Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Pakkerejser til München

Planlæg en afslappende ferie eller et kort ophold i München, og besøg alle de spændende seværdigheder, denne destination har at byde på.

Spar tid og penge med en pakkerejse til München

Du kan finde besparelser på rejsen hos Expedia ved at samle din reservation af flybilletter og hotelophold. Du kan ofte spare kostbar tid og penge på blot at samle dine flybilletter og indkvartering hos Expedia. Du kan blive et par nætter længere i München på grund af de penge, du har sparet.

Du kan sikre dig besparelser på en pakkerejse, når ferieradaren er indstillet på München.

Med flere end 400 flyselskaber og 321,000 hoteller tilgængelige over hele verden i vores omfattende søgedatabase, kan din ønskerejse nemt blive til virkelighed.

Drag fordel af de mange gode tilbud på Expedia, og forkæl dig selv med den rejse, du har drømt om.

Næsten alle køb kan ændres uden yderligere gebyrer fra vores side.

Pakkerejser til München

Dette område af Øvre Bayern har næsten 1.300.000 beboere.

Glem de kedelige rutiner for en eftermiddag, og tag hele familien med til en verden fyldt med magi og kreativitet i Bavaria Filmstadt og Westbad.

I Sea Life Aquarium kan du se havets skabninger. Husk at tage nogle gode billeder med kameraet i løbet af dagen – det er et godt minde om turen.

Der bor utallige lokale og eksotiske dyr i Hellabrunn Zoo og Wildpark Poing. Der er timevis af underholdning i vente, hvis du planlægger en udflugt til disse to steder.

Hvis du mener, at den bedste måde at komme til at kende et sted på er gennem deres øl, bør du bruge en dag eller to på at besøge regionens fantastiske bryggerier. Det store udvalg af bryggerier byder på Löwenbräu, Staatsbrauerei Weihenstephan, Augustiner Bräu og Nockherberg Paulaner-Brauerei, der alle byder nysgerrige turister velkommen.

Brug et par timer på at nyde det helt særlige udvalg af planter og blomster, der findes i Botanischer Garten München-Nymphenburg. Du kan også gå en berigende runde i Sichtungsgarten Weihenstephan eller Alter Botanischer Garten. Få dig en beundringsværdig oplevelse, besøg Botanischer Garten München-Nymphenburg, Sichtungsgarten Weihenstephan eller Alter Botanischer Garten, og lad dig imponere af denne smukke oase med unikke planter og blomster.

Pak lidt frokost, og nyd de fredelige omgivelser i Englischer Garten og Westpark. Theresienwiese eller Hofgarten er også nogle ret gode bud til en lur på et udslået tæppe. Ender du med at vælge Englischer Garten, Westpark, Theresienwiese eller Hofgarten? Den beslutning er fuldstændig op til dig.

Klostersee er et idyllisk spot til at se fugle på nært hold og finde et par sten at slå smut med. Så hvis du ønsker at drage ud i det fri, så aflæg et besøg ved Klostersee.

Naturentusiaster besøger ofte Olympiapark og Erding Thermalspa for at få en pause.

Glem ikke at sætte tid af til at besøge nogle af de mange udstillingsområder i nærheden. BMW Welt og Spielzeugmuseum huser udstillinger og samlinger, der helt sikkert vil gøre dig nysgerrig. Lige så spændende er Deutsches Jagd-und Fischereimuseum eller Alpines Museum.

Overvej at bruge en dag i Deutsches Museum for at høre om videnskabelige gennembrud og vores forunderlige verden.

Hvis du viser interesse for jordens historie, vil du elske at tilbringe nogle timer med at lære mere om de forskellige dyrearter på Paläontologische Museum München.

Området her er et slaraffenland for kunstentusiaster. Her finder du et bredt udvalg af udstillingssteder, hvor både både professionelle og hobbykunstnere med jævne mellemrum fremviser deres kunstværker. Start med at udforske dette kreative midtpunkt med et besøg på Pinakothek der Moderne og Bayerisches Nationalmuseum. Alte Pinakothek og Neue Pinakothek er også et besøg værd, hvis du kan få plads i programmet.

Gå gennem de rolige gange, og kig på de udstillede genstande på Jüdisches Museum München.

Selvom historie ikke er din kop te, er Neues Rathaus - Glockenspiel og Technische Universität München uden tvivl værd at overveje. Hvis du er interesseret i gamle dage, er der altid flere historiske fortællinger at udforske. Königsplatz og Maximilianeum er også spændende at kigge forbi.

Opdag München's militære fortid med en tur til Sendlinger Tor eller Isar Tor.

Adskillige af områdets mest berømte personligheder har kaldt Schloss Nymphenburg og Residenz for "hjem" gennem årene. Husk at få taget et par billeder, mens du lægger mærke til den imponerende arkitektur og det vidunderligt smukke indre. Schloss Schleissheim og Schloss Dachau er et par andre prægtige residenser, der har masser af historier at fortælle.

Områdets religiøse del kan opleves i Frauenkirche og Asamkirche. Der er også mulighed for at tage turen hen til St. Peter-Kirche eller Skt. Michaelskirche.

Uanset hvor mange ting du finder tid til at se på din tur, er der altid tid til mere! Bayerische Staatsbibliothek og Eisbach Surfing er værd at besøge.

Overnatningssteder i München

Med en populær destination som München er det naturligt, at du kan finde en lang række hoteller at vælge imellem. Du finder nemlig 253 hoteller i München.

Kigger man på den mere eksklusive ende af skalaen, kan du reservere et værelse på Mandarin Oriental München, beliggende på Neuturmstr. 1, eller på Hotel Bayerischer Hof, på Promenadeplatz 2-6. Alternativt i den mere økonomiske ende finder du også Eden Hotel Wolff og Pension Seibel. Eden Hotel Wolff ligger på Arnulfstr. 4, mens Pension Seibel er at finde på Reichenbachstrasse 8.

Hvis dig og dine rejsekammerater kun er på et kort visit og derfor kun har tid til at besøge byens mest populære attraktioner, kan det være nemmere at overnatte på Hilton Munich Park eller Golden Leaf Parkhotel Im Lehel, som begge ligger inden for gåafstand fra Englischer Garten.


Guide til at udforske München


Bedste hoteltilbud i München

Se alle 789 overnatningssteder i München
Hilton Munich Airport DKK 907
Hilton Munich Airport

Hilton Munich Airport

Terminalstrasse Mitte 20, Oberding, BY
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 1.506 anmeldelser)
  4.5 ud af 5.0

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Erding District, kun 15 km fra Freisinger Dom, Sichtungsgarten Weihenstephan og Erdinger Weissbrau Brauerei. Derudover ligger Erding Thermalspa og Staatsbrauerei Weihenstephan ca. 20 km derfra. Der er fem minutters gang til både Flughafen München S-bahn-station og München Flughafen S-Bahn.

  Sofitel Munich Bayerpost DKK 1.522
  Sofitel Munich Bayerpost

  Sofitel Munich Bayerpost

  Bayerstrasse 12, München, BY
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 1.949 anmeldelser)
   5.0 ud af 5.0

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i München Centrum, mindre end 2 km fra Marienplatz, Pinakothek der Moderne og Hofbrauhaus. Derudover ligger Residenz og Deutsches Museum ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn og München Hauptbahnhof.

   Eden Hotel Wolff DKK 974
   Eden Hotel Wolff

   Eden Hotel Wolff

   Arnulfstr. 4, München, BY
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 2.359 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i München, kun 2 km fra Frauenkirche, Alte Pinakothek og Rathaus am Marienplatz. Derudover ligger Neue Pinakothek og Nationaltheater München ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn og München Hauptbahnhof.

    a&o München Hackerbrücke DKK 211
    a&o München Hackerbrücke

    a&o München Hackerbrücke

    Arnulfstrasse 102, München, BY
      
     2,9
     ud af 5 (baseret på 610 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Neuhausen - Nymphenburg, kun 2 km fra Augustiner Keller og Theresienwiese. Derudover ligger Marienplatz og Karlsplatz - Stachus ca. 3 km derfra. Du kan gå til Hackerbrücke S-Bahn-station på 10 minutter og Donnersbergerbrücke Station på 10 minutter.

     Novotel München Airport DKK 567
     Novotel München Airport

     Novotel München Airport

     Nordallee 29, Freising, BY
       
      4,3
      ud af 5 (baseret på 2.804 anmeldelser)
      3.5 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Freising District, kun 10 km fra Freisinger Dom, Sichtungsgarten Weihenstephan og Staatsbrauerei Weihenstephan. Derudover ligger Erding Thermalspa og Erdinger Weissbrau Brauerei ca. 20 km derfra. Du kan gå til Besucherpark S-Bahn-station på 7 minutter.

      Citadines Arnulfpark Munich DKK 493
      Citadines Arnulfpark Munich

      Citadines Arnulfpark Munich

      Arnulfstr. 51, München, BY
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 1.201 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette lejlighedshotel ligger i München Centrum, kun 2 km fra Augustiner Keller og Theresienwiese. Derudover ligger Marienplatz og Karlsplatz - Stachus ca. 3 km derfra. Du kan gå til Hackerbrücke S-Bahn-station på 8 minutter og Donnersbergerbrücke Station på 10 minutter.

       Hotel Stachus DKK 478
       Hotel Stachus

       Hotel Stachus

       Bayerstraße 7, München, BY
         
        3,7
        ud af 5 (baseret på 499 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i München Centrum, kun 15 minutters gang fra Karlsplatz - Stachus, Frauenkirche og Marienplatz. Hofbrauhaus ligger 1,5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn og Karlsplatz (Stachus) Station.

        Aloft Munich DKK 881
        Aloft Munich

        Aloft Munich

        Bayerstrasse 37, München, BY
          
         4,6
         ud af 5 (baseret på 1.045 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i München Centrum, mindre end 2 km fra Karlsplatz - Stachus, Frauenkirche og Asamkirche. Marienplatz ligger 1,4 km derfra. Der er fem minutters gang til både Frankfurt Hovedbanegård U-Bahn og München Hauptbahnhof.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.