Billige flybilletter til Gardasøen

Billigste flyrejser til Gardasøen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 610, kr for en enkeltbillet og 1.006, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
KLM
Iberia
Air France
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
SAS
KLM
Air France

Om Gardasøen

Om Gardasøen

Fly til Gardasøen

Gardasøen, der er den største sø i Italien, har altid været et populært feriested for danskerne, og det er der mange gode grunde til. Hvis du drømmer om at besøge dette dejlige ferieparadis, men gerne vil slippe for den 15 timer lange køretur dertil, kan du nemt flyve, og du har hele tre lufthavne at vælge imellem.

Ved Gardasøen kan du finde mange hyggelige hoteller, spændende aktiviteter eller en lejebil, så du let kan komme rundt. Tag på opdagelse i dette skønne område, hvor du aldrig vil mangle spændende aktiviteter, og skab nye, dejlige ferieminder.

Nem flyrejse til én af tre lufthavne

Mange danskere vælger at køre til området omkring Gardasøen, men vil du gerne slippe for den lange køretur, er det ingen sag at flyve dertil. Lufthavnen i Milano mod vest er den største, så det er nemt at finde et direkte fly dertil. Der kan også ofte findes direkte fly til lufthavnen i Venedig mod øst. Turen fra begge lufthavne tager omkring 2 timer med en lejebil. Vil du gerne helt undgå at køre, kan du tage en mellemlanding og flyve til lufthavnen i Verona, kun 20 minutter fra søen.

Fra juni til september går der bustransport hver time i løbet af dagen fra Verona Lufthavn til Gardasøen, som en service til turisterne. I Milano og Venedig Lufthavne står der en lang række udlejningsfirmaer klar til at finde dig den perfekte lejebil til din ferie.

Billige flybilletter til spændende oplevelser ved Gardasøen

Du kommer ikke til at mangle underholdningsmuligheder ved Gardasøen. Her finder du både dejlige strande, musik- og kulturoplevelser samt gode shoppingmuligheder. Hvad enten du er afsted med vennerne eller familien, vil du kunne finde oplevelser og aktiviteter, der passer til dine behov.

Shopping Sotto Le Stella foregår i Manerbas historiske centrum hver tirsdag aften hen over sommeren. På de små torve vil du kunne se boder, der sælger kunsthåndværk samt mad og vine. På Piazza San Bernado og Piazza Aldo Moro vil du kunne se bands optræde.

Gardasøen har flere strande, så du skal ikke gå langt, før du finder én. Du kan også tage toget eller lejebilen til Venedig på en endagstur. Turen tager omkring to timer. Se alle Venedigs kanaler og broer, sejl med gondola og gå en tur rundt i denne fantastisk smukke by.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder ved Gardasøen

Der er mange skønne steder at vælge imellem ved Gardasøen, men skal der blot nævnes et par stykker, er Sirmione, Riva del Garda eller Malcesine alle et besøg værd. I Sirmione finder du smukke, gamle bygninger, hyggelig shopping og en afslappende atmosfære.

Malcesine ligger ved foden af bjerget Baldo, hvorfra du har en helt fantastisk udsigt. Det er en utroligt charmerende middelalderby med brostensbelagte gader, en hyggelig havn og flere restauranter, caféer og butikker. Riva del Garda er en livlig lille by med gamle bygninger fra det 12. århundrede og hyggelige, smalle gader samt et dejligt havneområde. Her kan du også finde flere vandsportsaktiviteter som jetski, sejlads, fiskeri og surfing.

Populære flyrejser til Gardasøen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 610, kr for en enkeltbillet og 1.006, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
Brussels Airlines