COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Grækenland 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Grækenland med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Grækenland. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

De bedste tilbud på fly + hotel i Grækenland

Diolkos Studios
Miramare Resort & Spa
Fodele Beach & Water Park Holiday Resort - All Inclusive
Galaxy Hotel Iraklio
Hara Ilios Village

Mest populære hoteller i Grækenland

The Pinnacle Athens
The Pinnacle Athens
5 out of 5
75 Eolou & Evripidou, Athen
Hent priser
4.7/5Exceptional! (153 anmeldelser)
Fantastisk oplevelse

"Rigtig dejligt hotel med en god central beliggenhed og venligt/behjælpelig personale! Vi kan varmt anbefale The Pinnacle Hotel :)"…"

Anmeldelse fra 15. sep. 2020

The Pinnacle Athens
Sofitel Athens Airport
Sofitel Athens Airport
5 out of 5
Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.182 pr. nat fra 15. apr. til 16. apr.
4.4/5Excellent! (2,201 anmeldelser)
ad check-in

"Waiting in line more than 30 mins for check-in."…"

Anmeldelse fra 10. nov. 2020

Sofitel Athens Airport
Grand Hyatt Athens
Grand Hyatt Athens
5 out of 5
115, Syngrou Avenue, Athen, Attica
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 781 pr. nat fra 12. apr. til 13. apr.
4.1/5Very Good! (258 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Over ordnet set rigtig dejligt ophold! Lidt meget kaos den første morgen i morgenmadsrestauranten og vi skulle aktivt ringe efter housekeeping hver dag, da de omkring kl 16 stadigvæk ikke havde været forbi. Vi fik ikke noget afvide ved check in, om det muligvis var pga Covid, at man skulle requeste ..."…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

Grand Hyatt Athens
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplev historiens vingesus på et weekendophold til Grækenland

På et weekendophold i Grækenland kan du lære om den vestlige civilisations rødder og få en pæn kulør på en middelhavsø i dette sydøsteuropæiske land, der oser af historie. Grækenland er arnestedet for den klassiske civilisation. Gamle templer står endnu, som om de lige er blevet opført. Oplev mange tusinde kilometer kyststrækning ved Middelhavet og flere hundrede smukke øer på en af Europas mest populære destinationer.

Du kan tage på en storbyferie til Athen, hvor flere millioner turister hvert år kommer for at se nogle af de mest berømte bygninger fra den klassiske oldtid. Byens mest synlige vartegn er Akropolis, et kompleks fra omkring 500 f.Kr., der ligger på en klint i byen. På et weekendophold i Grækenland kan du kigge nærmere på Parthenon, et græsk tempel med marmorsøjler på alle fire sider. Du finder flere arkæologiske steder over hele Grækenland, for eksempel Delfi ved Parnassus-bjerget nord for Athen.

Selvom fastlandet har en lang og smuk kyststrækning, opleves havet bedst i Grækenland ved at besøge nogle af landets øer. Du kan tage til den vidunderlige kystlandsby Firá på øen Santorini. Med sine blå, kuppelformede tage og hvidkalkede huse på kanten af en stejl klippe ned mod havet er Firá en af de mest pittoreske landsbyer i verden. Hvis du udforsker øen, vil du opdage, at den faktisk er kegleformet efter en aktiv vulkan.

Med 300 meter høje klipper omkring sig er Santorini ikke en strandø. På ferieøen Mykonos finder du en af de bedste strande i Grækenland.

De fleste forbinder Grækenland med klassisk civilisation og havet. På et weekendophold i Grækenland bør du dog ikke snyde dig selv for et af landets største seværdigheder: Klostrene ved Meteora. Disse klostre ligger i de centrale bjerge på det græske fastland, og de blev bygget på toppen af nogle højtbeliggende stensøjler for at beskytte dem mod indtrængende fjender. Når du aflægger et besøg, kan du gå op ad trappen, der er skåret ind i søjlerne, og kigge ud over klippeskrænterne i det klippefyldte landskab fra udkigspunkterne.

Flyv til Grækenland via Athens internationale lufthavn. Tag en båd eller et fly fra fastlandet til en af de hundredvis af omkringliggende øer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor skal jeg overnatte i Grækenland?
Athen (og omegn) er en god destination at besøge. Her finder du imponerende seværdigheder, som blandt andre Akropolis Museum og Parthenon. Thessaloniki tiltrækker også mange globetrottere, der ønsker at opleve nogle af de mest interessante seværdigheder i Grækenland. De omfatter Det Hvide Tårn i Thessaloniki og Aristotelous-pladsen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Grækenland?
Hvad med at kigge nærmere på A for Athens eller The Loft Monastiraki. Best View-jacuzzi, in the Most Central Place of Athens? De er førstevalg blandt mange, der rejser til Athen (og omegn). Hvis Chania er inkluderet i din rejseplan, er Divino Suites Chania og Divino Suites Chania begge to gode bud.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Grækenland på?
Hvis du elsker stemningen i højsæsonen, så besøg Grækenland i Juli, August, Juni. Hvis du er til noget mere afslappet, så vil Februar, November, december passe dig bedre. Vil du helst ikke betale det hvide ud af øjnene? Så undgå August måned, hvor hotel- og flypriser ryger i vejret. I december finder du som regel bedre tilbud.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Grækenland?
Smarte rejsende vil ofte gerne booke deres rejse så tidligt som muligt. Du kan normalt søge efter internationale flybilletter på Expedia op til et år inden din afrejsedato. Men hvis du køber din billet i sidste øjeblik, skal du ikke stresse over det. Rabatpriser kan nogle gange blive tilgængelige kun få uger inden, du planlægger at rejse.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Grækenland?
En pakkerejse kan skåne bankkontoen i forhold til at booke alle delene af din tur separat. Sammensæt f.eks. flyrejser, hoteller og billeje, og spar en net sum. Uanset hvordan dine rejseplaner ser ud, er der helt sikkert en pakkerejse, der passer perfekt til dig.