Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Oplev historiens vingesus på et weekendophold til Grækenland

På et weekendophold i Grækenland kan du lære om den vestlige civilisations rødder og få en pæn kulør på en middelhavsø i dette sydøsteuropæiske land, der oser af historie.

Grækenland er arnestedet for den klassiske civilisation. Gamle templer står endnu, som om de lige er blevet opført. Oplev mange tusinde kilometer kyststrækning ved Middelhavet og flere hundrede smukke øer på en af Europas mest populære destinationer.

Du kan tage på en storbyferie til Athen, hvor flere millioner turister hvert år kommer for at se nogle af de mest berømte bygninger fra den klassiske oldtid. Byens mest synlige vartegn er Akropolis, et kompleks fra omkring 500 f.Kr., der ligger på en klint i byen. På et weekendophold i Grækenland kan du kigge nærmere på Parthenon, et græsk tempel med marmorsøjler på alle fire sider. Du finder flere arkæologiske steder over hele Grækenland, for eksempel Delfi ved Parnassus-bjerget nord for Athen.

Selvom fastlandet har en lang og smuk kyststrækning, opleves havet bedst i Grækenland ved at besøge nogle af landets øer. Du kan tage til den vidunderlige kystlandsby Firá på øen Santorini. Med sine blå, kuppelformede tage og hvidkalkede huse på kanten af en stejl klippe ned mod havet er Firá en af de mest pittoreske landsbyer i verden. Hvis du udforsker øen, vil du opdage, at den faktisk er kegleformet efter en aktiv vulkan.

Med 300 meter høje klipper omkring sig er Santorini ikke en strandø. På ferieøen Mykonos finder du en af de bedste strande i Grækenland.

De fleste forbinder Grækenland med klassisk civilisation og havet. På et weekendophold i Grækenland bør du dog ikke snyde dig selv for et af landets største seværdigheder: Klostrene ved Meteora. Disse klostre ligger i de centrale bjerge på det græske fastland, og de blev bygget på toppen af nogle højtbeliggende stensøjler for at beskytte dem mod indtrængende fjender. Når du aflægger et besøg, kan du gå op ad trappen, der er skåret ind i søjlerne, og kigge ud over klippeskrænterne i det klippefyldte landskab fra udkigspunkterne.

Flyv til Grækenland via Athens internationale lufthavn. Tag en båd eller et fly fra fastlandet til en af de hundredvis af omkringliggende øer.


Guide til at udforske Grækenland


Bedste hoteltilbud i Grækenland

Se alle 17.843 overnatningssteder i Grækenland
Sofitel Athens Airport DKK 1.067
Sofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

Athens International Airport, Spata-Artemida
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 3.441 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Metropolitan Expo, Factory Outlet i Lufthavnen og Attica Zoologiske Park. Derudover ligger McArthurGlen Designer Outlet (indkøbscenter) og Artemis-helligdommen ved Brauron ca. 20 km derfra. Athen Internationale Lufthavn Metrostation ligger inden for 1 minutters gang.

  Electra Metropolis Athens DKK 1.089
  Electra Metropolis Athens

  Electra Metropolis Athens

  15 Mitropoleos Street, Athens
    
   4,7
   ud af 5 (baseret på 927 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 10 minutters gang fra Syntagma-pladsen, Grækenlands parlament og Roman Agora. Derudover ligger Det antikke Agora og Akropolis Museum 15 minutter derfra. Du kan gå til Syntagma Sporvognsstation på 6 minutter og Monastiraki Metrostation på 7 minutter.

   Athens Gate Hotel DKK 625
   Athens Gate Hotel

   Athens Gate Hotel

   10 Syngrou Avenue, Athens
     
    4,6
    ud af 5 (baseret på 2.390 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Athen Centrum, kun få skridt fra Templet for den Olympiske Zeus, Den Græske Evangeliske Kirke og Hadrians Bue. Derudover ligger Dionysus-teatret og Monument for Lysicrates 5 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Akropoli Metrostation og Leoforos Vouliagmenis Sporvognsstation.

    Ira Hotel & Spa DKK 684
    Ira Hotel & Spa

    Ira Hotel & Spa

    Firostefani, Santorini
      
     4,8
     ud af 5 (baseret på 269 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med spa ligger i hjertet af Santorini, kun 2 km fra Petros M. Nomikos Conferencecenter, Archaeological Museum og Museum for forhistorisk Thira. Derudover ligger Vægmalerier i Thira-udstilling og Megaro Gyzi 15 minutter derfra.

     Royal Olympic Hotel DKK 756
     Royal Olympic Hotel

     Royal Olympic Hotel

     28-34 Athanasiou Diakou Str, Athens
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 2.164 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Athen Centrum, kun 5 minutters gang fra Acropolis, Templet for den Olympiske Zeus og Hadrians Bue. Derudover ligger Akropolis Museum og Zappeion-hallen 10 minutter derfra. Leoforos Vouliagmenis Sporvognsstation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Akropoli Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

      Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West DKK 873
      Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West

      Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West

      Attica Avenue 40.2 Km, Spata-Artemida
        
       4,2
       ud af 5 (baseret på 1.268 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen, kun 10 km fra Attica Zoologiske Park, Grækenlands Amerikanske College og Expo Athen. Derudover ligger McArthurGlen Designer Outlet (indkøbscenter) og The Mall Athens ca. 15 derfra.

       President Hotel DKK 376
       President Hotel

       President Hotel

       43 Kifissias Avenue, Athens
         
        3,7
        ud af 5 (baseret på 1.211 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder i Athen, kun 15 minutters gang fra Den australske ambassade, Athens Koncertsal og Apostolos Nikolaidis Stadion. Derudover ligger Lycabettus-højen og Lycabettus Teater ca. 3 km derfra. Du kan gå til Panormou Metrostation på 9 minutter og Ambelokipi Metrostation på 9 minutter.

        Dolce Attica Riviera DKK 673
        Dolce Attica Riviera

        Dolce Attica Riviera

        Vravronos Avenue, Markopoulo Mesogaias
          
         3,9
         ud af 5 (baseret på 265 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel i Markopoulo Mesogaias ligger på stranden og i nærheden af Artemis-helligdommen ved Brauron, Vravrona Tårn og Metropolitan Expo. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Factory Outlet i Lufthavnen og Attica Zoologiske Park.

         De bedste tilbud på fly + hotel