Rejser til Grækenland

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Populære destinationer i Grækenland

De bedste tilbud på fly + hotel i Grækenland

La Bellezza Eco Boutique Hotel
Amirandes Grecotel Boutique Resort
Melia Athens
NEMA Design Hotel & Spa - Adults Only
Aspro Phos

Mest populære hoteller i Grækenland

Wyndham Grand Athens
Wyndham Grand Athens
5 out of 5
2, Megalou Alexandrou St., Athens
Prisen er 1.532 kr. pr. nat fra 2. jul. til 3. jul.
1.532 kr.
pr. nat
2. jul. – 3. jul.
8/10 Very Good! (1.006 anmeldelser)
Store værelser og lækker rooftop.
"Pæne store værelser og badeværelser, faktisk fik vi en opgradering fra standart til excercutive. Første værelse vi fik kunne bruseren ikke slukkes helt, vandet løb næsten hele tiden. Derfor fik vi straks efter henvendelse en nyt værelse :) Flot rooftop med fantastisk udsigt bla til Akropolis. Hotellet ..."

Anmeldelse fra 15. sep. 2021

Wyndham Grand Athens
Sofitel Athens Airport
Sofitel Athens Airport
5 out of 5
Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.719 kr. pr. nat fra 26. jun. til 27. jun.
2.719 kr.
pr. nat
26. jun. – 27. jun.
9,2/10 Wonderful! (1.694 anmeldelser)
"very expensive hotel mainly as its the only hotel at the airport, but otherwise excellent hotel and very close to the terminal."

Anmeldelse fra 3. jun. 2023

Sofitel Athens Airport
Grand Hyatt Athens
Grand Hyatt Athens
5 out of 5
115, Syngrou Avenue, Athens, Attica
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.750 kr. pr. nat fra 25. jun. til 26. jun.
1.750 kr.
pr. nat
25. jun. – 26. jun.
8,4/10 Very Good! (701 anmeldelser)
"the best got the best room again"

Anmeldelse fra 16. jan. 2023

Grand Hyatt Athens
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Grækenland?
Den billigste af pakkerejserne til Grækenland kan fås til 7.446 kr., så drømmeturen kan blive til virkelighed, uden at det koster det blå ned fra himlen. Du kan kombinere flyrejse, hotel, biludlejning med mere for at sammensætte pakkerejsen, så den passer til dine behov.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Grækenland?
Det er vanskeligt at forudse, hvad fremtiden bringer, så derfor er det rart at vide, at du kan ændre i eller afbestille din pakkerejse til Grækenland. Hvis du har booket inden for de seneste 24 timer, kan du være berettiget til refusion. Hvis reservationen er fra før da, opkræver flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet måske et gebyr. Besøg vores kundeserviceportal for at få mere at vide.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Grækenland?
Find en flyrejse, der passer ind i programmet, føj et overnatningssted til din reservation, og oplev, hvor stor en besparelse, du kan opnå. Det er ganske nemt. Med en pakkerejse til Grækenland kan du spare en hel del på den næste ferie. Lige fra flyrejser og hoteller til oplevelser og biludlejning gør Expedia det nemt at rejse billigt. Med 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder at vælge imellem over hele kloden kommer du aldrig til at mangle valgmuligheder.
Hvor skal jeg overnatte i Grækenland?
Det er umuligt at slå Athen, hvor der er imponerende vartegn at udforske, heriblandt Akropolis Museum og Parthenon. Hvis seværdigheder som Mykonos vindmøller og Panagia Paraportiani Kirke virker mere interessante, er Mykonos By det helt rigtige sted at tage hen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Grækenland?
Hvad med at overveje Athens Tower Hotel by Palladian Hotels eller Loftet Monastiraki. Bedste udsigt-jacuzzi, i det mest centrale sted i Athen? De er det foretrukne valg blandt mange, der besøger Athen. Hvis Halkidiki er en del af rejseplanen, er Villa Askamnia Deluxe 4 Keys og Villa Askamnia Deluxe et par skønne bud.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Grækenland?
Hvis du booker din rejse tidligt med Expedia, har du én ting mindre at bekymre dig om. Mange luftfartsselskaber tilbyder priser op til et år inden afrejse. Dette er som regel det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan billige flybilletter til Grækenland dog også dukke op få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Grækenland på Expedia?
Billeje, flyrejser og hoteller – vi giver dig de allerbedste tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din foretrukne kombination. Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje alt det sjove såsom aktiviteter og oplevelser. Vores pakkerejser gør det nemt at tilrettelægge en fantastisk rejse til Grækenland.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Grækenland?
Find tilbud, der matcher dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Hoteller, flyrejser og billeje – hos os finder du alt, hvad du skal bruge. Du kan spare en net sum bare ved at kombinere dine reservationer. Hvad enten du skal på skiferie i Alperne eller drikke cocktails på stranden, er din perfekte ferie kun få klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Grækenland hos Expedia?
Ja, det kan du. Og med 500+ flyselskaber at vælge mellem i hele verden er der frit valg på alle hylder. Undersøg de forskellige tilbud, og bliv klogere på, hvilket flyselskab der passer bedst til dit budget og dine behov.

Populære steder at besøge