Billige flybilletter til Budapest

Billigste flyrejser til Budapest

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 219 kr. for en enkeltbillet og 375 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Eurowings

Om Budapest

Om Budapest

Fly til Budapest

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Budapest fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Budapest er Ungarns smukke hovedstad, der i virkeligheden består af to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af Donaufloden, som flyder igennem byens centrum. På begge sider af floden ligger nogle af byens mest imponerende seværdigheder, og det er bestemt ikke uden grund, at Budapest kaldes for ”Donaus perle”. Det kuperede Buda er præget af Borghøjen med dens historiske bygninger og en fantastisk udsigt, mens det flade Pest byder på et myldrende storbyliv med gode spisesteder og shoppingmuligheder. Gå endelig ikke glip af et besøg i et af byens berømte kurbade, der er en oplevelse for både krop og sjæl. Hvis du holder af kager, skal du heller ikke snyde dig selv for en tur på konditori. Når mørket falder på, kan du gå en aftentur over Kædebroen, der forbinder de to bydele, og nyde det uforglemmelige syn af de oplyste bygninger, der spejler sig i vandet.

Flyrejser til Budapest fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Budapest-lufthavn fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager lidt under to timer. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til Budapest-lufthavn.

Flyrejser til Budapest-lufthavn

Budapest-lufthavn er en travl international lufthavn, der ligger 16 km sydøst for Budapests centrum. Du har flere muligheder, når du skal fra lufthavnen og ind til centrum: Du kan tage med en af de busser, der kører i fast rutefart fra Terminal 2 til den nærmeste Metrostation. Du kan også blive kørt direkte til dit hotel ved at benytte dig af de særlige AirportShuttle-minibusser, eller du kan tage en taxa. Endelig kan du naturligvis vælge at leje en bil, så du også har rig mulighed for at opleve Budapests omegn.

Rejsetips til Budapest

Det er nemt at komme rundt i Budapest med de tre metrolinjer, der dækker hele byen – og desuden kører der sporvogne og busser. Du kan med fordel købe et dags- eller ugekort i stedet for at købe enkeltbilletter. Du har også mulighed for at opleve Budapest fra vandet ved at tage en tur med en af de mange sightseeingbåde på Donaufloden. Hvis du lejer en bil under dit ophold, kan du kombinere din rejse til Budapest med en dag eller to ved Balatonsøen, som er den største sø i Centraleuropa, med dejligt varmt badevand. Ungarn er en del af Schengen-samarbejdet, så der kræves ingen visum for danske rejsende.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Budapest og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Ungarns smukke og charmerende hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Budapest?
Der er kun én lufthavn i Budapest, nemlig Budapest (BUD-Ferenc Liszt Internationale Lufthavn).
Hvor langt er der til Budapest (BUD-Ferenc Liszt Internationale Lufthavn) fra Budapest?
Budapest (BUD-Ferenc Liszt Internationale Lufthavn) befinder sig 17 km fra Budapest midtby, så gør dig klar til at skulle ud på en lille køretur ind til den centrale del af byen.
Kan jeg flyve til Budapest i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Budapest forløber helt uden problemer ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig opdateret om eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes seneste rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Budapest?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Budapest, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Budapest med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Budapest, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Budapest?
Med en beliggenhed på blot 17 km fra Budapest centrum befinder du dig nærmest allerede midt i byen, når du ankommer i Budapest (BUD-Ferenc Liszt Internationale Lufthavn).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Budapest?
I alt findes der 33 luftfartsselskaber, der har flyforbindelser til Budapest fra intet mindre end 129 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Budapest?
Ryanair flyver ofte til Budapest. Den mest populære måde at komme dertil på er ved at hoppe ombord på et fly fra Ryanair med afgang fra London.
Hvor mange direkte fly er der til Budapest?
Er du ved at planlægge en spændende rejse til Budapest? Med 942 direkte fly hver uge er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Budapest fra?
Mange af flyene til Budapest letter fra lufthavnene i London, Rhindalen og Sutton.
Hvor lang tid tager det at flyve til Budapest Lufthavn?
Hvis det er London, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 2 timer og 27 minutter, inden du ankommer til Budapest. Fra lufthavnen i Rhindalen tager det godt 1 time og 35 minutter, og fra Sutton varer det 2 timer og 34 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Budapest?
Enhver rutineret rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil tit være højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. En anden måde, du kan finde den bedste pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har flere lufthavne, skal du huske også at finde ud af, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste godt råd: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at reservere din rejse, når du falder over et fantastisk tilbud. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Budapest?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyrejse være hård. Men du behøver ikke bekymre dig. Følg disse nyttige råd til en ukompliceret begyndelse på din tur til Budapest.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en behagelig rejseoplevelse er at være godt forberedt. Begynd med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, kreditkort og medicin. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom din bærbare computer eller en spændende roman. Det er også en god idé at pakke oplader, en nakkepude og et par hovedtelefoner. Selvfølgelig skal du ikke glemme at klemme lidt toiletsager som tandbørste, vådservietter og en ren T-shirt i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke må medbringes hos de forskellige flyselskaber, men helt generelt gælder det om at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet hobbyknive, barberblade, sprøjtemaling og nytårsraketter. Sportsudstyr såsom skistave og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom skydevåben og sværd, må heller ikke komme med om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet er at gøre det så behageligt som muligt. Ifør dig løse stykker tøj af naturfiber, og husk at pakke en sweater, hvis det skulle blive køligt i kabinen. Udvælg dig et par flade, velsiddende sko, da dine fødder godt kan hæve op under rejsen. Lad stiletterne og de tunge vandrestøvler blive i den store kuffert.
  • Dyb venetrombose (DVT) er veneblodpropper, der kan forekomme på grund af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet, som det kan forekomme på længere flyrejser. Men den gode nyhed er, at der findes en række måder at reducere risikoen betydeligt for at få det. Sørg for at drikke masser af vand, gå en tur rundt i kabinen, så tit som du kan, og ifør dig rejsestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Budapest?
Hemmeligheden er, at være velforberedt, inden du når frem til lufthavnskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Budapest på en studs. Følg disse råd, så din rejse kommer fantastisk godt fra start:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal i første omgang tjekke, at du har et gyldigt pas og et tilsvarende boardingpas, inden du kan komme videre. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og andre småting, såsom høretelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Du må undvære den digitale verden i få minutter. Din tablet, telefon og alt andet elektronisk udstyr skal også igennem scanneren.
  • Vil du gerne medbringe eau de cologne? Så længe den ikke er på over 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens tage den med i håndbagagen.
  • Det kan godt ske, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en smart idé at iføre dig nemme sko.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande eller lommeknive i håndbagagen. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Budapest
Destinationslufthavn
Ferenc Liszt Internationale Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
BUD
Destinationsby
Budapest
Pris for flyrejse tur-retur
350 kr.

Populære flyrejser til Budapest

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 219 kr. for en enkeltbillet og 375 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air