Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter ud fra kategori

De mest populære aktiviteter i Budapest

Se alle 28 aktiviteter i Budapest

Oplevelser i Budapest med velvære og forkælelse

Ungarns hovedstad som ligger på begge sider af floden Donau er blevet et yndet turistmål i lighed med andre hovedstæder i Europa. Budapest er kendetegnet ved sine umådeligt smukke bygninger og broer og de mange termiske bade. I Budapest har du virkelig mulighed for at forkæle dig selv. Bekymr dig ikke om prisen når du går på restaurant

og nyd en drink i en af byens unikke barer.

Det bedste udsyn over Budapests attraktioner

Tag på sejltur på Donau og nyd synet af de smukke bygninger og seværdigheder mens du indtager et velsmagende måltid og bliver underholdt med livemusik. Gå eller tag bussen op til CitadelletGellertbjerget hvorfra der er en storslået udsigt over Budapest. Tilbring nogle timer ved Fiskerbastionen som er et fantastisk udsigtspunkt.

Budapests seværdigheder

Budapest var oprindeligt to byer som lå på hver sin side af den skønne flod Donau. Buda på venstre side af floden er bydelen med de ældste bygninger kongeslottet og museerne og i Pest på højre flodbred finder du industrikvartererne parlamentet administrationsbygningerne og de spændende indkøbsgader samt kaffehuse og restauranter. Budapests to bydele forbindes af i alt syv broer som er en meget karakteristisk del af byen. En af de største attraktioner i Budapest er Kædebroen som er en hængebro der er oplyst om aftenen. For enden af Kædebroen ligger det smukke slot Budaslottet som rummer to betydelige museer et nationalgalleri og et historisk museum.

Forlystelser og aktiviteter i Budapest for store og små

Et besøg i en ruinbar hører til en af de unikke oplevelser i Budapest. Disse barer indrettes i ruinerne af gamle forladte bygninger og du finder dem i Budapests bydel Lipótváros VII. Barerne er udstyret med loppefund og væggene er ofte dekoreret af kunstnere. Der er gode chancer for at få en passiar med nogle af de lokale i disse barer.

Overvær en opera eller ballet i Den Ungarske Statsopera eller se en forestilling i Nationalteatret – begge er imponerende bygningsværker tæt ved Donaufloden. Besøg også den smukt anlagte park uden for Nationalteatret med en stor hæklabyrint og statuer af berømte ungarske skuespillere på stien ned til en sø. Snyd ikke dig selv for denne unikke kreative oplevelse.

Hvis du har børnene med vil de elske Frihedspladsen med det magiske springvand hvor de kan få lov til at boltre sig hvis altså forældrene giver lov. Tænk at opleve et vandland inde midt i byen.

Forkælelse og velvære

Forkæl dig selv med at gå i en af Budapests over hundrede termiske bade. De to mest populære er Gellert og Szechenyi. Når Budapest kan tilbyde denne form for forkælelse skyldes det byens forekomst af varme kilder. Vandet i badene er ikke blot varmt det indeholder også en række helsebringende mineraler. Und også dig selv en eksklusiv oplevelse når du besøger Budapest idet mange spacentre tilbyder spapakker indeholdende f.eks. aromamassage manicure pedicure bodypeeling og meget mere.

Kort

Discover neighborhoods in Budapest

Centrum i Budapest

Centrum i Budapest gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Skt. Stephens Basilika (Szent István Bazilika) og Kædebroen (Szechenyi Lanchid). Se mere af Centrum i Budapest ved at hoppe på metroen fra Station på Vörösmarty-pladsen eller Station på Bajcsy-Zsilinszky-gaden.

ShoppingCaféerMonumenter

Erzsébetváros

Dohány-gadens Synagoge (Dohány Utcai Zsinagóga) og Király Street er blandt de mest populære seværdigheder i Erzsébetváros, og du skal næsten også udforske de luksuriøse spaer. Hop på metroen fra Keleti-station eller Deák Ferenc tér-station for at se flere seværdigheder i området.

MiddagOperahuseFamilievenligt

Terézváros

Rejsende tager til Terézváros på grund af de mange spisemuligheder. Hop på metroen fra Station på Vörösmarty-gaden eller Station ved Kodály-runddelen, og besøg populære seværdigheder som Den ungarske Statsopera (Magyar Allami Operahaz).

OperahuseMuseerMiddag

Borghøjen

Borghøjen gør sig bemærket ved sin smukke udsigt til floden. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Buda Slot (Budai vár) og Fiskerbastionen (Halaszbastya). Se mere af Centrum i Budapest ved at hoppe på metroen fra Station på Batthyány-pladsen eller Széll Kálmán Tér Station.

Historiske bygningerMuseerSlotte

Belváros - Lipótváros

Det fantastiske natteliv og den smukke udsigt til floden er noget af det, som rejsende elsker ved Belváros - Lipótváros. Læg vejen forbi Skt. Stephens Basilika (Szent István Bazilika) eller Kædebroen (Szechenyi Lanchid) under dit besøg, og hop på metroen fra Station på Vörösmarty-pladsen for at komme rundt i byen.

MonumenterVenlige menneskerGåture

Józsefváros

Nyd godt af de populære butikker i Józsefváros. Arena Plaza-shoppingcenter er også et besøg værd, og du kan hoppe på metroen fra Népszínház utca-station eller Klinikák-station for at se mere af District VIII.

FamilievenligtRomantiskBusiness