.
 • Aegean Airlines - 21 flyrejser til eller i nærheden af Grækenland hver måned, herunder 21 flyrejser til Athen (ATH-Eleftherios Venizelos) per måned.
 • Sky Express - 17 flyrejser til eller i nærheden af Grækenland hver måned, herunder 8 flyrejser til Rhodos (RHO-Diagoras) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Grækenland?
Sørg for at booke i god tid for at få et godt tilbud til Grækenland. Du kan også bruge Expedias funktion “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Så kan du sammenligne de billigste priser for lignende datoer. I løbet af de sidste syv dage var 969 kr. den laveste pris for en flyrejse til Grækenland.
Hvor meget koster en flyrejse til Grækenland?
Enkeltbilletter fra København (CPH) kunne fås for kun 449 kr. i løbet af de sidste syv dage. I denne periode lå prisen for en flyrejse tur-retur til Grækenland mellem 969 kr. og 969 kr.. Hvis du spotter et godt tilbud, bør du slå til – sådanne priser forsvinder hurtigt.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Grækenland?
Du kan næsten vælge og vrage i Grækenland. Når du har fastlagt din slutdestination i området, bliver det nemt at vælge en af disse større lufthavne:

 • Athen (ATH-Eleftherios Venizelos) - 7650 fly per måned.
 • Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis) - 3024 fly per måned.
 • Rhodos (RHO-Diagoras) - 2030 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Grækenland?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Grækenland mellem 969 kr. og 969 kr.. Priserne stiger som regel, når rejsedatoen nærmer sig, så søg efter et prisvenligt tilbud i god tid.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Grækenland?
Du kan ofte finde prisvenlige flybilletter til Grækenland i Juni. Det er værd at huske på, at det i Danmark er dyrest at booke billetter om sommeren eller omkring højtider som påske og jul.
Hvor lang er en flyrejse til Grækenland?
Varigheden kan variere af flere forskellige årsager, inklusive din afrejselufthavn og typen af flyet. Disse populære indenrigsruter til Grækenland kan give dig et indtryk:

 • Thira (JTR-Santorini National) til Athen (ATH-Eleftherios Venizelos) - 50 minutter
 • Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis) til Athen (ATH-Eleftherios Venizelos) - 53 minutter
 • Thessaloniki (SKG-Makedonien) til Athen (ATH-Eleftherios Venizelos) - 49 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Grækenland?

 • Med så mange fantastiske ting at udforske i Athen er det næppe en overraskelse, at en del rejsende starter deres rejse til Grækenland i denne sprudlende by. Brug de første par dage på at besøge store seværdigheder som Akropolis Museum, inden du går på opdagelse blandt nogle af stedets mindre kendte attraktioner.
 • Athen byder på middelhavsklima. Inden du tager afsted, bør du dog tage et kig på vejrudsigten under din ferie. Uanset om det er vådt, tørt, varmt eller koldt, er det altid smart at være velforberedt.
 • Omtrent 60 km sydvest for Athen ligger Troizinia, der også fortjener en plads i dit program. De mest kendte seværdigheder omfatter Mykene-ruinerne – glem ikke at kigge forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Grækenland på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Grækenland.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Grækenland med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Grækenland. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Grækenland!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Grækenland under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Grækenland tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Grækenland, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Grækenland

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa