Rejser til Grækenland

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Grækenland

Mest populære hoteller i Grækenland

Sofitel Athens Airport
Sofitel Athens Airport
5 out of 5
Athens International Airport, Spata-Artemida, Attiki, 19019
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.450, kr pr. nat fra 25. dec. til 26. dec.
1.450, kr
pr. nat
25. dec. – 26. dec.
4,6/5 Wonderful! (1.536 anmeldelser)
Close to the airport - no shuttle needed
"Close to the airport - best option for a stop over before flying out to one of the islands."

Anmeldelse fra 7. maj 2022

Sofitel Athens Airport
Athens Gate Hotel
Athens Gate Hotel
4 out of 5
10 Syngrou Avenue, Athens, Attiki, 11742
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 892, kr pr. nat fra 22. dec. til 23. dec.
892, kr
pr. nat
22. dec. – 23. dec.
4,7/5 Exceptional! (1.001 anmeldelser)
"med en perfekt lokation i centrum af Athen kombineret med meget service minded personale såvel i reception som i roof top restaurant, kan vi kun varmt anbefale hotellet. Der er meget trafik udenfor men var på ingen måde en hindring for søvn om natten."

Anmeldelse fra 26. jun. 2022

Athens Gate Hotel
The Pinnacle Athens
The Pinnacle Athens
5 out of 5
75 Eolou & Evripidou, Athens, 10551
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 881, kr pr. nat fra 10. jan. til 11. jan.
881, kr
pr. nat
10. jan. – 11. jan.
4,7/5 Exceptional! (579 anmeldelser)
God service men kedeligt hotel
"Lille og centralt placeret hotel. Meget fin service og behandling af personalet var det største plus men morgenmaden og hotellet generelt levede ikke op til forventningerne som et 5 stjernet hotel. Kedeligt 2 værelse suite med underligt indretning af stuen. Fin udsigt fra tagterrasse men ingen bar ..."

Anmeldelse fra 6. dec. 2022

The Pinnacle Athens
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Grækenland?
Meget mindre, end du måske lige går og tror. Priserne ligger fra . Ved at kombinere hotel, flyrejse og biludlejning i din helt egen tilpassede pakkerejse er ferien til Grækenland kun et klik væk.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Grækenland?
Expedias pakkerejser til Grækenland byder på masser af besparelser for den kloge rejsende. Det er slet ikke småting, vi snakker om, hvis du kombinerer dine flyrejser, hoteller og udlejningsbiler i én budgetvenlig pakke. Men gode tilbud er blot begyndelsen på dit kommende eventyr. Når du booker via Expedia, har du 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder i hele verden at vælge fra. Uanset budget eller rejseform er der en pakkerejse, der passer til dig.
Hvor skal jeg overnatte i Grækenland?
Der er masser af fantastiske steder at overnatte i Grækenland, herunder Athen. Denne by tæller populære turistattraktioner, heriblandt Akropolis Museum og Parthenon. Du kan også vælge at tage til Mykonos By, hvor du finder Mykonos’ vindmøller og Panagia Paraportiani Kirke. Hvis du har tid, kan du jo rejse til begge livlige destinationer.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Grækenland?
President Hotel og Royal Olympic Hotel får gæsterne til at føle sig hjemme i Athen. Hvis rejseplanen også omfatter Halkidiki, så kunne en mulighed være Village Mare - All Inclusive eller Ikos Olivia - All Inclusive. Begge har en høj stjerne hos rejsende.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Grækenland på?
Der er fuldt af mennesker i Grækenland i . Hvis du ikke lige er så meget til store folkemængder og bedre kan lide et mere afslappet tempo, så er det måske bedre at reservere rejsen til . Ville det være meget godt for dig at passe lidt på pengebeholdningen? Drag fordel af muligheden for at finde et tilbud i måned. I måned er ofte det tidspunkt, hvor priserne ligger i den dyre ende, og hotelpriserne ligger på sit højeste.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Grækenland?
Skønt ikke alle flyselskaber markedsfører deres priser tidligt, kan du normalt begynde at sammenligne internationale flyrejser på Expedia op til et år frem. Her kan du få fingrene i nogle fantastiske tilbud. Hvis du er sent ude, kan du dog være heldig. Somme tider bliver billige priser tilgængelige et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Grækenland på Expedia?
Flyrejser, billeje og hoteller – vi kan sørge for det hele. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Grækenland, præcis som du vil. Du skal bare finde ud af, hvad du behøver. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre produkter som aktiviteter og oplevelser. Jo mere du køber, jo mere sparer du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Grækenland?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Grækenland, er det nemt at planlægge din ferie. Og ikke nok med det – du sparer en del, hvis du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en udflugt.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Grækenland hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske nemt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan. Vores pakkerejser giver dig friheden til at vælge mellem flyrejser, hoteller og oplevelser, som du vil.
Kan jeg rejse til Grækenland i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at få de nyeste oplysninger vedrørende rejserestriktioner og karantænekrav for Grækenland.

Populære steder at besøge