Rejser til Budapest 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

De bedste tilbud på fly + hotel i Budapest

Hard Rock Hotel Budapest
Hotel Memories OldTown
Hotel Vision
Park Plaza Budapest
Hotel Parlament

Besøg Budapest

Søg efter de bedste steder og områder i Budapest, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Budapest

Mest populære hoteller i Budapest

Corinthia Budapest
Corinthia Budapest
5 out of 5
Erzsebet krt 43-49, Budapest
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.552 kr. pr. nat fra 4. jul. til 5. jul.
1.552 kr.
pr. nat
4. jul. – 5. jul.
9,2/10 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
5 Stars ⭐️
"Wonderful 5star stay! The spa is beautiful and the service in the executive lounge was amazing- the staff gave excellent service and the selection of food and beverages was brilliant in the lounge. Housekeeping let the hotel down- each day we had to call and ask for things they had forgotten - not ..."

Anmeldelse fra 26. apr. 2023

Corinthia Budapest
Danubius Hotel Astoria City Center
Danubius Hotel Astoria City Center
4 out of 5
Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 737 kr. pr. nat fra 18. jun. til 19. jun.
737 kr.
pr. nat
18. jun. – 19. jun.
8,4/10 Very Good! (1.001 anmeldelser)
Dejligt centralt hotel
"4 overnatninger på hotellet var helt perfekt til en hyggetur i Budapest med veninder. Hotellet ligger super centralt, og selvom der er meget støj og trafik på gaden, er der gode lydisolerede vinduer og aircon på værelserne. Eget køleskab er et kæmpe plus, når varmen udenfor er 27 grader."

Anmeldelse fra 24. maj 2023

Danubius Hotel Astoria City Center
H2 Hotel Budapest
H2 Hotel Budapest
3.5 out of 5
Sas u.24., Budapest
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 789 kr. pr. nat fra 18. jun. til 19. jun.
789 kr.
pr. nat
18. jun. – 19. jun.
9/10 Wonderful! (719 anmeldelser)
"Super fin beliggenhed, tæt på mange hyggelige restauranter og seværdigheder. Alt i gåafstand. Fin morgenmad, manglede bedre frisk frugt, men godt brød og andre muligheder."

Anmeldelse fra 7. maj 2023

H2 Hotel Budapest
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Budapest?
Udform en skræddersyet pakkerejse til Budapest fra en pris så lav som 3.245 kr.. Vælg frit blandt alle kombinationer af flyrejse, hotel og udlejningsbil for at sammensætte lige den rejse, du har gået og drømt om. Husk at tilføje oplevelser undervejs!
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Budapest?
Ja, det kan du godt, og vi står klar til at hjælpe. Du kan muligvis afbestille eller ændre i din pakkerejse til Budapest uden omkostninger inden for 24 timer fra reservationen er foretaget. Men hvis reservationen er fra før da, kan du blive opkrævet et gebyr af dit hotel, flyselskab eller biludlejningsfirma. Hvis dine rejseplaner pludselig ændrer sig, så kig nærmere på vores kundeserviceportal for at få mere at vide.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Budapest?
En af de nemmeste måder at spare penge (og også tid) på er at kombinere dine reservationer gennem Expedia. Flyrejser, hoteller, oplevelser og biludlejning – vi har alt det, du skal bruge. Du kan skræddersy en kombination, der bedst passer til dig, og opnå besparelser. Vi forstår selvfølgelig godt, at der ikke er en pakkerejse, som kan fungere for alle. Derfor tilbyder vi 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder, verden over, så du kan skabe din helt egen personlige feriepakke til Budapest.
Hvor skal jeg overnatte i Budapest?
For mange er Belváros - Lipótváros førstevalget. Med berømte turistattraktioner som Skt. Stephens Basilika er denne bydel et godt sted at opdage, hvad Budapest har at byde på. Det er selvfølgelig også en oplagt idé at overnatte i Józsefváros. Arena Plaza-shoppingcenter er en af seværdighederne her.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Budapest?
Mange besøgende, der tager til Budapest, overnatter ofte i Centrum i Budapest. Central Apartments Budapest og Romantisk gemmested i centrum af Budapest, gåafstand til de fleste større steder er kendte muligheder i denne bydel. Men der er også andre interessante steder her i byen. Belváros - Lipótváros er et andet dejligt område, hvor du finder Central Basilica Hotel og SasOne Rooms.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Budapest?
Nyd godt af det bredeste udvalg og de billigste priser, når du booker din rejse til Budapest i god tid. Luftfartsselskaber sælger generelt deres flyrejser omkring et år inden afrejse, så book dit sæde så tidligt som muligt. Når det er sagt, forpligter Expedia sig til at give dig de allerbedste tilbud, så der er aldrig et dårligt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til Budapest på Expedia?
Expedia har alt, hvad du skal bruge for at arrangere din tur til Budapest, men hvad din pakkerejse skal bestå af, er helt op til dig. Vælg imellem en hvilken som helst kombination af flyrejser, hoteller og billeje. Mangler du oplevelser til din tur? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Lige meget hvilket budget du har, er der en pakkerejse, som matcher dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Budapest?
Du kan nyde godt af gode besparelser, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakke. Og når du booker alle delene sammen, gør det også planlægningen en del nemmere. Så hvorfor spilde tid og penge? Uanset om du er ved at arrangere et lækkert weekendophold for to eller en solerejse på budget, kan du tjekke vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Budapest hos Expedia?
Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så det kan du i hvert fald. Du kan bare vælge det ønskede flyselskab og sammensætte din perfekte tur til Budapest.

Populære steder at besøge

Oplevelser