Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Tyskland

Tyskland har mere at byde på end bare pølser og øl. Her finder du spændende storbyer, smukke landskaber, vingårde, charmerende kyster og en fascinerende historie.

I Tyskland mødes historien med det moderne på en yderst charmerende måde, og landet er det perfekte rejsemål til et weekendophold, en storbyferie og alt der imellem. Landet, som er det største i Centraleuropa, er fremadskuende i imponerende grad, samtidig med at fortiden respekteres. De gamle og stolte tyske traditioner lever videre, måske især i de smukke Alper, og øllet er stadig en vigtig del af tysk kultur.

Landets mange floder flyder smukt gennem både gamle og moderne byer. Prøv nogle af de udsøgte vine ved Rhinens bred, oplev de mange kulturattraktioner i Berlin, besøg de sneklædte bjerge i de bayerske Alper, og nyd havet ved de naturskønne kyster ved Østersøen.

Berlin har mange fascinerende lag af historie. Besøg de rigt dekorerede historiske museer på Museumsinsel (museumsøen), hold et øjebliks stilhed ved mindesmærket for Europas dræbte jøder, og gå en tur i friluftsgalleriet East Side Gallery (Østsidens Galleri), som er en rest af Berlinmuren ved floden Spree, der er omdannet til et kunstværk. Vov dig op i højderne i tv-tårnet, Fernsehturm, hvorfra der er panoramaudsigt over byen. Nyd en koncert med tysk klassisk musik hos Berliner Philharmoniker.

Besøg den kosmopolitiske Hamborg for at opleve en livlig havneby. Tag til Köln for at se fantastisk romansk arkitektur og en smuk katedral. I mange af Tysklands storbyer finder du spændende arkitektur fra middelalderen og rigt natteliv. Snup en pølse og en pilsner, inden du tager ud og danser på en af byens natklubber. Du kan også tage et spil pool eller se fodbold.

Tysklands nordlige kyst grænser ud til både Nordsøen og Østersøen. Hold ferie ved kysten, og besøg den naturskønne ø Rügen.

Tag sydpå til det smukke Bayern, hvor du kan opleve en ægte oktoberfest, sneklædte bjergtinder, lederhosen og Schwarzwald. Hvis du vil på skiferie i Alperne, kan du bo i den livlige by München. Oplev Romantische Straße, som er en smuk turistrute, der snor sig forbi charmerende slotte og historiske landsbyer. Besøg Rhindalen, som er Tysklands bedste vinområde.

I Tyskland er der internationale lufthavne i flere byer, bl.a. Frankfurt, München, Düsseldorf og Berlin. Benyt Tysklands gode og pålidelige jernbane, Deutsche Bahn, til at komme rundt til de forskellige områder og byer, eller kør på de tyske motorveje, der kaldes Autobahn. Tyskland har et meget varieret klima, men generelt er somrene varme og tørre, og om vinteren er det almindeligt, at der falder sne.


Guide til at udforske Tyskland


Bedste hoteltilbud i Tyskland

Se alle 36.212 overnatningssteder i Tyskland
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport DKK 664
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

The Squaire, Frankfurt
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 3.800 anmeldelser)
  3.0 ud af 5.0

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i Frankfurt, kun 15,6 km fra Lufthansa Flight Training Center og 16,9 km fra Gateway-haverne. Derudover ligger Schloss Höchst og The Squaire ca. 25 km derfra.

  Radisson Blu Hotel, Hamburg DKK 684
  Radisson Blu Hotel, Hamburg

  Radisson Blu Hotel, Hamburg

  Marseiller Strasse 2, Hamburg
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 4.993 anmeldelser)
   4.5 ud af 5.0

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Neustadt, kun få skridt fra Planten un Blomen og Congress Center Hamburg. Derudover ligger Skt. Michaelis Kirke og Reeperbahn ca. 10 km derfra.

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 532
   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Alexanderplatz 7, Berlin
     
    4,0
    ud af 5 (baseret på 8.258 anmeldelser)
    4.5 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, mindre end 10 km fra Alexanderplatz, Nikolaikirche og Det røde rådhus. Derudover ligger DDR-museet og Berlin Katedral ca. 10 km derfra.

    Novum Style Hotel Berlin-Centrum DKK 295
    Novum Style Hotel Berlin-Centrum

    Novum Style Hotel Berlin-Centrum

    Franklinstrasse 23, Berlin
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 2.044 anmeldelser)
     3.5 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 km fra Theatre of the West, Friedrichstrasse og Sony Center. Derudover ligger Kurfürstendamm og Berlin Zoo ca. 10 km derfra. Du kan gå til Tiergarten S-Bahn på 15 minutter og Zoologischer Garten U-Bahn på 28 minutter.

     The Westin Grand, Berlin DKK 774
     The Westin Grand, Berlin

     The Westin Grand, Berlin

     Friedrichstr. 158-164, Berlin
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 2.220 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Hotellet ligger i Mitte, Berlins historiske distrikt, hvor Unter den Linden krydser Friedrichstrasse, og lige i nærheden af Brandenburger Tor, Gendarmenmarkt, Museumsinsel og Potsdamer Platz.

      Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center DKK 608
      Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

      Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

      Flughafen Terminal 1, Frankfurt
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 3.185 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i Frankfurt, kun 10 km fra Lufthansa Flight Training Center, Schloss Höchst og The Squaire. Derudover ligger Rhein-Main-Therme og Jahrhunderthalle ca. 15 derfra.

       Novum Hotel Aldea Berlin Centrum DKK 298
       Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

       Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

       Bülowstraße 20-22, Berlin
         
        3,7
        ud af 5 (baseret på 5.143 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette moderne syv-etagers kompleks med en cremefarvet facade ligger 2,5 km fra Kurfürstendamm og Berlin Zoo samt tæt på en metrostation.

        Novum Hotel Graf Moltke Hamburg DKK 362
        Novum Hotel Graf Moltke Hamburg

        Novum Hotel Graf Moltke Hamburg

        Steindamm 1, Hamburg
          
         3,8
         ud af 5 (baseret på 2.107 anmeldelser)
         0.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Sankt Georg, kun 10 minutters gang fra Museum für Kunst und Gewerbe og Monckebergstrasse. Derudover ligger Hamborg Rådhus og Grossmarkt Hamburg ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Central Süd U-Bahn-station, mens Nord Central U-Bahn-station ligger inden for 4 minutters gang.

         De bedste tilbud på fly + hotel