München

Rejseguide
München
Hyggelige ølhaller, strålende paladser, blomstrende offentlige haver og moderne museer gør den bayerske hovedstad til en moderne by med masser af traditionel charme.

München er kendt som en af verdens mest beboelige byer. Dens stærke økonomi tiltrækker virksomheder, og dens smukke arkitektur, gamle traditioner og nærhed til de bayerske alper tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Tag en tur rundt i den indre by til fods, og se en række forskellige arkitektoniske stilarter, fra den gotiske St. Peters Kirke til Asamkirkens (Asamkirche) rokocharme. München blev kraftigt beskadiget under anden verdenskrig, men mange bygninger er blevet genopbygget med hensyntagen til deres oprindelige stil. Se et mere moderne München i bygninger som Det Olympiske Tårn og kunstmuseet Pinakothek der Moderne.München er berømt for at være vært for verdens største oktoberfest og er hjemsted for nogle af verdens mest velansete øl og en passioneret ølkultur. Dedikerede øldrikkere kommer fra alle dele af verden for at prøve Münchens "seks store" bryggerier. Det omfatter bl.a. Hofbräuhaus, som blev grundlagt af kongelige, samt det verdensberømte Löwenbräu. På en rejse til München kan du også besøge en af ølhaverne om sommeren for at møde lokale, der nipper til øl under kastanjetræerne, som de har gjort i München gennem århundreder. Byen er desuden hjemsted for en række vigtige multinationale virksomheder. Det tyske bilfirma BMW har sit hovedkvarter i München sammen med BMW World, som er et fascinerende kompleks, der giver indblik i fortiden, nutiden og fremtiden inden for tysk ingeniørvirksomhed. En weekendtur til München er ikke komplet uden en gåtur i den engelske have. Denne oase lige i nærheden af centrum har fredfyldte skovklædte områder og omfattende enge, og floden Isar løber lige igennem.Hop ombord på en af sightseeingbusserne, som afgår fra Münchens hovedbanegård. Disse busture giver et godt overblik over byen. Alternativt kan du leje en cykel og cykle ad cykelstierne, som løber langs med hovedvejene og parkerne. Der er også et rent og effektivt offentligt transportsystem, som giver adgang til de fleste områder i München. Uanset hvordan du kommer rundt, vil du med garanti falde for denne verdensbys alsidige charme og de stolte lokale traditioner.

Hvor kan jeg overnatte i München

Englischer Garten og byder på en park og en flod eller et vandløb

München Centrum

Der er masser at udforske i München Centrum, som er kendt for sine fantastiske bryggerier og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Marienplatz og Frauenkirche, ligesom du kan hoppe på metroen fra Lenbachplatz Sporvognsstation eller Karlsplatz (Stachus) Station for at se mere af byen.

München Centrum
Default Image

Altstadt-Lehel

4/5(1 anmeldelse af området)

Altstadt-Lehel gør sig bemærket ved sine populære shoppingmuligheder. Du kan også overveje at besøge populære seværdigheder som Marienplatz og Frauenkirche. Se mere af München ved at hoppe på metroen fra Lenbachplatz Sporvognsstation eller Karlsplatz (Stachus) Station.

Altstadt-Lehel
Default Image

Au-Haidhausen

Der er masser at udforske i Au-Haidhausen, som er kendt for sine fascinerende museer og sine sjove bryggerier. Du kan besøge populære seværdigheder som Gasteig og Nockherberg Paulaner-Brauerei, ligesom du kan hoppe på metroen fra Rosenheimer Platz Station eller Wörthstraße Tram Stop for at se mere af byen.

Au-Haidhausen
Default Image

Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt

3/5(9 anmeldelser af området)

Der er masser at udforske