Billige flybilletter til Bayern

Populære byer at besøge i Bayern

Rejse til Bayern

Expedia tilbyder flyrejser til Bayern, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Bayern eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Bayern på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu mere fleksibilitet. Vores kundeservice kan hjælpe dig med de fleste spørgsmål om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Bayern. Det er også værd at gennemlæse dit valgte luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden du har købt dine billetter!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Bayern?
Søg efter billige flybilletter til Bayern, og sæt flueben i feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Så let er det. Vi ved, at omstændigheder kan ændre sig, og at fleksibilitet er afgørende, så du kan roligt booke hos Expedia.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Bayern under COVID-19?
COVID-19 har muligvis ændret den måde, vi rejser på, men pandemien har ikke slukket vores utrættelige rejselyst. Her er et par råd til, hvordan du klarer de nyeste rejseudfordringer:

 • Bliv klogere på reglerne og restriktionerne for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af lokale omstændigheder er det muligvis ikke muligt at rejse, så vær sikker på at tjekke, inden du booker.
 • Ifølge kravene skal du bære mundbind under din rejse, herunder i sikkerhedskontrollen. Vær forberedt på at trække dit mundbind ned, når lufthavnspersonalet beder dig om det, så det er muligt at verificere din identitet.
 • For at minimere risikoen for potentiel smitte skal du selv placere dit boardingkort foran læseren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit dokument direkte til sikkerhedspersonalet.
 • Det er nu tilladt for passagerer at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i håndbagagen. Den vil dog blive fjernet fra din taske eller kuffert med henblik på kontrol.
 • Placer dine personlige ejendele (telefon, pung og nøgler for eksempel) i din håndbagage i stedet for bakkerne for at reducere smittespredning i sikkerhedskontrollen.
 • Tag eventuelle madvarer op før sikkerhedskontrollen. Fødevarer kan udløse alarmen. Når du placerer dem i en gennemsigtig plastikpose og lægger dem i en bakke, reducerer det risikoen for, at en lufthavnsmedarbejder skal røre og kontrollere dine ejendele.

Hvilke flyselskaber flyver til Bayern?
Når du har booket en billet til Bayern, vil disse store luftfartsselskaber glæde sig til at byde dig velkommen ombord:

 • Lufthansa - 190 flyrejser til eller i nærheden af Bayern hver måned, herunder 190 flyrejser til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.) per måned.
 • SAS - 30 flyrejser til eller i nærheden af Bayern hver måned, herunder 30 flyrejser til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.) per måned.
 • Norwegian Air International - 8 flyrejser til eller i nærheden af Bayern hver måned, herunder 8 flyrejser til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Bayern?
Book i god tid for at få et godt tilbud til Bayern. Du kan også overveje at bruge Expedias smarte funktion “Fleksible datoer” ovenfor søgeresultaterne. Så kan du se de billigste priser for lignende datoer. I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris for en flyrejse til Bayern.
Hvor meget koster en flyrejse til Bayern?
Hvis du skulle flyve fra (), kunne du have fundet en billig billet for kun i løbet af de sidste syv dage. Flybilletter tur-retur til Bayern lå mellem og i den samme periode.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Bayern?
Den lufthavn, du ankommer til i Bayern, er afhængigt af afrejsebyen og den endelige destination. Herunder er en liste over nogle af de mest væsentlige lufthavne i området:

 • München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.) - 9481 fly per måned.
 • Nürnberg (NUE-Nürnberg Lufthavn) - 941 fly per måned.
 • Memmingen (FMM-Allgäu) - 494 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Bayern?
I løbet af de sidste syv dage kostede billetter til Bayern mellem og . Prisen afhænger typisk af afrejsetidspunkt, kabineklasse, flyselskab, og hvornår billetten bookes.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Bayern?
Det mest budgetvenlige tidspunkt at købe en rejse til Bayern på er , hvorimod priserne stiger markant i sommermånederne og under højtider som jul og påske. Gå uden om disse perioder, hvis du rejser på budget.
Hvad er de bedste oplevelser i Bayern?

 • Fyldt til bristepunktet med stemning og kultur – München er det perfekte sted at starte din rejse til Bayern. Kig forbi store seværdigheder som Marienplatz, shop løs i forretningerne, og forkæl dig selv med god mad og vin på nogle af byens fantastiske restauranter. Du bestemmer helt selv!
 • Når du prøver at finde ud af, hvilket tøj du skal pakke til din tur, bør du huske på, at München har kystklima. For at få en bedre forestilling om hvad du kan forvente under dit ophold, kan du kigge på vejrudsigten, inden du tager afsted.
 • Du kan med fordel vælge Garmisch-Partenkirchen som næste stop på rejsen. Denne by ligger omkring 80 km sydvest for München og rummer Wank Mountain, der er en af byens mest populære attraktioner.

Hvad er det bedste tidspunkt at rejse til Bayern på?
Hvis du gerne vil opleve den mest folkerige by i Bayern, når den summer af aktivitet, bør du tage til München i løbet af . Som de fleste byer nord for ækvator starter sommeren den 20. Juni med en temperatur mellem 53Fº (12Cº) og 73Fº (23Cº).

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Bayern på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Bayern.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Bayern med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Bayern. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Bayern!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Bayern under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Bayern tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Bayern, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.