Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Tyskland

Tyskland har mere at byde på end bare pølser og øl. Her finder du spændende storbyer, smukke landskaber, vingårde, charmerende kyster og en fascinerende historie.

I Tyskland mødes historien med det moderne på en yderst charmerende måde, og landet er det perfekte rejsemål til et weekendophold, en storbyferie og alt der imellem. Landet, som er det største i Centraleuropa, er fremadskuende i imponerende grad, samtidig med at fortiden respekteres. De gamle og stolte tyske traditioner lever videre, måske især i de smukke Alper, og øllet er stadig en vigtig del af tysk kultur.

Landets mange floder flyder smukt gennem både gamle og moderne byer. Prøv nogle af de udsøgte vine ved Rhinens bred, oplev de mange kulturattraktioner i Berlin, besøg de sneklædte bjerge i de bayerske Alper, og nyd havet ved de naturskønne kyster ved Østersøen.

Berlin har mange fascinerende lag af historie. Besøg de rigt dekorerede historiske museer på Museumsinsel (museumsøen), hold et øjebliks stilhed ved mindesmærket for Europas dræbte jøder, og gå en tur i friluftsgalleriet East Side Gallery (Østsidens Galleri), som er en rest af Berlinmuren ved floden Spree, der er omdannet til et kunstværk. Vov dig op i højderne i tv-tårnet, Fernsehturm, hvorfra der er panoramaudsigt over byen. Nyd en koncert med tysk klassisk musik hos Berliner Philharmoniker.

Besøg den kosmopolitiske Hamborg for at opleve en livlig havneby. Tag til Köln for at se fantastisk romansk arkitektur og en smuk katedral. I mange af Tysklands storbyer finder du spændende arkitektur fra middelalderen og rigt natteliv. Snup en pølse og en pilsner, inden du tager ud og danser på en af byens natklubber. Du kan også tage et spil pool eller se fodbold.

Tysklands nordlige kyst grænser ud til både Nordsøen og Østersøen. Hold ferie ved kysten, og besøg den naturskønne ø Rügen.

Tag sydpå til det smukke Bayern, hvor du kan opleve en ægte oktoberfest, sneklædte bjergtinder, lederhosen og Schwarzwald. Hvis du vil på skiferie i Alperne, kan du bo i den livlige by München. Oplev Romantische Straße, som er en smuk turistrute, der snor sig forbi charmerende slotte og historiske landsbyer. Besøg Rhindalen, som er Tysklands bedste vinområde.

I Tyskland er der internationale lufthavne i flere byer, bl.a. Frankfurt, München, Düsseldorf og Berlin. Benyt Tysklands gode og pålidelige jernbane, Deutsche Bahn, til at komme rundt til de forskellige områder og byer, eller kør på de tyske motorveje, der kaldes Autobahn. Tyskland har et meget varieret klima, men generelt er somrene varme og tørre, og om vinteren er det almindeligt, at der falder sne.


Guide til at udforske Tyskland


Bedste hoteltilbud i Tyskland

Se alle 35.388 overnatningssteder i Tyskland
Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center DKK 580
Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

Flughafen Terminal 1, Frankfurt
   
  4,1
  ud af 5 (baseret på 3.001 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i Frankfurt Flughafen i Frankfurt, kun 2 km fra Gateway-haverne og Lufthansa Flight Training Center. Derudover ligger Frankfurter Stadtwald 4,8 km derfra. Du kan gå til Frankfurt (Main) Flughafen Regionalbahnhof på 6 minutter.

  Novum Style Hotel Hamburg-Centrum DKK 322
  Novum Style Hotel Hamburg-Centrum

  Novum Style Hotel Hamburg-Centrum

  Steindamm 68-70, Hamburg
    
   3,8
   ud af 5 (baseret på 2.129 anmeldelser)
   3.5 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Sankt Georg, kun 15 minutters gang fra Mariä-Empfängnis-Dom og Hamburger Kunsthalle. Derudover ligger Monckebergstrasse og Hamborg Rådhus ca. 2 km derfra. Du kan gå til Lohmühlenstrasse U-Bahn-station på 6 minutter og Central Süd U-Bahn-station på 7 minutter.

   Holiday Inn Hamburg - City Nord DKK 497
   Holiday Inn Hamburg - City Nord

   Holiday Inn Hamburg - City Nord

   Kapstadtring 2a, Hamburg
     
    4,5
    ud af 5 (baseret på 486 anmeldelser)
    3.5 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i Hamburg-Nord, kun 2 km fra City Nord, Stadtpark og Hamborg Planetarium. Derudover ligger Arbejdsmuseet og Lufthansa Technik AG ca. 5 km derfra. Du kan gå til Rübenkamp S-Bahn-station på 11 minutter og Sengelmannstrasse U-Bahn-station på 13 minutter.

    MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 227
    MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

    MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

    Turmstrasse 25-26, Berlin
      
     4,3
     ud af 5 (baseret på 89 anmeldelser)
     3.5 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i Mitte, kun 2 km fra Grips-teatret og Sejrssøjlen. Derudover ligger Rigsdagsbygningen og Brandenburger Tor ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

     Radisson Blu Hotel, Hamburg DKK 670
     Radisson Blu Hotel, Hamburg

     Radisson Blu Hotel, Hamburg

     Marseiller Strasse 2, Hamburg
       
      4,5
      ud af 5 (baseret på 4.833 anmeldelser)
      4.5 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Neustadt, kun 2 km fra Den japanske have, Hamborg Rådhus og Hamburger Kunsthalle. Derudover ligger Monckebergstrasse og Skt. Michaelis Kirke ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Dammtor S-Bahn-station og Hamborg Dammtor Station.

      The Westin Hamburg DKK 894
      The Westin Hamburg

      The Westin Hamburg

      Platz der Deutschen Einheit 2, Hamburg
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 391 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i HafenCity, kun 15 minutters gang fra Elbe Philharmonic Hall og Skt. Michaelis Kirke. Derudover ligger Hamborg Rådhus og Monckebergstrasse ca. 2 km derfra. Du kan gå til Baumwall U-Bahn-station på 7 minutter og Rödingsmarkt U-Bahn-station på 14 minutter.

       Hilton Garden Inn Frankfurt Airport DKK 529
       Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

       Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

       The Squaire, Frankfurt
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 3.599 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i Frankfurt Flughafen i Frankfurt, kun 2 km fra Gateway-haverne og Lufthansa Flight Training Center. Derudover ligger Schloss Höchst og The Squaire ca. 25 km derfra. Du kan gå til Frankfurt (Main) Flughafen Regionalbahnhof på 10 minutter.

        Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz DKK 437
        Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

        Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

        Alexanderplatz 7, Berlin
          
         4,0
         ud af 5 (baseret på 8.027 anmeldelser)
         4.5 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Alexanderplatz og Tv-tårnet. Derudover ligger Det røde rådhus og DDR-museet 15 minutter derfra. Alexanderplatz Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Alexanderplatz U-Bahn ligger inden for 5 minutters gang.

         De bedste tilbud på fly + hotel