Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejser til München

Hyggelige ølhaller, strålende paladser, blomstrende offentlige haver og moderne museer gør den bayerske hovedstad til en moderne by med masser af traditionel charme.

München er kendt som en af verdens mest beboelige byer. Dens stærke økonomi tiltrækker virksomheder, og dens smukke arkitektur, gamle traditioner og nærhed til de bayerske alper tiltrækker millioner af besøgende hvert år.

Tag en tur rundt i den indre by til fods, og se en række forskellige arkitektoniske stilarter, fra den gotiske St. Peters Kirke til Asamkirkens (Asamkirche) rokocharme. München blev kraftigt beskadiget under anden verdenskrig, men mange bygninger er blevet genopbygget med hensyntagen til deres oprindelige stil. Se et mere moderne München i bygninger som Det Olympiske Tårn og kunstmuseet Pinakothek der Moderne.
 
München er berømt for at være vært for verdens største oktoberfest og er hjemsted for nogle af verdens mest velansete øl og en passioneret ølkultur. Dedikerede øldrikkere kommer fra alle dele af verden for at prøve Münchens "seks store" bryggerier. Det omfatter bl.a. Hofbräuhaus, som blev grundlagt af kongelige, samt det verdensberømte Löwenbräu. På en rejse til München kan du også besøge en af ølhaverne om sommeren for at møde lokale, der nipper til øl under kastanjetræerne, som de har gjort i München gennem århundreder.
 
Byen er desuden hjemsted for en række vigtige multinationale virksomheder. Det tyske bilfirma BMW har sit hovedkvarter i München sammen med BMW World, som er et fascinerende kompleks, der giver indblik i fortiden, nutiden og fremtiden inden for tysk ingeniørvirksomhed.
 
En weekendtur til München er ikke komplet uden en gåtur i den engelske have. Denne oase lige i nærheden af centrum har fredfyldte skovklædte områder og omfattende enge, og floden Isar løber lige igennem.
 
Hop ombord på en af sightseeingbusserne, som afgår fra Münchens hovedbanegård. Disse busture giver et godt overblik over byen. Alternativt kan du leje en cykel og cykle ad cykelstierne, som løber langs med hovedvejene og parkerne. Der er også et rent og effektivt offentligt transportsystem, som giver adgang til de fleste områder i München. Uanset hvordan du kommer rundt, vil du med garanti falde for denne verdensbys alsidige charme og de stolte lokale traditioner.


Guide til at udforske München


Bedste hoteltilbud i München

Se alle 670 overnatningssteder i München
Eden Hotel Wolff DKK 873
Eden Hotel Wolff

Eden Hotel Wolff

Arnulfstr. 4, Munich
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 2.119 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter, kun 10 km fra Frauenkirche, Alte Pinakothek og Rathaus am Marienplatz. Derudover ligger Neue Pinakothek og Residenz ca. 10 km derfra.

  Hilton Munich Airport DKK 824
  Hilton Munich Airport

  Hilton Munich Airport

  Terminalstrasse Mitte 20, Oberding
    
   4,4
   ud af 5 (baseret på 1.303 anmeldelser)
   4.5 ud af 5.0

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger tæt på lufthavnen, kun 15 km fra Freisinger Dom, Sichtungsgarten Weihenstephan og Erdinger Weissbrau Brauerei. Derudover ligger Staatsbrauerei Weihenstephan og Erding Hospital ca. 20 km derfra. Der er fem minutters gang til både Flughafen München S-bahn-station og München Flughafen S-Bahn.

   Hotel Victory Therme Erding DKK 1.726
   Hotel Victory Therme Erding

   Hotel Victory Therme Erding

   Thermenallee 1a, Erding
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 277 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Altenerding, kun 15 minutters gang fra Erding Thermalspa og Erding Hospital. Derudover ligger Erdinger Weissbrau Brauerei 2,9 km derfra. Du kan gå til Altenerding S-Bahn på 15 minutter og Aufhausen S-Bahn-station på 28 minutter.

    JOYN Munich Olympic DKK 704
    JOYN Munich Olympic

    JOYN Munich Olympic

    Hanauerstraße 105, Munich
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 112 anmeldelser)
     3.5 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Moosach, kun 3 km fra Olympia-Einkaufszentrum, Olympiapark og BMW Welt. Derudover ligger Schloss Nymphenburg 4,6 km derfra. Du kan gå til Olympia-Einkaufszentrum U-Bahn på 7 minutter og Georg-Brauchle-Ring U-Bahn på 15 minutter.

     ibis Styles München Ost Messe DKK 508
     ibis Styles München Ost Messe

     ibis Styles München Ost Messe

     Kronstadter Strasse 10, Munich
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 1.080 anmeldelser)
      0.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Bogenhausen, kun 0,1 km fra Messe München og 4,8 km fra Bayerisches Nationalmuseum. Derudover ligger Siemens hovedkvarter og Internationales Congress Center München ca. 5 km derfra. Du kan gå til Daglfing S-Bahn på 16 minutter og Berg am Laim S-Bahn på 21 minutter.

      Grand Excelsior Hotel München Airport DKK 474
      Grand Excelsior Hotel München Airport

      Grand Excelsior Hotel München Airport

      Freisinger Str. 80, Oberding
        
       3,7
       ud af 5 (baseret på 34 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Oberding og er i samme område som Erding Thermalspa og Staatsbrauerei Weihenstephan.

       Sofitel Munich Bayerpost DKK 1.423
       Sofitel Munich Bayerpost

       Sofitel Munich Bayerpost

       Bayerstrasse 12, Munich
         
        4,5
        ud af 5 (baseret på 1.847 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i et shoppingområde i München, kun 2 km fra Marienplatz, Pinakothek der Moderne og Hofbrauhaus. Derudover ligger Residenz og Deutsches Museum ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn og München Hauptbahnhof.

        25hours Hotel The Royal Bavarian DKK 765
        25hours Hotel The Royal Bavarian

        25hours Hotel The Royal Bavarian

        Bahnhofplatz 1, Munich
          
         4,5
         ud af 5 (baseret på 235 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i München Centrum, mindre end 2 km fra Marienplatz, Pinakothek der Moderne og Viktualienmarkt. Derudover ligger Hofbrauhaus og Residenz ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn og München Hauptbahnhof.