Rejser til Nordrhein-Westfalen

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Besøg Nordrhein-Westfalen

Søg efter de bedste steder og områder i Nordrhein-Westfalen, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Nordrhein-Westfalen

Mest populære hoteller i Nordrhein-Westfalen

Hotel Kö59 Düsseldorf - Member of Hommage Luxury Hotels Collection
Hotel Kö59 Düsseldorf - Member of Hommage Luxury Hotels Collection
5 out of 5
Koenigsallee 59, Düsseldorf, NW, 40215
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.600, kr pr. nat fra 16. feb. til 17. feb.
1.600, kr
pr. nat
16. feb. – 17. feb.
4,6/5 Exceptional! (646 anmeldelser)
Semi
"Fint hotel - god træning. Morgenmad var ok - men INGEN muligheder for mig med allergi. Ingen gluten el mælkefri produkter. Og vi fik beskeden om vi var 1 mit forsinket Til en roomservice. Ikke ok til de priser."

Anmeldelse fra 6. dec. 2022

Hotel Kö59 Düsseldorf - Member of Hommage Luxury Hotels Collection
Steigenberger Hotel Köln
Steigenberger Hotel Köln
4 out of 5
Habsburgerring 9-13, Cologne, NW, 50674
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 752, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
752, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
4,3/5 Excellent! (1.045 anmeldelser)
"Personale i receptionen var serviceminded og gode. Værelset var ok men inventaret var slidt ( eks. fodpaneler, fronter på skabe). Rengøringen var overfladisk og i de dage jeg var der, blev der ikke fyldt op med kaffekapsler, så jeg måtte selv ud og købe nogen. Ikke god service ! Har boet på hotellet ..."

Anmeldelse fra 29. nov. 2022

Steigenberger Hotel Köln
Maritim Hotel Düsseldorf
Maritim Hotel Düsseldorf
4.5 out of 5
Maritim Platz 1, Düsseldorf, NW, 40474
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 864, kr pr. nat fra 16. feb. til 17. feb.
864, kr
pr. nat
16. feb. – 17. feb.
4,4/5 Wonderful! (1.036 anmeldelser)
very fine hotel
"very nice hotel 4 min walk form the airport. High standard and friendly and helpful staff"

Anmeldelse fra 23. jan. 2022

Maritim Hotel Düsseldorf
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Nordrhein-Westfalen?
Pakkerejserne til Nordrhein-Westfalen, der begynder fra kun , er den nemmeste måde at spare på rejsen. Vælg flyrejse, hotel og biludlejning, som det passer dig, for at sammensætte en skræddersyet drømmerejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Nordrhein-Westfalen?
Søg efter det hele på ét sted med vores pakkerejser til Nordrhein-Westfalen. Du kan finde tilbud på oplevelser, flyrejser og hoteller, der er gode for dit kreditkort og din udlængsel. Faktisk kan du ende op med en stor besparelse, når du booker reservationerne sammen. Derudover er der 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder at vælge mellem over hele verden, så du har uendelige muligheder for at blande frit, som du ønsker.
Hvor skal jeg overnatte i Nordrhein-Westfalen?
Der er masser af oplevelser i Köln, hvor der er velbesøgte vartegn at opleve, heriblandt Kölner Dom og RheinEnergieStadion. Hvis seværdigheder som Rheinturm og Rathaus Düsseldorf passer dig bedre, er Düsseldorf det helt rigtige sted at tage hen.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Nordrhein-Westfalen?
Hvis vi snakker overnatningssteder i Köln med god service og behagelige senge, kan du kigge nærmere på Lindner Hotel Dom Residence og Hilton Cologne. Hvis du også tager forbi Winterberg, kan du glæde dig til en god nattesøvn hos Asten Village eller Dorint Resort Winterberg Sauerland.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Nordrhein-Westfalen på?
Hvis du gerne vil opnå besparelser, er den bedste måned at holde ferie i Nordrhein-Westfalen. Til sammenligning er den dyreste måned, hvor du kan forvente at betale en højere pris, hvis du besøger stedet der. Hvis du hellere vil være fri for alt for mange mennesker, skal du overveje at rejse afsted i . Det er dog også noget særligt at rejse i højsæsonen. Nordrhein-Westfalen har virkelig meget at byde på i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Nordrhein-Westfalen?
Du kan nyde godt af det bredeste udvalg til de laveste priser, når du booker din ferie i Nordrhein-Westfalen i god tid. Luftfartsselskaber markedsfører normalt deres flybilletter omkring et år i forvejen, så få fat på dit sæde så tidligt som muligt. Når det er sagt, ønsker Expedia at give dig de bedste tilbud, så der er aldrig et dårligt tidspunkt at booke din drømmeferie på!
Hvad inkluderer pakkerejser til Nordrhein-Westfalen på Expedia?
Hoteller, flyrejser og billeje – du finder alt hos os. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Nordrhein-Westfalen, præcis som du ønsker. Du skal bare beslutte dig for, hvad du har brug for. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre produkter som udflugter og oplevelser. Jo mere du køber, jo flere besparelser opnår du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Nordrhein-Westfalen?
En pakkerejse kan være et billigere alternativ til at booke alle delene af din ferie hver for sig. Kombiner eksempelvis hoteller, flyrejse og billeje, og opnå fine besparelser. Uanset hvordan din drømmeferie ser ud, er der helt sikkert en pakkerejse, der passer til dine behov.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Nordrhein-Westfalen hos Expedia?
Ja, helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge blandt på verdensplan. Med så mange muligheder bliver det nemt at finde det helt rette flyselskab, der kan sørge for flyveturen til Nordrhein-Westfalen.
Kan jeg rejse til Nordrhein-Westfalen i øjeblikket?
Du kan finde info vedrørende rejserestriktioner, karantænekrav med mere for rejser til Nordrhein-Westfalen ved at besøge vores COVID-19-rejserådgiver.