COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Tyskland
Rejseguide

Petrikirche og byder på en by og en bugt eller havn

Tyskland har mere at byde på end bare pølser og øl. Her finder du spændende storbyer, smukke landskaber, vingårde, charmerende kyster og en fascinerende historie.

I Tyskland mødes historien med det moderne på en yderst charmerende måde, og landet er det perfekte rejsemål til et weekendophold, en storbyferie og alt der imellem. Landet, som er det største i Centraleuropa, er fremadskuende i imponerende grad, samtidig med at fortiden respekteres. De gamle og stolte tyske traditioner lever videre, måske især i de smukke Alper, og øllet er stadig en vigtig del af tysk kultur.

Landets mange floder flyder smukt gennem både gamle og moderne byer. Prøv nogle af de udsøgte vine ved Rhinens bred, oplev de mange kulturattraktioner i Berlin, besøg de sneklædte bjerge i de bayerske Alper, og nyd havet ved de naturskønne kyster ved Østersøen.

Berlin har mange fascinerende lag af historie. Besøg de rigt dekorerede historiske museer på Museumsinsel (museumsøen), hold et øjebliks stilhed ved mindesmærket for Europas dræbte jøder, og gå en tur i friluftsgalleriet East Side Gallery (Østsidens Galleri), som er en rest af Berlinmuren ved floden Spree, der er omdannet til et kunstværk. Vov dig op i højderne i tv-tårnet, Fernsehturm, hvorfra der er panoramaudsigt over byen. Nyd en koncert med tysk klassisk musik hos Berliner Philharmoniker.

Besøg den kosmopolitiske Hamborg for at opleve en livlig havneby. Tag til Köln for at se fantastisk romansk arkitektur og en smuk katedral. I mange af Tysklands storbyer finder du spændende arkitektur fra middelalderen og rigt natteliv. Snup en pølse og en pilsner, inden du tager ud og danser på en af byens natklubber. Du kan også tage et spil pool eller se fodbold.

Tysklands nordlige kyst grænser ud til både Nordsøen og Østersøen. Hold ferie ved kysten, og besøg den naturskønne ø Rügen.

Tag sydpå til det smukke Bayern, hvor du kan opleve en ægte oktoberfest, sneklædte bjergtinder, lederhosen og Schwarzwald. Hvis du vil på skiferie i Alperne, kan du bo i den livlige by München. Oplev Romantische Straße, som er en smuk turistrute, der snor sig forbi charmerende slotte og historiske landsbyer. Besøg Rhindalen, som er Tysklands bedste vinområde.

I Tyskland er der internationale lufthavne i flere byer, bl.a. Frankfurt, München, Düsseldorf og Berlin. Benyt Tysklands gode og pålidelige jernbane, Deutsche Bahn, til at komme rundt til de forskellige områder og byer, eller kør på de tyske motorveje, der kaldes Autobahn. Tyskland har et meget varieret klima, men generelt er somrene varme og tørre, og om vinteren er det almindeligt, at der falder sne.

Populære byer i Tyskland

Museumsinsel som viser en by og gadeliv
Berlin
Kendt for Shopping, Museum og Business
Berlin var engang en splittet by, men nu er den genforenet og en topmoderne, international by med masser af museer, offentlige pladser og festivaler.

Gode grunde til at tage afsted

 • Kurfürstendamm
 • Berlin Zoo
 • Friedrichstrasse
Berlin og byder på en by, en skyskraber og moderne arkitektur
Berlin
Kendt for Shopping, Museum og Business
Udforsk Berlin, der byder på museer, arkitektur, et teater og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

 • Kurfürstendamm
 • Berlin Zoo
 • Friedrichstrasse
Hamborg og byder på historiske bygningsværker, en by og en flod eller et vandløb
Hamborg
Kendt for Fisk og skaldyr, Shopping og Business
Hamborg er en moderne havneby, der er kendt for sine maritime traditioner, kunstgallerier og omdannede pakhusområder med restauranter, barer og eksklusive butikker.

Gode grunde til at tage afsted

 • Miniatur Wunderland
 • Fiskemarkedet
 • Hamburg Dungeon
Hamborg som omfatter natteliv
Hamborg
Kendt for Middag, Shopping og Business
Hamborg venter på dig! Glæd dig til at opleve museerne, teatermiljøet, monumenterne og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

 • Miniatur Wunderland
 • Fiskemarkedet
 • Hamburg Dungeon
St. Peter-Kirche som omfatter en kirke eller en katedral, religiøse aspekter og skyline
München
Kendt for Business, Museum og Kunst
Hyggelige ølhaller, strålende paladser, blomstrende offentlige haver og moderne museer gør den bayerske hovedstad til en moderne by med masser af traditionel charme.

Gode grunde til at tage afsted

 • Englischer Garten
 • Marienplatz
 • Hofbrauhaus
Frankfurt som viser udendørs kunst
Frankfurt
Kendt for Business, Sport og Museum
Tysklands eneste skyskrabere findes i Europas finanshovedstad, Frankfurt, som også er en by, der er kendt for sin søde æblevin og nogle af landets bedste museer.

Gode grunde til at tage afsted

 • Finansdistriktet
 • Messe Frankfurt
 • Museumsufer

Populære steder at besøge i Tyskland

Tyskland

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse: