Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Oplev historiens vingesus på et weekendophold til Grækenland

På et weekendophold i Grækenland kan du lære om den vestlige civilisations rødder og få en pæn kulør på en middelhavsø i dette sydøsteuropæiske land, der oser af historie.

Grækenland er arnestedet for den klassiske civilisation. Gamle templer står endnu, som om de lige er blevet opført. Oplev mange tusinde kilometer kyststrækning ved Middelhavet og flere hundrede smukke øer på en af Europas mest populære destinationer.

Du kan tage på en storbyferie til Athen, hvor flere millioner turister hvert år kommer for at se nogle af de mest berømte bygninger fra den klassiske oldtid. Byens mest synlige vartegn er Akropolis, et kompleks fra omkring 500 f.Kr., der ligger på en klint i byen. På et weekendophold i Grækenland kan du kigge nærmere på Parthenon, et græsk tempel med marmorsøjler på alle fire sider. Du finder flere arkæologiske steder over hele Grækenland, for eksempel Delfi ved Parnassus-bjerget nord for Athen.

Selvom fastlandet har en lang og smuk kyststrækning, opleves havet bedst i Grækenland ved at besøge nogle af landets øer. Du kan tage til den vidunderlige kystlandsby Firá på øen Santorini. Med sine blå, kuppelformede tage og hvidkalkede huse på kanten af en stejl klippe ned mod havet er Firá en af de mest pittoreske landsbyer i verden. Hvis du udforsker øen, vil du opdage, at den faktisk er kegleformet efter en aktiv vulkan.

Med 300 meter høje klipper omkring sig er Santorini ikke en strandø. På ferieøen Mykonos finder du en af de bedste strande i Grækenland.

De fleste forbinder Grækenland med klassisk civilisation og havet. På et weekendophold i Grækenland bør du dog ikke snyde dig selv for et af landets største seværdigheder: Klostrene ved Meteora. Disse klostre ligger i de centrale bjerge på det græske fastland, og de blev bygget på toppen af nogle højtbeliggende stensøjler for at beskytte dem mod indtrængende fjender. Når du aflægger et besøg, kan du gå op ad trappen, der er skåret ind i søjlerne, og kigge ud over klippeskrænterne i det klippefyldte landskab fra udkigspunkterne.

Flyv til Grækenland via Athens internationale lufthavn. Tag en båd eller et fly fra fastlandet til en af de hundredvis af omkringliggende øer.


Guide til at udforske Grækenland


Bedste hoteltilbud i Grækenland

Se alle 19.544 overnatningssteder i Grækenland
Sofitel Athens Airport DKK 978
Sofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

Athens International Airport, Spata-Artemida
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 3.573 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger tæt på lufthavnen, mindre end 10 km fra Metropolitan Expo, Factory Outlet i Lufthavnen og Attica Zoologiske Park. Derudover ligger McArthurGlen Designer Outlet (indkøbscenter) og Artemis-helligdommen ved Brauron ca. 20 km derfra.

  Electra Palace Athens DKK 1.025
  Electra Palace Athens

  Electra Palace Athens

  18 - 20 N Nikodimou Street, Athens
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 2.163 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 10 km fra Syntagma-pladsen, Acropolis og Akropolis Museum. Derudover ligger Parthenon og Grækenlands parlament ca. 10 km derfra.

   Electra Metropolis Athens DKK 1.088
   Electra Metropolis Athens

   Electra Metropolis Athens

   15 Mitropoleos Street, Athens
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 1.007 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 0,1 km fra Syntagma-pladsen og ca. 10 km fra Acropolis og Akropolis Museum. Derudover ligger Parthenon og Monastiraki Loppemarked ca. 10 km derfra.

    Infinity Suites & Dana Villas
    Infinity Suites & Dana Villas

    Infinity Suites & Dana Villas

    Fira, Santorini
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 331 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette lejlighedshotel i romantisk stil ligger i hjertet af Santorini, kun 10 km fra Petros M. Nomikos Conferencecenter, Santorini caldera og Athinios Port. Derudover ligger Vægmalerier i Thira-udstilling og Megaro Gyzi ca. 10 km derfra.

     Leto Hotel DKK 684
     Leto Hotel

     Leto Hotel

     Mykonos Town Waterfront, Mykonos
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 184 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Med et ophold på Leto Hotel i Mykonos har du direkte adgang til stranden. dette hotel ligger i centrum, mindre end 10 km fra Mikonos Arkæologiske Museum, Ornos Strand og Paradise Strand. Derudover ligger Super Paradise Beach og Mykonos Gamle Havn ca. 10 km derfra.

      Azzurro Suites
      Azzurro Suites

      Azzurro Suites

      Fira City, Santorini
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 228 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Venetsanos Vingård, Santorini caldera og Athinios Port. Derudover ligger Kamari Strand og Det Gamle Thira ca. 10 km derfra.

       Ira Hotel & Spa
       Ira Hotel & Spa

       Ira Hotel & Spa

       Firostefani, Santorini
         
        4,8
        ud af 5 (baseret på 284 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med spa ligger i hjertet af Santorini, kun 10 km fra Petros M. Nomikos Conferencecenter, Santorini caldera og Athinios Port. Derudover ligger Vægmalerier i Thira-udstilling og Skaros-klippen ca. 10 km derfra.

        Wyndham Athens Residence DKK 616
        Wyndham Athens Residence

        Wyndham Athens Residence

        2-4 Achilleos Street , Athens
          
         4,6
         ud af 5 (baseret på 70 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 10 km fra Ermou Street, Syntagma-pladsen og Akropolis Museum. Derudover ligger Acropolis og Parthenon ca. 10 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel