COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

München
Rejseguide

St. Peter-Kirche som omfatter en kirke eller en katedral, religiøse aspekter og skyline

Hyggelige ølhaller, strålende paladser, blomstrende offentlige haver og moderne museer gør den bayerske hovedstad til en moderne by med masser af traditionel charme.

München er kendt som en af verdens mest beboelige byer. Dens stærke økonomi tiltrækker virksomheder, og dens smukke arkitektur, gamle traditioner og nærhed til de bayerske alper tiltrækker millioner af besøgende hvert år.

Tag en tur rundt i den indre by til fods, og se en række forskellige arkitektoniske stilarter, fra den gotiske St. Peters Kirke til Asamkirkens (Asamkirche) rokocharme. München blev kraftigt beskadiget under anden verdenskrig, men mange bygninger er blevet genopbygget med hensyntagen til deres oprindelige stil. Se et mere moderne München i bygninger som Det Olympiske Tårn og kunstmuseet Pinakothek der Moderne.

München er berømt for at være vært for verdens største oktoberfest og er hjemsted for nogle af verdens mest velansete øl og en passioneret ølkultur. Dedikerede øldrikkere kommer fra alle dele af verden for at prøve Münchens "seks store" bryggerier. Det omfatter bl.a. Hofbräuhaus, som blev grundlagt af kongelige, samt det verdensberømte Löwenbräu. På en rejse til München kan du også besøge en af ølhaverne om sommeren for at møde lokale, der nipper til øl under kastanjetræerne, som de har gjort i München gennem århundreder.

Byen er desuden hjemsted for en række vigtige multinationale virksomheder. Det tyske bilfirma BMW har sit hovedkvarter i München sammen med BMW World, som er et fascinerende kompleks, der giver indblik i fortiden, nutiden og fremtiden inden for tysk ingeniørvirksomhed.

En weekendtur til München er ikke komplet uden en gåtur i den engelske have. Denne oase lige i nærheden af centrum har fredfyldte skovklædte områder og omfattende enge, og floden Isar løber lige igennem.

Hop ombord på en af sightseeingbusserne, som afgår fra Münchens hovedbanegård. Disse busture giver et godt overblik over byen. Alternativt kan du leje en cykel og cykle ad cykelstierne, som løber langs med hovedvejene og parkerne. Der er også et rent og effektivt offentligt transportsystem, som giver adgang til de fleste områder i München. Uanset hvordan du kommer rundt, vil du med garanti falde for denne verdensbys alsidige charme og de stolte lokale traditioner.

Her kan du overnatte i München

Hotel Deutsche Eiche
Hotel Deutsche Eiche
3.5 out of 5
Reichenbachstraße 13, München, BY
Prisen er DKK 620 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.
Dette hotel ligger i München Centrum, kun 5 minutters gang fra Staatstheater am Gärtnerplatz og Viktualienmarkt. Derudover ligger Marienplatz og Deutsches Museum ...
4.6/5Wonderful! (578 anmeldelser)
"Fantastisk beliggenhed. Rigtig god stand. Venligt og imødekommende personale"

Anmeldelse fra 31. jul. 2020

Hotel Deutsche Eiche
arthotel munich
arthotel munich
3.5 out of 5
Paul-Heyse-Strasse 10, München, BY
Prisen er DKK 504 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.
Dette hotel ligger i München Centrum, kun 15 minutters gang fra Theresienwiese og Karlsplatz - Stachus. Derudover ligger Marienplatz og Hofbrauhaus ca. 3 km ...
4.4/5Excellent! (995 anmeldelser)
Godt hotel med god service
"Fint hotel, med et dejligt flot værelse. God hjælp fra personalet i forhold til parkering af bilen. Og rigtig god morgenmad"

Anmeldelse fra 5. sep. 2020

arthotel munich
Hotel Stachus
Hotel Stachus
3 out of 5
Bayerstraße 7, München, BY
Prisen er DKK 361 pr. nat fra 19. apr. til 20. apr.
Dette hotel ligger i München Centrum, kun 15 minutters gang fra Karlsplatz - Stachus, Frauenkirche og Marienplatz. Hofbrauhaus ligger 1,5 km derfra. Der er fem ...
3.8/5Good! (766 anmeldelser)
Billigt
"Godt hotel til prisen, Internet fint signal men besværligt login betales ekstra. Venligt og hjælpende personale, fint rene værelser, sengen var dog ikke for god. OK hotel til prisen."

Anmeldelse fra 27. jan. 2014

Hotel Stachus
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Citadines Arnulfpark Munich
Citadines Arnulfpark Munich
4 out of 5
Arnulfstr. 51, München, BY
Prisen er DKK 528 pr. nat fra 2. maj til 3. maj
Dette lejlighedshotel ligger i München Centrum, mindre end 5 km fra Marienplatz, Viktualienmarkt og Residenz. Derudover ligger Hofbrauhaus og Schloss Nymphenburg ...
4.4/5Excellent! (990 anmeldelser)
"Fint og iorden."

Anmeldelse fra 25. jul. 2020

Citadines Arnulfpark Munich
the Stay.residence
the Stay.residence
3.5 out of 5
Lochhamer Straße 6, Martinsried, Planegg
Prisen er DKK 512 pr. nat fra 23. apr. til 24. apr.
Dette lejlighedskompleks ligger i Landkreis München, kun 5 km fra Klinikum Grosshadern, Westbad og Pasing Arcaden Einkaufszentrum. Derudover ligger Westpark ...
4.4/5Wonderful! (147 anmeldelser)
Sehr gute zweckmãssige Unterkunft
"Hervorragende Verkehrsanbindung, alle Geschæfte des täglichen Bedarfs fussläufig erreichbar. Unterkunft ruhig und komfortabel. Küche gut ausgestattet.Personal freundlich und hilfsbereit."

Anmeldelse fra 26. okt. 2020

the Stay.residence
MASEVEN München Messe Dornach
MASEVEN München Messe Dornach
Bahnhofsstraße 6, Aschheim
Prisen er DKK 596 pr. nat fra 23. apr. til 24. apr.
Dette lejlighedshotel ligger i Landkreis München, kun 2 km fra Schuhbecks Teatro og Neue Messe München. Derudover ligger Messe München 2,1 km derfra. Du kan ...
4.5/5Wonderful! (10 anmeldelser)
TOP Aparthotel - Top Businesshotel
"Tolles Businesshotel - perfekt auch für Langzeitbuchungen. Sehr freundliche Mitarbeiter. Bereits bei der Klärung von Dingen vorab wurde deutlich, dass hier mit Herz und Professionalität gearbeitet wird. Sehr hochwertige Einrichtung, durchdacht - perfekte Wohlfühatmosphäre. Ich komme wieder und bin ..."

Anmeldelse fra 22. nov. 2020

MASEVEN München Messe Dornach
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i München

De mest populære oplevelser i München

München – anmeldelser

4.4

Populær destination

5 - Fremragende
11
5 - Fremragende 44%
4 - God
12
4 - God 48%
3 - Okay
2
3 - Okay 8%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

3. dec. 2019

Vi havde en fantastisk tur til Allianz Arena som er fantastisk og ikke mindst om aftenen. Den indeholder også et 3000 m2 stort museum som er meget i teresdant.

4/5 - God

Verificeret rejsende

31. jul. 2019

Overnattede på gennemkørsel. Valgte hotellet pga. beliggenhed, parkering og morgenmad. Det er en lille gåtur ned til Flaucher, hvor de lokale griller, hænger ud, svømmer, ror i kajak mm. Se også Eisbach Wave og tag selv en tur på floden med strømmen.

5/5 - Fremragende

Karina

22. jul. 2019

Dejlig by med mange muligheder. Nemt at komme rundt med offentlig transport til seværdigheder

5/5 - Fremragende

Rasmus

9. apr. 2019

Ren by, god stemning i byen, folk er flinke. Jeg skal helt sikkert tilbage til München.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

26. okt. 2018

Dejlig by

Byer i nærheden af München