Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Nordrhein-Westfalen 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Nordrhein-Westfalen med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Nordrhein-Westfalen. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Tilbud på rejser til Nordrhein-Westfalen i 2021

Dorint Hotel Würzburg
Hotel Melchior Park
Main Hotel Eckert
Hotel Lindleinsmühle
City Hotel Würzburg

Besøg Nordrhein-Westfalen

Søg efter de bedste steder og områder i Nordrhein-Westfalen, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Nordrhein-Westfalen

Mest populære hoteller i Nordrhein-Westfalen

Dorint Hotel am Heumarkt Köln
Dorint Hotel am Heumarkt Köln
5 out of 5
Pipinstrasse 1, Köln, NW
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 690 pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.2/5Excellent! (975 anmeldelser)
Ok

"Alt ok ikke luksus men ok"…"

Anmeldelse fra 8. nov. 2019

Dorint Hotel am Heumarkt Köln
Radisson Blu Media Harbour Hotel, Düsseldorf
Radisson Blu Media Harbour Hotel, Düsseldorf
4 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 596 pr. nat fra 29. nov. til 30. nov.
4.3/5Excellent! (695 anmeldelser)
Everything was really nice.

"Everything was really nice. Rooms and bathroom and hallways, reception area, bar - everything was beautiful, nice and clean. A good atmosphere. Breakfast is not as good as the rest of the hotel."…"

Anmeldelse fra 12. maj 2019

Radisson Blu Media Harbour Hotel, Düsseldorf
Hyatt Regency Düsseldorf
Hyatt Regency Düsseldorf
5 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.102 pr. nat fra 26. dec. til 27. dec.
4.5/5Wonderful! (430 anmeldelser)
Levede ikke helt op til forventningerne

"Væreslet virkede noget mindre end oplyst på Hotels.com. Det virkede slidt og trængte til at blive malet. Vi blev opgraderet til et værelse med udsigt, og det var vi meget taknemmelige for. Det virkede som om restauranten var underbemandet og pga. COVID-19, var det en kok der stod bag en glasrude ..."…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2020

Hyatt Regency Düsseldorf
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i Nordrhein-Westfalen

Tag på weekendophold i Nordrhein-Westfalen i en af Tysklands storbyer

På en rejse til Nordrhein-Westfalen kan du opleve imponerende arkitektur, udforske en smuk naturpark eller besøge et af de mange spændende museer og kunstgallerier i Tysklands mest folkerige delstat. I Nordrhein-Westfalen finder du både travle byer og uspolerede vildmarker. Du kan også se arkitektur fra middelalderen og få rundvisninger på museer og kunstgallerier i en af Tysklands ældste byer. Delstaten Nordrhein-Westfalen har spillet en vigtig rolle i den romerske og germanske historie.

Her byder storbyen Düsseldorf både på mode, kunst og shopping. Vil du på storbyferie i Nordrhein-Westfalen, er delstatens hovedstad derfor et godt bud, for her finder du både et livligt natteliv, fremragende restauranter og nogle af delstatens bedste museer. Du kan blandt andet se veteranbiler på Classic Remise Düsseldorf eller besøge den travle gade Königsallee, som løber på hver sin side af en kanal og er flankeret af designerbutikker.

Du kan også tage på weekendophold i Nordrhein-Westfalen i eksempelvis Köln og se de imponerende bygningsværker fra middelalderen. Det er en af de største byer i Tyskland og den største i Nordrhein-Westfalen. Her kan du blandt andet opleve det verdensberømte Kölner Karneval med musik, fyrværkeri og folk i højt humør. Besøg også den katolske kirke Kölner Dom fra midten af 1200-tallet.

Når du rejser til Nordrhein-Westfalen bør du også besøge byen Münster . Her kan du opleve et væld af udendørs aktiviteter, heriblandt vandring, klatring, sejlads, ridning og mountainbiking. Byen er kendt for sin smukke katedral St.-Paulus-Dom fra det 13. århundrede og den menneskeskabte sø Aasee.

Du kan også tage til byen Aachen, som er en resort- og kurby på grænsen til Holland og Belgien. Domkirken i Aachen stammer helt tilbage fra det 8. århundrede, og den romersk-katolske kirke er byens vartegn. Det er en af de ældste domkirker i Nordeuropa. Du kan også få en rundvisning på byens rådhus, Aachen Rathaus, der er et bygningsværk i gotisk-barok stil fra det 14. århundrede.

I Naturpark Rheinland finder du tætte skovområder, vulkaner, floder og søer. Denne store naturpark er perfekt til vandaktiviteter, vandreture, fuglekiggeri og mountainbiking. Læg vejen forbi besøgscentret for at få oplysninger om de bedste områder og aktiviteter i Naturpark Rheinland i Nordrhein-Westfalen.

Der ligger også andre større byer i denne delstat, herunder Dortmund og Essen . Overnat i Düsseldorf, hvis du vil have et stort udvalg af forretninger, kunstgallerier, vinbarer og restauranter. Köln og Aachen er oplagte destinationer, hvis du er interesseret i middelalderarkitektur og historie.

Du får noget af det bedste, Tyskland har at byde på, når du besøger en eller flere af Nordrhein-Westfalens smukke byer!