Billigste flyrejser til Athen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 499 for en enkeltbillet og DKK 952 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Mar 6, 2019

Rejsen levede op til forventningerne, hverken mere eller mindre

Nov 15, 2018

Overraskende god benplads og den bestilte morgenmad var ok

Oct 17, 2018

Meget hjælpsomt personale og fin flymad. Hvis man sidder på standardpladser er der meget lidt benplads. Vi var familie på 4 og var heldige at få pladser med god benplads. Desværre blev vi ikke sat på samme række og det kunne kun ændres hvis vi betalte ekstra for det.

Aug 19, 2018

Fint lille anretning og drikkelse

Om Athen

Om Athen

Fly til Athen

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Athen fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Athen er Grækenlands smukke hovedstad, som emmer af historie. Byen er fuld af spor efter det antikke Grækenland med imponerende templer og monumenter, statuer og relieffer. Midt i byens historiske centrum ligger Akropolisklippen med Athens vartegn, Parthenon-templet. Den charmerende blanding af gammelt og nyt, byens livlige pladser, de venlige grækere og den dejlige græske mad er alt sammen med til at gøre et besøg i Athen til noget helt særligt. Athen ligger omgivet af bjerge og skove samt spændende klippekyster og dejlige strande, og hvis du lejer en bil under dit ophold, kan du køre ud og opleve Athens smukke omegn på egen hånd. Fra havnen i Piræus, der er en forstad til Athen, sejler der færger til en lang række af de græske øer, så det er oplagt at kombinere storbyferien med et besøg på en af de nærliggende græske øer, f.eks. den skønne Ægina, der kun ligger 1 times sejlads fra Piræus.

Flyrejser til Athen fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Athens internationale lufthavn fra Københavns Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager lidt over tre timer. Der er ingen direkte fly fra de andre danske lufthavne, men der kan også være penge at spare, hvis du vælger en flyafgang, hvor der er en eller flere mellemlandinger. Transporttiden varierer alt efter rute og antallet af stop undervejs.

Flyrejser til Athens internationale lufthavn

Athens internationale lufthavn med det græske tilnavn, Eleftherios Venizelos, er en travl lufthavn, der ligger 34 kilometer fra Athens centrum. Der er gode transportmuligheder fra lufthavnen til centrum, både metroens linje 3, regionaltoget og adskillige busruter kører til centrum flere gange i timen. Du skal regne med, at turen tager op til halvanden time. Hvis du lejer en bil, kan du tage turen på lidt over en halv time. Du skal dog være opmærksom på, at en del af turen foregår på en betalingsvej.

Rejsetips til Athen

Det er nemt at komme rundt i Athen med de tre metrolinjer, der dækker hele byen – og desuden kører der sporvogne og busser. Du kan med fordel købe en dags- eller ugebillet i stedet for at købe enkeltbilletter. Mange af de største seværdigheder er dog samlet på et forholdsvist lille område, der bedst udforskes til fods. Hvis du skal besøge Akropolis om sommeren, er det en god idé at komme tidligt om morgenen, inden varmen sætter ind, og de store flokke af turister ankommer. Husk at medbringe vand. Grækenland er en del af Schengen-samarbejdet, så der kræves ingen visum for danske rejsende.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Athen og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Grækenlands historiske og smukke hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Populære flyrejser til Athen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 499 for en enkeltbillet og DKK 952 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.