Rejser til Budapest 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Budapest samlet, og spar penge

De bedste tilbud på fly + hotel i Budapest

Kozmo Hotel Suites & Spa
Callas House
TG Design Suites - Aparthotel Budapest
Prestige Hotel Budapest
Bliss Hotel And Wellness

Besøg Budapest

Søg efter de bedste steder og områder i Budapest, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Budapest

Mest populære hoteller i Budapest

H2 Hotel Budapest
H2 Hotel Budapest
3.5 out of 5
Sas u.24., Budapest, 1051
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 562, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4,6/5 Wonderful! (470 anmeldelser)
Super centralt og fint hotel.
"Super centralt hotel med god service. Personalet i receptionen var smilende og meget hjælpsom. Morgenmad er ok. Værelserne er ikke så store og det er lidt upraktisk med bruser og håndvask som en lille del af værelset. Toilet var dog separat. Det opvejes dog af hotellets beliggenhed som er fantastisk ..."

Anmeldelse fra 3. okt. 2022

Danubius Hotel Astoria City Center
Danubius Hotel Astoria City Center
4 out of 5
Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest, 1053
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 710, kr pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
4,3/5 Excellent! (999 anmeldelser)
"Really nice location close to everything. Large and spacious room, where traffic noice must be expected. Overall a good stay with some errors: I have never had to go out and buy hand soap when living on a 4* hotel. The hotel receptionist refused that hand soap is a basic thing to have in a bathroom… ..."

Anmeldelse fra 22. apr. 2022

Continental Hotel Budapest
Continental Hotel Budapest
4.5 out of 5
Dohany Utca 42-44, Budapest, 1074
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 730, kr pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4,3/5 Excellent! (999 anmeldelser)
"Smukt hotel med venligt og imødekommende personale. Dejligt morgenmad og placeret en kilomenter fra shoppingsteder og high end restaurenter ved Donau. Skønt med swimming pool på tage både inden og uden for. Dejlig bar gode drinks."

Anmeldelse fra 24. jul. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Budapest?
Fra så lave priser som 2,703. kr kan du tilpasse din egen personlige pakkerejse til Budapest. Du skal bare kombinere flyrejse, hotel og udlejningsbil, så du opnår rabat.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Budapest?
En af de nemmeste måder at spare penge (og sådan set også tid) på er at kombinere dine reservationer gennem Expedia. Flyrejser, hoteller, oplevelser og biludlejning – vi tilbyder det hele. Du kan skræddersy en kombination, der bedst passer til dig, og opnå besparelser. Vi er selvfølgelig klar over, at der ikke en én bestemt pakkerejse, som fungerer for alle. Derfor tilbyder vi 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder fra hele verden, så du kan sammenstykke din personligt tilpassede pakkerejse til Budapest.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Budapest på?
Alle årstider er oplagte, når det angår en tur til Budapest, men du kan som oftest få gode tilbud i måned. Priserne plejer som regel at ligge i den dyre ende i , hvor du kan forvente at skulle have flere penge op af lommen for hotel og fly. Er du glad for sightseeing, men ikke så begejstret for store flokke af mennesker? Planlæg din rejse til Budapest i . Typisk er det meget mere fredeligt end .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Budapest?
Du bliver belønnet med det bredeste udvalg og de laveste priser, når du booker din tur til Budapest tidligt. Flyselskaber sælger normalt deres flybilletter op til 12 måneder inden afrejsedatoen, så book dit sæde så tidligt som muligt. Når det er sagt, arbejder Expedia hele tiden på at finde de allerbedste tilbud, så der er aldrig et dårligt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til Budapest på Expedia?
Flyrejser, billeje og hoteller – vi har styr på det hele. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Budapest, præcis som du vil. Du skal bare finde ud af, hvad du vil have. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre ting som oplevelser og udflugter. Jo mere du køber, jo flere besparelser opnår du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Budapest?
Find tilbud, der matcher dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Hoteller, flyrejser og billeje – hos os finder du alt, hvad du skal bruge. Du kan opnå betydelige besparelser blot ved at kombinere dine reservationer. Hvad enten du skal på skitur eller drikke cocktails på stranden, er din ideelle ferie kun et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Budapest hos Expedia?
Med en pakkerejse er det dig, der har styringen. Uanset om du satser på at flyve til Budapest på første klasse eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere fra hele verden.
Kan jeg rejse til Budapest i øjeblikket?
For at få alle de nødvendige oplysninger om rejser til Budapest kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du finde information om krav til karantæne, rejserestriktioner m.m.