Rejser til Tyskland

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Tyskland samlet, og spar penge

Populære destinationer i Tyskland

De bedste tilbud på fly + hotel i Tyskland

centrovital Hotel Berlin
Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam
Steigenberger Airport Hotel Berlin
Mercure Hotel Berlin Mitte
Goodman's Living

Mest populære hoteller i Tyskland

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
3 out of 5
The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, 60600
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.205, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4,4/5 Excellent! (1.447 anmeldelser)
"Venlig betjening, komfortabelt værelse og seng."

Anmeldelse fra 27. feb. 2022

Steigenberger Airport Hotel
Steigenberger Airport Hotel
4 out of 5
Unterschweinstiege 16, Frankfurt, HE, 60549
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 848, kr pr. nat fra 5. nov. til 6. nov.
4,6/5 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
Value for money
"Absolut det bedste lufthavnshotel i Frankfurt. Boede på dejligt executive værelse. Flot morgenbuffet og rigtig god restaurant. Kommer helt sikkert igen"

Anmeldelse fra 13. mar. 2022

Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin
4.5 out of 5
Lützowplatz 17, Berlin, BE, 10785
Fuldt refunderbart
Prisen er 835, kr pr. nat fra 6. nov. til 7. nov.
4,1/5 Very Good! (1.342 anmeldelser)
"Vi var på romantisk weekend. Hotellet var ikke specielt hyggeligt og manglede intimitet, men havde alle de nødvendige faciliteter."

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Tyskland?
Vælg mellem alle slags kombinationer af flyrejser, hoteller og udlejningsbiler, så du kan komme på ferie til Tyskland fra bare 1,590. kr. Jo flere komponenter, du samler sammen, jo flere penge sparer du. Din ønskeferie har aldrig være mere overkommelig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Tyskland?
Når du booker fly og hotel sammen gennem Expedia, sparer du ikke bare tid – du kan også spare penge. Det kan faktisk være en hel del! En pakkerejse til Tyskland gør det til en let sag at skabe den ideelle tur. Med 500+ flyselskaber på verdensplan at vælge mellem bliver der intet bøvl med at finde en flyrejse, der passer ind i dit program. Derudover har vi 1.000.000+ overnatningssteder og hoteller verden over, som bare venter på dig. Det er da noget af et udvalg, hvis vi selv skal sige det. Expedia kan vise dig verden, uanset pengepungen.
Hvor skal jeg overnatte i Tyskland?
Det skorter ikke på fantastiske steder at besøge i Tyskland, herunder Nordsøkysten. Denne by har mange populære vartegn, heriblandt Wilhelm Bauer Ubådsmuseum og Zoo ved havet. Det er også en mulighed at styre direkte til Berlin, hvor du kan opleve Alexanderplatz og Brandenburger Tor. Hvis tiden er til det, kan du jo udforske begge to byer.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Tyskland?
Hvad angår overnatningssteder i Nordsøkysten, er Best Western Plus Hotel Bremerhaven og Best Western Donner’s Hotel to velbesøgte muligheder. Hvis du overvejer at tage til Sylt, står Dorint Strandresort & Spa Sylt/Westerland og Miramar Hotel klar til at modtage dig.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Tyskland på?
Det perfekte tidspunkt at rejse til Tyskland afhænger af dine præferencer. Hvis du tager på ferie med et begrænset budget, kan du overveje at styre uden om , der anses for at være den dyreste måned på året. I finder du som regel de bedste tilbud. For at opleve atmosfæren i højsæsonen skal du pakke kufferten i . I er der ikke så mange besøgende, hvilket kan være smart, hvis du gerne vil undgå de store folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Tyskland?
Nyd godt af det bredeste udvalg til de billigste priser, når du booker din ferie i Tyskland i god tid. Flyselskaber sælger normalt deres flybilletter op til et år inden afrejse, så book dit sæde så hurtigt som muligt. Med det sagt ønsker Expedia at give dig de bedste tilbud, så der er altid et godt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til Tyskland på Expedia?
På Expedia kan du vælge enhver kombination af hoteller, billeje og flyrejser for at skabe din ideelle pakkerejse til Tyskland. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje sjove ting som oplevelser og udflugter. Husk, at jo mere du køber, jo mere sparer du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Tyskland?
En pakkerejse kan være et billigere alternativ til at booke alle delene af din tur separat. Kombiner f.eks. Flyrejser, hoteller og billeje, og opnå besparelser. Uanset hvilken type ferie du har i tankerne, finder du uden tvivl en pakkerejse, der passer perfekt til dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Tyskland hos Expedia?
Expedia tilbyder adgang til 500+ flyselskaber over hele verden, så det kan du i hvert fald. Du skal blot vælge det flyselskab, der passer dig, og arrangere din perfekte ferie til Tyskland.
Kan jeg rejse til Tyskland i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at finde de nyeste oplysninger vedrørende karantænekrav og rejserestriktioner for Tyskland.

Populære steder at besøge