Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Budapest

Se alle 59 aktiviteter i Budapest

Oplevelser i Budapest med velvære og forkælelse

Ungarns hovedstad, som ligger på begge sider af floden Donau, er blevet et yndet turistmål i lighed med andre hovedstæder i Europa. Budapest er kendetegnet ved sine umådeligt smukke bygninger og broer og de mange termiske bade. I Budapest har du virkelig mulighed for at forkæle dig selv. Bekymr dig ikke om prisen, når du går på restaurant, og nyd en drink i en af byens unikke barer.

Det bedste udsyn over Budapests attraktioner

Tag på sejltur på Donau, og nyd synet af de smukke bygninger og seværdigheder, mens du indtager et velsmagende måltid og bliver underholdt med livemusik. Gå, eller tag bussen op til CitadelletGellertbjerget, hvorfra der er en storslået udsigt over Budapest. Tilbring nogle timer ved Fiskerbastionen, som er et fantastisk udsigtspunkt.

Budapests seværdigheder

Budapest var oprindeligt to byer, som lå på hver sin side af den skønne flod Donau. Buda på venstre side af floden er bydelen med de ældste bygninger, kongeslottet og museerne, og i Pest på højre flodbred finder du industrikvartererne, parlamentet, administrationsbygningerne og de spændende indkøbsgader samt kaffehuse og restauranter. Budapests to bydele forbindes af i alt syv broer, som er en meget karakteristisk del af byen. En af de største attraktioner i Budapest er Kædebroen, som er en hængebro, der er oplyst om aftenen. For enden af Kædebroen ligger det smukke slot, Budaslottet, som rummer to betydelige museer, et nationalgalleri og et historisk museum.

Forlystelser og aktiviteter i Budapest for store og små

Et besøg i en ruinbar hører til en af de unikke oplevelser i Budapest. Disse barer indrettes i ruinerne af gamle forladte bygninger, og du finder dem i Budapests bydel Lipótváros VII. Barerne er udstyret med loppefund, og væggene er ofte dekoreret af kunstnere. Der er gode chancer for at få en passiar med nogle af de lokale i disse barer.

Overvær en opera eller ballet i Den Ungarske Statsopera, eller se en forestilling i Nationalteatret – begge er imponerende bygningsværker tæt ved Donaufloden. Besøg også den smukt anlagte park uden for Nationalteatret med en stor hæklabyrint og statuer af berømte ungarske skuespillere på stien ned til en sø. Snyd ikke dig selv for denne unikke, kreative oplevelse.

Hvis du har børnene med, vil de elske Frihedspladsen med det magiske springvand, hvor de kan få lov til at boltre sig, hvis altså forældrene giver lov. Tænk at opleve et vandland inde midt i byen.

Forkælelse og velvære

Forkæl dig selv med at gå i en af Budapests over hundrede termiske bade. De to mest populære er Gellert og Szechenyi. Når Budapest kan tilbyde denne form for forkælelse, skyldes det byens forekomst af varme kilder. Vandet i badene er ikke blot varmt, det indeholder også en række helsebringende mineraler. Und også dig selv en eksklusiv oplevelse, når du besøger Budapest, idet mange spacentre tilbyder spapakker indeholdende f.eks. aromamassage, manicure, pedicure, bodypeeling og meget mere.